dumitrescu vlad scrie:Sunt de acord cu Adelin. Eu cel putin am invatat intr-un singur an, 9 concursuri lrs&altele, cat n-am invatat intr-o viata. De la fiecare concurent inveti cate ceva, fie pozitiv sau negativ, fie el Multiplu Campion national sau Gigel Crapul-Sontorog. Un concurs trait la intensitate comprima poate 10 partide obisnuite. Respect toti concurentii !

Fire Intinse in 2014

Corect...De la fiecare concurent poti invata cate ceva...si bune, si rele. Eu, unul, am intrat si in concursurile LRS(dupa vreo cativa ani de concursuri private) si pentru a cunoaste "marii meseriasi", pentru a invata de la ei. Unii dintre ei, oameni absolut remarcabili (Fane Bondrea si Petre German sunt primele nume "mari" care imi vin in minte). Amabili, deschisi, comunicativi, fara vreo reticenta in fata mea, novicele picat si el pe acolo... Altii, insa..hmmm...hai doar sa spunem ca nu ii incurajeaza pe cei ca mine, ca sa nu spunem ca ii desconsidera sau chiar mai rau... Ma rog, ca in viata.. Ce am invatat clar, este ca "meseria" se fura...Nu-ti preda nimeni ce inseamna "trailer" sau ce naiba e ala un TN. Tre sa fii cu antenele mereu alerte, sa te uiti "in treacat" in barca X, sa faci poze cu telefonu' si apoi sa cauti ca nebunu' guma sau voblerul pe toate site-urile ( si, bineinteles, daca se intmpla sa il gasesti, sa iei 30 de gume sau 5 voblere...sa fie..). Si asa inveti. La greu, chiar! Incep in aprilie concursurile, chiar la inceput e Cupa Cormoran. Bineinteles, o sa fiu acolo, chiar daca inca si pentru mine e o enigma de unde o sa mai fac rost de bani si de taxa ..( ca am dat iama in niste gume..otrava de scumpe...si am luat sa-mi ajunga si la concursul din 2024). Fire tensionate all!!