Competi?iile anului 2014 -Spinning. Idei, propuneri...
Moderatori: Adelin, dr.pike, tudor, johnnybravo, Moderatori
Competi?iile anului 2014 -Spinning. Idei, propuneri...
Deschid acest topic, din câteva motive care mi se par importante. Printre acestea, pot enumera:
1. anul 2013 este pe punctul s? se încheie, bazele anului 2014 se pun acum, prin gândirea ?i aprobarea unor proecte viabile, capabile s? asigure progresul acestei discipline.
2. în ciuda unor sceptici ?i a unor dificult??i majore (unele cunoscute, altele doar b?nuite), LRS ?i-a dus la cap?t misiunea, campionatul cu cele dou? divizii a ajuns la final, exist? clasamente, ierarhii, bucurii la unii, frustr?ri la al?ii.
3. pe plan interna?ional s-a înregistrat o performan?? (podiumul mondial) mai mult decât frumoas?, care onoreaz?, dar ?i oblig? pentru viitor.
4. peisajul spinning-ului românesc (ca ?i al întregului pescuit competi?ional, în general) nu s-a schimbat. Cam acelea?i piste, cam aceea?i oameni, cam acelea?i resurse, inclusiv din zona sponsorilor... ?i s? nu uit, în afar? de LRS (sub umbrela AGVPSR pentru reprezentare interna?ional?), alte solu?ii nu exist?. Federa?ia se contureaz? ca o glum? trist?, dup? unii chiar sinistr?.
Cu toat? obiectivitatea, nu cred c? exist? un sportiv cu preten?ii de seriozitate ?i aspira?ii de valoare ?i performan?? care s?-?i puna speran?ele în domnul pre?edinte Popescu.
5. exist?, în opinia mea, mari resurse de progres, chiar foarte mari. Totul este ca acestea s? fie identificate ?i valorificate, iar competi?ia s? devin? mai ampl? ?i mai atractiv?.
Nu sunt eu nici cel mai competent, nici cel mai informat, nici cel mai indicat s? dau sfaturi. Printre dvs. sunt mul?i care cunosc mai bine fenomenul, au experien?? ?i capacit??i deja dovedite. Ideile acestor oameni vor fi foarte pre?ioase, iar dac? vor fi tratate cu echilibru, obiectivitate ?i lips? de patim?, vor putea asigura un salt calitativ important.
De la nivelul meu modest, voi încerca ?i eu s? exprim unele idei. Poate nu vor fi cele mai bune, poate chiar niciuna nu va fi bun?. Dar, nu se ?tie niciodat?.
1. anul 2013 este pe punctul s? se încheie, bazele anului 2014 se pun acum, prin gândirea ?i aprobarea unor proecte viabile, capabile s? asigure progresul acestei discipline.
2. în ciuda unor sceptici ?i a unor dificult??i majore (unele cunoscute, altele doar b?nuite), LRS ?i-a dus la cap?t misiunea, campionatul cu cele dou? divizii a ajuns la final, exist? clasamente, ierarhii, bucurii la unii, frustr?ri la al?ii.
3. pe plan interna?ional s-a înregistrat o performan?? (podiumul mondial) mai mult decât frumoas?, care onoreaz?, dar ?i oblig? pentru viitor.
4. peisajul spinning-ului românesc (ca ?i al întregului pescuit competi?ional, în general) nu s-a schimbat. Cam acelea?i piste, cam aceea?i oameni, cam acelea?i resurse, inclusiv din zona sponsorilor... ?i s? nu uit, în afar? de LRS (sub umbrela AGVPSR pentru reprezentare interna?ional?), alte solu?ii nu exist?. Federa?ia se contureaz? ca o glum? trist?, dup? unii chiar sinistr?.
Cu toat? obiectivitatea, nu cred c? exist? un sportiv cu preten?ii de seriozitate ?i aspira?ii de valoare ?i performan?? care s?-?i puna speran?ele în domnul pre?edinte Popescu.
5. exist?, în opinia mea, mari resurse de progres, chiar foarte mari. Totul este ca acestea s? fie identificate ?i valorificate, iar competi?ia s? devin? mai ampl? ?i mai atractiv?.
Nu sunt eu nici cel mai competent, nici cel mai informat, nici cel mai indicat s? dau sfaturi. Printre dvs. sunt mul?i care cunosc mai bine fenomenul, au experien?? ?i capacit??i deja dovedite. Ideile acestor oameni vor fi foarte pre?ioase, iar dac? vor fi tratate cu echilibru, obiectivitate ?i lips? de patim?, vor putea asigura un salt calitativ important.
De la nivelul meu modest, voi încerca ?i eu s? exprim unele idei. Poate nu vor fi cele mai bune, poate chiar niciuna nu va fi bun?. Dar, nu se ?tie niciodat?.
Re: Competi?iile anului 2014 -Spinning. Idei, propuneri...
Ai c?zut pe locul II!
http://www.lrs.ro/forum/viewtopic.php?f ... 348#p25137
Oricum, e frumos c? te bagi în seam?!

Oricum, e frumos c? te bagi în seam?!
M? a?teptam la o astfel de postare, care v? caracterizeaz?, chiar v? reprezint?.apsalba scrie:Ai c?zut pe locul II!
Oricum, e frumos c? te bagi în seam?!![]()
![]()
![]()
![]()
Dumneavoastr? ave?i idei foarte pu?ine, dar, mai ales, foarte fixe! Sunt arhicunoscute.
Pân? veni?i cu ceva nou ?i, cât de cât, constructiv, îmi permit s? ignor postarea, domnule pre?edinte.
Eu am f?cut deja ce trebuie pentru pescuitul sportiv de competi?ie din România. Numai cine nu vrea, nu observ?!
http://mts.ro/sport/federatii-sportive/ ... t-sportiv/
Nu toti cei care isi fac o societate comerciala stiu sa faca afaceri. De fapt, foarte putini din cei care isi constituie societati comerciale se pricep sa faca afaceri. O dovedeste numarul ridicat al societatilor cu activitatea suspendata, in faliment sau radiate pentru neindeplinirea unor conditii.... Majoritatea raman cu visele...
E valabil si la tine. Daca ai facut o federatie sportiva nu inseamna obligatoriu ca ai facut/ vei face / sau ca stii ce trebuie pentru pescuitul sportiv de competi?ie din România.
Ai dovedit si tu cu prisosinta ca habar nu ai ce trebuie pentru subzistenta si, cu atat mai mult, pentru progresul pescuitului sportiv de competitie.
In realitate nu ai facut absolut nimic pentru pescuitul de competitie, ci doar gargara publica !
E valabil si la tine. Daca ai facut o federatie sportiva nu inseamna obligatoriu ca ai facut/ vei face / sau ca stii ce trebuie pentru pescuitul sportiv de competi?ie din România.
Ai dovedit si tu cu prisosinta ca habar nu ai ce trebuie pentru subzistenta si, cu atat mai mult, pentru progresul pescuitului sportiv de competitie.
In realitate nu ai facut absolut nimic pentru pescuitul de competitie, ci doar gargara publica !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Inca un topic cu si despre apsalba? 
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
M?i, inteligentule,razvan m. scrie:Nu toti cei care isi fac o societate comerciala stiu sa faca afaceri. De fapt, foarte putini din cei care isi constituie societati comerciale se pricep sa faca afaceri. O dovedeste numarul ridicat al societatilor cu activitatea suspendata, in faliment sau radiate pentru neindeplinirea unor conditii.... Majoritatea raman cu visele...
De ce nu ai f?cut-o tu? Sau oricare dintre de?tep?ii de pe forumuri?
PS Ai putea s? încerci s? mai faci tu una!
Vezi c? ?la pe care tu l-ai propus pre?edinte, te-a propus vicepre?edinte. A?a-i la voi?
Nu, atâta timp cât site-ul permite activarea func?iei ignore. Câteva click-uri ?i fiecare dintre dvs poate sc?pa, dac? vrea, de dl.Popescu.Tavi scrie:Inca un topic cu si despre apsalba?
Dar cred c? mul?i îl las?, de dragul distrac?iei.
Fenomenele ca vi?elul cu cinci picioare, femeia cu barb?, g?ina care a n?scut pui vii etc. sunt deosebit de atractive uneori.
Pentru mul?i, din p?cate.
Iar dl. Popescu, cu federa?ia sa, reprezint? un astfel de fenomen.
Federa?ia Român? de Pescuit Sportiv, ai vrut s? zici!
Vezi c? pe acest web site mai sunt o groaz? de g?ini care nasc pui vii. Când o s? te v?d ?i pe tine pe acolo, îmi ridic p?l?ria!
Dar, a?a este când nu ajungi la struguri. Zici c? sunt acri.

Vezi c? pe acest web site mai sunt o groaz? de g?ini care nasc pui vii. Când o s? te v?d ?i pe tine pe acolo, îmi ridic p?l?ria!
Dar, a?a este când nu ajungi la struguri. Zici c? sunt acri.
Ok, si ce fac cu postarile userilor care ii raspund tot lui apsalba? ii ignor si pe ei? ce mai ramane din acest topic??
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13