stiti f bine ca rapitorii in general (poate doar somnul face exceptii), nu rezista prea mult la "inghesuiala".
grija celor de la crap e demna de luat in seama, dar multi, cand "dau de el si foamea de premii e mare",. nu se mai gandesc ca le mor un sfert din pesti dupa ce ajung la mal.
din pacate, important la acest turneu era SA AJUNGI CU EL VIU LA MAL, nu SA SI PLECE INAPOI VIU!!!!!
DECI, AR TREBUI CEVA SCHIMBAT AICI!
BA CHIAR, AR FI TREBUIT SA FI STAT CINEVA DUPA CELE 3 MANSE, SI, CU O BARCA, SA FI CULES TOT CE PLUTEA DEASUPRA, CAT ERA PROASPAT, CA TOT AR FI IESIT O SARAMURA PT LOCALNICI SAU CHIAR PT CONCURENTI!
sau poate unii nu mananca biban decat de la 25cm in sus?

daca e asa, de ce punctati toti "SHITICII"???
toti s-au bucurat cand anul acesta s-a redus dimensiunea la biban.
v-ati gandit si ce implica asta?
cu cat pestele e mai mic, indiferent de specie, cu atat e mai SENSIBIL!
sunt practic niste copii, bibanul depune cam de la 17 cm prima data, asa ca macar...17 cm, asta ca sa o luam raportat la stiuca, salau si restul, unde este o limita respectabila.
daca ar fi fost salai sau stiuci moarte, sa vezi ce apareau baietii sa bage la traista!

asa ca, va rog, mai subtire cu laudele si mai luati in calcul si greselile!
Petre-Berti,
cred ca stii din proprie experinta ca daca depasesti intr-un juvelnic de, sa zicem, 2m lungime (asta e mare pe acolo!) suma de 50-60 de bibani, un sfert (cel putin), nu prea mai apuca ziua de maine. fa si tu o socoteala cam cati crezi ca au murit, si ichipuie-ti ca ar fi fost salai sau stiuci, si...restul incearca sa-ti imaginezi.
fac referire aici la PESTELE DE CONCURS, care trebuie tratat TOT cu acelasi respect. ce vina are bibanul ca e mai mic si trage ca sinucigasul?
hai, te rog, fi baiat salon cum te stiu eu, si, daca tot s-a inceput aici un astfel de subiect, sa incerce viitorii organizatori de pretutindeni sa nu se maio intample atatea victime "colaterale"!
daca mor 100 bibani, stiuci sau salai, din 4000(!!! )n-ar fi nimic, dar fii sincer cu tine insuti si incearca sa iti inchipui, facand un simplu calcul, cu marja, cam ce s-a intamplat acolo. si reflecteaza, inainte sa lauzi ca totul a fost iar CEL MAI BRICI! pleeeez....