Tavi scrie:Pentru ce transparenta cand avem conceptii diferite asupra pescuitului sportiv?
Asta e de pus in rama...
Si ce daca avem conceptii diferite? E o buna ocazie sa te explici, sa argumentezi...sa-ti sustii ideile la vedere, cu cartile pe fata .
Ce e de ascuns? De ce nu ai pus pe siteul federatiei punctul de vedere?
Poate ca intr-adevar ai produs un "punct de vedere" cu care multi pescari si de ce nu, asociatii de pescari sunt fi de acord. Te-ai speriat de oamenii de pe forumuri care ti-au vorbit urat?

Nu mi-e teamă de nimeni, mai ales ca ranga ma ameninta cu moartea. Ar putea totusi un moderator sa-l stearga din lista forumului, dar vad ca acest forum este pentru scandal si jigniri, nu pentru dezbateri serioase.
ÃŽntradevar, am deranjat pe multa lume cu aparitia mea in spatiul public, dar cei deranjati erau profitirii acestei debandade din pescuitul sportiv. Hotii care striga hotii.
Propunerile noastre sunt strict in litera legii. Pot sa-ti spun ca se intentioneaza inclusiv modificari aduse OUG 23/2008, pentru a fi armonizata cu legislatia pe orizontala cat si cu cea europeana.
De asemenea am solicitat punerea in aplicare a Deciziei nr. 99/2011 a Curtii de apela alba prin care s-a desfiintat Registrul de evidenta al asociatiilor de pescari sportivi de la ANPA, cat si verificarea realizarii obligatiilor pe care asociatiile beneficiare de autorizatii pe zonele de pescuit si le-au realizat.
De asemenea am solicitat punerea in aplicare a art. 25 (1) din OUG 23/2008 modificata si completata prin intocmirea de planuri de actiuni si proiecte conume ANPA- Asociatii legal constituite.
Am propus modificarea HG 1016/2008 prin modificarea contului de trezorerie in care acum se colecteaza banii din taxele de pescuit (contul de autorizari si control nuclear) si crearea unui cont special pentru finantarea programelor comune.
Ce pot sa iti spun este ca acest efort steril al unor neaveniti, nu va avea nici un efect, ei neputand participa la discutii, intrucat prevederea legala (art. 23(2) din OUG 23/2008), prevede clar ca la dezbateri participa forurile de reprezentare ale asociatiilor de pescari sportivi. Ori, cum aceste foruri se numesc federatii, trage tu concluziile. As vrea sa-l vad pe distinsul doctor cum face straja pe la usi. Eu cel putin, daca are tupeul sa apara pe la minister, voi solicita sa fie dat afara din sala.
PS Toate asociatiile de pescari sportivi, vor trebui sa se autorizeze ca structuri sportive, daca vor sa mai fie luate in calcul.