Va multumim pentru ultimele postari si sugestii (mai echilibrate si de la Dvs.).
Am afisat forma finala a regulamentului concursului Egreta Pro Big 5 pe
www.hidroturism.ro/www.egretaresort.ro.
Cei dintre Dvs.care doresc sa participe in aceste conditii sunt asteptati cu drag vineri la Egreta.
Cine nu doreste sa participe va rog sa imi indice pe
turism@hidroconstructia.com contul in care doreste restituirea sumei achitate catre noi PANA JOI 10 octombrie ora 17:00.Voi vira banii in dimineata zilei de 11 octombrie.
Subliniem inca o data ca nu suntem afiliati nici unei federatii.Este un concurs independent. La concursurile urmatoare vom fi mai clari si mai bine organizati; ne cerem scuze pentru ezitarile de acum.
Chestiuni punctuale (pentru unele intrebari sau solicitari):
-barcagii din prima zi sunt platiti de noi si furnizati de Cormoran;cativa dintre concurenti doresc sa vina cu proprii barcagii din afara incintei.Nu am organizat aceasta competitie pentru profit...
-putem pune la dispozitia concurentilor-contra cost- 5 motoare pentru ziua a doua; rog participantii sa imi usureze mie din griji si sa vina cu motoare,veste de salvare si siruri pentru stiuci (cine poate,desigur).Putem acoperi partial aceste nevoi.
-cine poate (Dl.Victor Oana?) este rugat sa ma ajute cu 2 jgheaburi de masurat
-Egreta Resort are 21 camere dintre care 4 merg la media si sponsori.Acesta este motivul pentru care am anuntat ca primele 17 echipe inscrise (platitoare) se vor caza aici iar celelalte la Prodelta-pensiune de care ne desparte doar un gard si cu care colaboram adeseori. Restaurantul este destul de mare pentru toti!
Daca prieteniile dintre Dvs.pot face sa cazez 4 pana la 6 echipe in triple in loc de duble (camerele sunt suficient de spatioase ca sa pot pune al trelea pat) ar
intra cam toata lumea la Egreta.
-rog unul dintre membri echipei Sorin Lazea-Costica Cojocaru sa ma contacteze telefonic la 0723 226 135.
Va multumesc,
Dan Ghinescu