Bicaz (Izvorul Muntelui)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Bicaz (Izvorul Muntelui)
Pe cand un concurs pe lacul de acumulare, Izvorul Muntelui, sau Bicaz.?
Argumente:
- varietate de peste
- lac imens, cu zone potrivite concursului, si de agrement
- promovarea pescuitului si educatie ecologica
- protejarea faunei piscicole de apa montana (semnal de alarma pentru extinderea arealului bibanului, in detrimentul cleanului si pastravului)
- un nou punct de interes pt pescuitul sportiv.
Si altele...
Argumente:
- varietate de peste
- protejarea faunei piscicole de apa montana (semnal de alarma pentru extinderea arealului bibanului, in detrimentul cleanului si pastravului)
Si altele...
-
- veteran
Re: Bicaz (Izvorul Muntelui)
Initiativa excelenta ....dar cine organizeaza??aspius scrie:Pe cand un concurs pe lacul de acumulare, Izvorul Muntelui, sau Bicaz.?
Argumente:
- varietate de peste
Si altele...
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- senior
EST-ul are in program vara asta un sfarsit de saptamana pe Valea Uzului, sa vedem despre ce este vorba. Vorbim mai multe atunci, dar cine are mai multe detalii, sa nu se sfiasca... 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Am pescuit destul de mult pe lacul de la Valea Uzului. Este intradevar foarte productiv. Dar in ultimul timp (1-2 ani) dimensiunea clenilor a scazut foarte mult.
Este destul de pescuit in general de stationaristi ce baga orice icra de clean la sacosa. Plus ca am auzit ca e si strecurat cu plasele in timpul noptii.
Daca sunt liber, poate apar si eu pe acolo...
Este destul de pescuit in general de stationaristi ce baga orice icra de clean la sacosa. Plus ca am auzit ca e si strecurat cu plasele in timpul noptii.
Daca sunt liber, poate apar si eu pe acolo...
Viata este grea. Avem noroc ca se termina repede...
Am fost de mai multe ori, pe Valea Uzului...Nick scrie:EST-ul are in program vara asta un sfarsit de saptamana pe Valea Uzului, sa vedem despre ce este vorba. Vorbim mai multe atunci, dar cine are mai multe detalii, sa nu se sfiasca...
Primavara spre mai, iunie... se da la viu spre coada lacului, dupa pastrav... si clean...
Ciudat, ca se vorbeste de stiuca si pastravi mari, dar eu am prins caras... Mult braconaj...
Clenii sunt mici, din ce in ce mai mici... Partea stanga, si mai greu accesibila, cum te uiti la baraj e mai potrivita pescuitului.
Nu prea ai voie cu barca, pt ca e rezervor de apa pentru Bacau, Onesti, sau ceva de genul asta...
Am avut ocazia sa intru si in baraj, la nivelele de jos, si oamenii mai povestec de monstri... INsa doar povesti. Uneori, vara... privind de sus, poti vedea in zona barajului, pesti mari care par ca 'roiesc' (3-5 kilograme). Sau dupa ploaie. Comparativ cu Bicazul, e mult mai curat, pe mal...
Izvorul Muntelui e socant, cum suprafata de pet-uri te impiedica sa arunci o rotativa, daca esti pe malul de vant... Toata valea Bistritei arunca gunoaiele spre baraj... Pacat, ne batem joc de ce avem frumos...
Re: Bicaz (Izvorul Muntelui)
Intr-adevar initiativa e foarte buna, ar trebui organizate mult mai multe concursuri de acest gen. Daca organizeaza cineva, asteptam mai multe informatiiaspius scrie:Pe cand un concurs pe lacul de acumulare, Izvorul Muntelui, sau Bicaz.?
Argumente:
- varietate de peste
Si altele...