Bicaz (Izvorul Muntelui)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eu nu ma bag sa "conduc" o barca pana nu obtin permisul ii las pe cei ce detin asa cevakzoli scrie:Vezi ca la motor de 15 cp fara permis cat. D, e caz penal (legal ai voie doar pana la 5 cp)! ...este ca sofatul fara permis corespunzator !!!
@Poppy - nu-ti recomand sa conduci fara permis
www.pentrupescuit.ro
@Poppy, eu recomand daca tot ai barca si motorul sa dai examenul... "toata documentatia, manualele" sunt publice pe site la www.anr.ro platesti taxa cam de 350 ron si ... un avocat te costa mult mai mult daca acestia iti fac dosar, iar chiar daca reusesti sa te intelegi cu ei tot "iesi mai scump ".
Ai si datele de contact de la capitanii pe site, te interesezi cand si la ce data se da examen si gata. Acolo nu inveti decat lucruri utile, care pot fi de un real folos. Odata permisul obtinut se reinnoieste la 5 ani
Ai si datele de contact de la capitanii pe site, te interesezi cand si la ce data se da examen si gata. Acolo nu inveti decat lucruri utile, care pot fi de un real folos. Odata permisul obtinut se reinnoieste la 5 ani

Am fost la Căpitania Portului Braila, mi-au dat documentația, mai trebuie sa ma programez în prima zi de joi din februarie sau din martie. Nu-i bai, îl iau eu și pe ăsta, mai am timp până-n mai.kzoli scrie:@Poppy, eu recomand daca tot ai barca si motorul sa dai examenul... "toata documentatia, manualele" sunt publice pe site la www.anr.ro platesti taxa cam de 350 ron si ... un avocat te costa mult mai mult daca acestia iti fac dosar, iar chiar daca reusesti sa te intelegi cu ei tot "iesi mai scump ".
Vă mulțumesc pentru bunele intenții.
Bafta la examen !Poppy scrie:Am fost la Căpitania Portului Braila, mi-au dat documentația, mai trebuie sa ma programez �n prima zi de joi din februarie sau din martie. Nu-i bai, �l iau eu și pe ăsta, mai am timp p�nă-n mai.kzoli scrie:@Poppy, eu recomand daca tot ai barca si motorul sa dai examenul... "toata documentatia, manualele" sunt publice pe site la www.anr.ro platesti taxa cam de 350 ron si ... un avocat te costa mult mai mult daca acestia iti fac dosar, iar chiar daca reusesti sa te intelegi cu ei tot "iesi mai scump ".
Vă mulțumesc pentru bunele intenții.