A sucombat LRS?

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Re: A sucombat LRS?

Mesaj de Adelin » 20 Ian 2013, 23:50

Oricum ai intoarce-o oricum ai suci-o inchiderea forumului LRS a fost o mare gafa...ce nu am inteles inca clar e: cine plm a facut-o?! :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Ian 2013, 23:53

Adelin scrie:Oricum ai intoarce-o oricum ai suci-o inchiderea forumului LRS a fost o mare gafa...ce nu am inteles inca clar e: cine plm a facut-o?! :roll:
cum cine? AIA :lol: :lol: :lol:

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 21 Ian 2013, 00:15

Adelin scrie:Oricum ai intoarce-o oricum ai suci-o inchiderea forumului LRS a fost o mare gafa...ce nu am inteles inca clar e: cine plm a facut-o?! :roll:
Ce conteaza?? Ia-o ca pe o respectare a deciziei AG. Oricum, urmatoarea AG bate la usa si lucrurile pot fi rediscutate si puse la punct.
Poate ar fi cazul de discutat alte decizii care sa duca la cresterea participarii in campionat.
Aqua Fihing Club
http://www.afc.org.ro/

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 21 Ian 2013, 03:22

Pai conteaza...pt cartea de istorie. :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Ian 2013, 06:56

Nu demult mi s-o cerut dupa o galceava pe un topic sa il reclam pe Gigi la admin ca "ia uite cum vorbeste" na si ? poi jumatate din useri de pe orice forum trebuiesc banati pe "ieftineli" d'astea , culmea este ca si cel care se simte lezat a sarit calu (general vorbind)

Ihii, :lol: ,si ala de-o intiat banarea mea ,e 'usa de biserica',i se mai spune' lupul moralist'..Iel saracul ieste de un alb imaculat,si de cutezi ai sta impotriva(adica de a fi de alta parere decit a lui,pe oruce subiect)imediat te face cocalar,si dupa aia zice...''io nu te-am facut cocalar""Si apoi pune de-o revolta,miseleste ,pe la spate...ca asa-i e caracterul.. :respekt: :D :D :D

Si uite asa,pusul batistei pe tambal,o mutat discutia de pe forumul L.R.S.,intr-un loc cu 100%mai multa audienta,si premium,o mai si scos la iveala unele 'caractere' premium,din L.R.S.
Faina decizie,superinspirata..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 21 Ian 2013, 07:55

pai nu ai citit mesajul meu.... eu, la telefonul lui dinu, la insistenta lui ovidiu ristivan de a se respecta o hotarare ambigua a AG din trecut, care hotarare nu se regaseste in niciun PV. in loc sa vorbim de treaba asta pe forum la LRS o facem aici... sper totusi sa se rediscute aceasta chestiune si sa se ajunga la o concluzie si un format al forumului care sa impace pe toata lumea sin 2 saptamani sa il redeschidem...

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 21 Ian 2013, 09:54

semlecangheorghe scrie:
Nu demult mi s-o cerut dupa o galceava pe un topic sa il reclam pe Gigi la admin ca "ia uite cum vorbeste" na si ? poi jumatate din useri de pe orice forum trebuiesc banati pe "ieftineli" d'astea , culmea este ca si cel care se simte lezat a sarit calu (general vorbind)

Ihii, :lol: ,si ala de-o intiat banarea mea ,e 'usa de biserica',i se mai spune' lupul moralist'..Iel saracul ieste de un alb imaculat,si de cutezi ai sta impotriva(adica de a fi de alta parere decit a lui,pe oruce subiect)imediat te face cocalar,si dupa aia zice...''io nu te-am facut cocalar""Si apoi pune de-o revolta,miseleste ,pe la spate...ca asa-i e caracterul.. :respekt: :D :D :D

Si uite asa,pusul batistei pe tambal,o mutat discutia de pe forumul L.R.S.,intr-un loc cu 100%mai multa audienta,si premium,o mai si scos la iveala unele 'caractere' premium,din L.R.S.
Faina decizie,superinspirata..

Alt mincinos ....
nu am cerut nimanui banarea ta
indiferent cat esti de....nu m-a interesat si nu am sprijinit banarea ta
poate e mai bine ...te faci de kkt singur
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Ian 2013, 10:18

gigi, ai gresit persoana :lol: nu era cazul sa RE-incepi alta polemica oricum :shock:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 21 Ian 2013, 11:33

Tu Sorine esti prea cerebral ca sa faci asta direct..
Stii tu bine de cine te-ai folosit..sa-ti aduc aici pagina unde indemnai pe un user sa sprijine banarea mea,mai exact pe Spring??(Iti amintesti cuvintele....'ce zici ne ajuti..??")
Numai ca nu so intilnit hotu'cu prostu'...
Si am zis ce am avut de zis,si nu vreau nici o polemica..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 21 Ian 2013, 11:43

gigi , minti ....stii bine
inteleg ca vrei cu orice pret sa ma denigrezi dar chiar sa-mi pui in carca chestii pe care nu le fac si vorbe pe care nu le spun e prea josnic chiar si pentru tine
altcineva iti purta sambetele cu banarea si nu e de mirare ....
am primit ca multi altii mp de sustinere a banarii tale si nu m-am raliat demersului
si asta pentru ca asa cum ti-am zis , sa scrii e pentru tine cea mai sigura reteta de a te face singur de kkt ...te pricepi de minune
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns