ziaristii rapiti sunt eliberati definitiv?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ziaristii rapiti sunt eliberati definitiv?
1. cu riscul de a deveni nesuferit, parerea mea este ca aceasta rapire nu a fost o chiar o tragedie, doar stiau unde merg si la ce se expun acolo. asta in cazul in care au fost rapiti pe bune. in astea 50 si ceva de zile m-am cam saturat de manifestatii, comentarii ultra patetice, de emotiile cristinei topescu si de "eliberati-i" fixat pe televizor.
ce se putea intimpla atat de tragic?
oameni mor in fiecare zi, natural sau in accidente, mai tineri sau mai batrani, importanti sau anonimi.
I-adevarat, ei ar fi murit stupid, executati de niste brute, dar avand parte de funeralii nationale, probabil. doar suntem un popor de festivisti.
dar tragedie a fost aia de la Beslan, in care au murit zeci de copii...
de aia nu mai vorbeste nimeni pentru ca erau copii rusi, nu?
2. de ce s-o fi trimis ditamai Hercules-ul dupa ei? eu stiam ca sunt 4, nu 400... sau de cind ni le-au dat americanii, nu mai putem decit cu ele sa mergem? formatie de miguri de insotire n-or fi trimis? cine-si bate joc de banii nostri asa si de ce?
3. ce credeti pina la urma? au avut legaturi cu omar haysam si "s-au dat rapiti" ? sau au fost rapiti pe bune?
pe la inceputul "crizei", basescu zicea ca o sa auzim niste lucruri grave, aseara a zis ca mai peste doua saptamani...
acu' ma gandesc: oare o sa mai zica ceva?
sau poate ca sa nu ne facem de cacao in fata lumii intregi (iar) o sa taca strategic? si nu ii mai baga nimeni la mititica atuncea?
Pina se limpezesc apele, ce parere aveti?
ce se putea intimpla atat de tragic?
oameni mor in fiecare zi, natural sau in accidente, mai tineri sau mai batrani, importanti sau anonimi.
I-adevarat, ei ar fi murit stupid, executati de niste brute, dar avand parte de funeralii nationale, probabil. doar suntem un popor de festivisti.
dar tragedie a fost aia de la Beslan, in care au murit zeci de copii...
de aia nu mai vorbeste nimeni pentru ca erau copii rusi, nu?
2. de ce s-o fi trimis ditamai Hercules-ul dupa ei? eu stiam ca sunt 4, nu 400... sau de cind ni le-au dat americanii, nu mai putem decit cu ele sa mergem? formatie de miguri de insotire n-or fi trimis? cine-si bate joc de banii nostri asa si de ce?
3. ce credeti pina la urma? au avut legaturi cu omar haysam si "s-au dat rapiti" ? sau au fost rapiti pe bune?
pe la inceputul "crizei", basescu zicea ca o sa auzim niste lucruri grave, aseara a zis ca mai peste doua saptamani...
acu' ma gandesc: oare o sa mai zica ceva?
sau poate ca sa nu ne facem de cacao in fata lumii intregi (iar) o sa taca strategic? si nu ii mai baga nimeni la mititica atuncea?
Pina se limpezesc apele, ce parere aveti?
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976
- costica_fishing
- veteran
Piticule, cred ca daca vb pe bune ma leaga.
Asa ca luati tot ce spun ca pe o gluma:
Ce ar fi daca Omar Haissam avea interdictie sa paraseasca Romania inainte de rapire (pe motive de hotii comise) si a incenat o astfel de "tragedie" pt ca fie el cel mai in masura negociator? (va aduceti aminte cum am primit el SMS in care i se solicita rascumpararea?)
Ce ar fi daca dl. Omar H ar fi fost si atat de "naiv" incat sa se gandeasca "bai...daca tot plec....sa ma duca asa ..cu mana goala ...ce..4 milioane para sunt de colea...pt ce am facut io pt Romanica"?
In acesta ordine de idei, lumea vorbeste ca inafara de Miscoci .....toti au plecat stiind ca vor fi "rapiti".
SAU Se vorbeste ca tati a lui madam Ane-Marie avea o datorie fata de Haissam ... de cateva (4) milioane de para....si cum i-ar fi fost mai utili in Irak decat aici....iata o posibilitate....
Mai multe semne de intrebare imi ridica randamentul creierului unui anume om de afaceri
care s/a gandit ca din anchetat pt furaciuni diverse....cu dunga rosie pe buletin.....se poate transforma in erou national..caruia Basescu ii indeasa cateva (nu multe dar suficiente) milioane para in geanta si, cu binecuvantarea sefului statului, este trimis pe post de porumbel al pacii.
Oricum.....omuletul..ori era dus rau cu pluta....ori nu mai avea ce pierde....
Mai spune lumea (io nu cred....dar nici voi sa nu ai faceti!
copyright Gyorg) cum ca unii din rapiti trimiteau si mesaje la parinti, sa le spuna ca "se cam plictisesc"
Ar mai fi interesant de aflat ceva in leg cu declaratia lui Basescu: "de ce a fost trimis un procuror roman in Irak, cica: "pentru ca declaratiile luate sa fie valabile in fata instantelor romane"
). Pai valabile pt incriminarea cui, daca rapitorii erau singurii vinovati si rapitii erau imaculati. Ca pe rapitori ii judeca in Irak, deci li se cam rupe de valabilitatea declaratiilor in instantele romane.
Si cel mai tare a fost nea Basescu: misto manevra cu afacerile arabilor.
Asa cum spunea cineva, comunitatea de afaceri araba "la Romania" avea un regim super frumos....bani...femei...liniste....spagi mici...
Daca se punea cu PNA-ul pe ei mai din scurt...cred ca ii aduceau plocon pe aia 3 si spalati si tunsi si frezati...si devreme acasa!
Pai ce sa castige daca ii hacuiau: sa retragem noi 100 de soldati care se ocupa cu constructia de poduri si spalat de camioane? Dar daca se pierdeau atatea afaceri frumoase la Romania?
Pai pentru 3 speriati sa strici tu linistea atator business-mani onorabili....pai n-au si ei prieteni.......si daca Basescu n-ar fi dat nimic...astia sigur au pus de-o cheta!
Sa fie primit!
De maine imi fac piata de la arabul de la colt....asa sa-si mai amortizeze din cheltuieli.
Dar numai asa...o saptamana - doua.
Parerea mea!
Asa ca luati tot ce spun ca pe o gluma:

Ce ar fi daca Omar Haissam avea interdictie sa paraseasca Romania inainte de rapire (pe motive de hotii comise) si a incenat o astfel de "tragedie" pt ca fie el cel mai in masura negociator? (va aduceti aminte cum am primit el SMS in care i se solicita rascumpararea?)
Ce ar fi daca dl. Omar H ar fi fost si atat de "naiv" incat sa se gandeasca "bai...daca tot plec....sa ma duca asa ..cu mana goala ...ce..4 milioane para sunt de colea...pt ce am facut io pt Romanica"?
In acesta ordine de idei, lumea vorbeste ca inafara de Miscoci .....toti au plecat stiind ca vor fi "rapiti".

SAU Se vorbeste ca tati a lui madam Ane-Marie avea o datorie fata de Haissam ... de cateva (4) milioane de para....si cum i-ar fi fost mai utili in Irak decat aici....iata o posibilitate....
Mai multe semne de intrebare imi ridica randamentul creierului unui anume om de afaceri

Oricum.....omuletul..ori era dus rau cu pluta....ori nu mai avea ce pierde....
Mai spune lumea (io nu cred....dar nici voi sa nu ai faceti!

Ar mai fi interesant de aflat ceva in leg cu declaratia lui Basescu: "de ce a fost trimis un procuror roman in Irak, cica: "pentru ca declaratiile luate sa fie valabile in fata instantelor romane"

Si cel mai tare a fost nea Basescu: misto manevra cu afacerile arabilor.
Asa cum spunea cineva, comunitatea de afaceri araba "la Romania" avea un regim super frumos....bani...femei...liniste....spagi mici...
Daca se punea cu PNA-ul pe ei mai din scurt...cred ca ii aduceau plocon pe aia 3 si spalati si tunsi si frezati...si devreme acasa!

Pai ce sa castige daca ii hacuiau: sa retragem noi 100 de soldati care se ocupa cu constructia de poduri si spalat de camioane? Dar daca se pierdeau atatea afaceri frumoase la Romania?
Pai pentru 3 speriati sa strici tu linistea atator business-mani onorabili....pai n-au si ei prieteni.......si daca Basescu n-ar fi dat nimic...astia sigur au pus de-o cheta!
Sa fie primit!
De maine imi fac piata de la arabul de la colt....asa sa-si mai amortizeze din cheltuieli.

Dar numai asa...o saptamana - doua.
Parerea mea!
near the beer
eu ma bucur ca nu le-au taiat capetele, mi-era mila de ei
dar acum ca s-au intors cu bine, ce sa zic, ma enerveaza faptul ca vor fi facuti eroi 3 agarici inconstienti care s-au dus sa se plimbe pe acolo stiind ca aia vaneaza zi si noapte straini ca sa le taie capetele pe caseta
o fiica de baron local care a crezut ca se plimba tot pe mosia lu tacsu si ca daca tacsu e baron psd asta e valabil si in irak.....
si ca daca tacsu era mana in mana cu haisam, irakul e al ei
cand s-a semat contractul cu UE, in loc sa ne bucuram lumea statea cu sufletul la gura daca-i executa sau nu, de sarbatorile de paste in loc sa ne bucuram iarasi lumea statea cu suletul la gura ca expira ultimatum-ul, etc
acum ar trebui anchetati asupra modului in care au plecat in Irak, si amendati sa-i usture ca si taxa pe prostie si inconstienta
dar acum ca s-au intors cu bine, ce sa zic, ma enerveaza faptul ca vor fi facuti eroi 3 agarici inconstienti care s-au dus sa se plimbe pe acolo stiind ca aia vaneaza zi si noapte straini ca sa le taie capetele pe caseta
o fiica de baron local care a crezut ca se plimba tot pe mosia lu tacsu si ca daca tacsu e baron psd asta e valabil si in irak.....
si ca daca tacsu era mana in mana cu haisam, irakul e al ei
cand s-a semat contractul cu UE, in loc sa ne bucuram lumea statea cu sufletul la gura daca-i executa sau nu, de sarbatorile de paste in loc sa ne bucuram iarasi lumea statea cu suletul la gura ca expira ultimatum-ul, etc
acum ar trebui anchetati asupra modului in care au plecat in Irak, si amendati sa-i usture ca si taxa pe prostie si inconstienta
Si eu ma bucur ca au fost eliberati... Este ceva tragic sa vezi cum este executat un om prin decapitare... si, nu taierea dintr-o data ci cu un cutit, de jur-imprejur. (ca paranteza, astfel de atrocitati cu ostatici din Irak si nu numai puteti gasi aici )danr scrie:eu ma bucur ca nu le-au taiat capetele, mi-era mila de ei
....................................................................................................
Dar, intr-adevar, cei trei jurnalisti ar trebui dati afara din serviciu.
normal ca nu mi-as fi dorit sa ii execute.
cind am vazut ca i-a separat de munaf si ca l-a imbracat in portocaliu pe unul dintre ei chiar m-am gandit ca s-a terminat...
sunt multe lucruri care converg spre ipoteza inscenarii.
dar pe de alta parte ma gandesc ca e atat de rusinos ca cineva sa se preteze la asa ceva si sa-si bata joc de o lume intreaga incat poate nu a fost inscenare (ce minti putrede ar scorni asa un aranjament)???
cind am vazut ca i-a separat de munaf si ca l-a imbracat in portocaliu pe unul dintre ei chiar m-am gandit ca s-a terminat...
sunt multe lucruri care converg spre ipoteza inscenarii.
dar pe de alta parte ma gandesc ca e atat de rusinos ca cineva sa se preteze la asa ceva si sa-si bata joc de o lume intreaga incat poate nu a fost inscenare (ce minti putrede ar scorni asa un aranjament)???
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976
s-ar gasi imediat altii sa-i angajeze.Paul scrie: Dar, intr-adevar, cei trei jurnalisti ar trebui dati afara din serviciu.
si oricum societatea e divizata in privinta lor (unii zic saracii de ei)
sunt curios ce se va face pentru ca aceste lucruri sa nu se mai intimple?
daca or mai fi gasiti si vinovati de inscenare sa vezi intorsatura de situatie...
Cred ca e imposibil sa fie inscenare... mi-ar fi greu sa cred... cu asa ceva nu poti sa glumesti. Si vorba ta piticule, ce minti ar trebui sa scorneasca asa ceva cand s-au vazut ce au patit ostaticii (sau unii ostatici) pana acum...piticu scrie: daca or mai fi gasiti si vinovati de inscenare sa vezi intorsatura de situatie...
Eu am votat cu prima varianta... "rapire reala", ca nici o clipa nu mi-ar fi trecut prin minte (daca am) ca ar putea fi o inscenare
pai inscenarea nu era periculoasa, ca s-ar fi dat rapiti numai de forma, fara a fi in pericol real, ca sa i se dea drumu' din tara lui omar cu (sau fara) 4 milioane la el si asta sa apara ca un salvator al lor (simtea el ca i se apropia funia de par, azi dupa cum stim este arestat)Paul scrie: cand s-au vazut ce au patit ostaticii (sau unii ostatici) pana acum...
stupid ar fi fost ca rapitorii la un moment dat sa vada ca lu haissam nu i se da drumu', ca ei nu isi vad banii si atuncea sa se descotoroseasca de cei 4 doar ca sa isi faca un nume intre organizatiile lor acolo sau sa ii vinda mai departe (catre bestiile alea serioase care chiar taie capete cu cutitu')
- Mugurstefan
- veteran
Am intrat intamplator pe acest Topic, am vazut pe prima pagina ca scrie 'piticu' si cum sunt mare amator de poantele lui am intrat sa-l citesc sa mai imi descretesc fruntea.
Nu scriu nimic insa pentru ca mi-e lehamite de acest subiect , si in general de shtiristi si de tocshourile tv din RO si aiurea ...
Sa ma scuzati , n-am vrut sa supar pe nimeni... nu stiu ce mi-a venit.
Nu scriu nimic insa pentru ca mi-e lehamite de acest subiect , si in general de shtiristi si de tocshourile tv din RO si aiurea ...
Sa ma scuzati , n-am vrut sa supar pe nimeni... nu stiu ce mi-a venit.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- costica_fishing
- veteran
Mugurstefan scrie:Nu scriu nimic insa pentru ca mi-e lehamite de acest subiect , si in general de shtiristi si de tocshourile tv din RO si aiurea ...
.
Mugurele .....la faza asta ai crescut in ochii mei!

Ziaristii lui peste!
I-adevarat ca era regretabil sa fi fost hacuiti. Dar, pana la urma, totul se evalua in rating si voturi!
Si pe unde ati mai prins peste?

PS: A fost inscenare!
Acesta este declaratia pe care o dau, sustin si semnez!

near the beer