ziaristii rapiti sunt eliberati definitiv?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Rapirea a fost reala sau a fost inscenata?

reala
1
11%
inscenata
4
44%
nu stiu / nu comentez
4
44%

Voturi totale: 9

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 24 Mai 2005, 08:48

1. l-am vazut aseara pe marele analist politic Codita, care spunea ca vezi doamne i-a crescut rau cota lui Basescu acuma, si lui i-e frica sa nu intram intr-o situatie de autoritarism din partea presedintelui, si ca el o sa traga primul clopotele de alarma
multi tampiti pe lumea asta frate......

2. aseara cand ma uitam la revenirea jurnalistilor, veseli si zburdand pe aeroport, revedeam imaginile cu revenirea jurnalistei franceze, care abia mergea sustinuta si se vedea pe fata ei ca era traumatizata
astia parca veneau din vacanta din thailanda

3. "statul roman nu a platit nimic pentru eliberare" - cata vrajealaaaaa
aia i-au tinut pe banii lor acolo atata timp, cu presiunea americanilor si politiei pe cap, si acuma ii elibereaza vezi doamne la presiunea religioasa a seicului nustiucare
seicul nustiucare zice ca el habar n-are depre ce este vorba, ca el a fost rugat si el sa dea un mesaj si s-a bagat si el in discutie...... :lol: :lol:

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 24 Mai 2005, 08:54

Oricum treaba miroase de la o posta,prea multe "coincidente".Tipa il cunostea pe Omar,cred ca au plecat pe banii lui,asta intamplandu-se exact cand stia Omar ca vin baietii dupa el.Plus ca ghidul lor era Munaf,ce sa mai comentezi la faza asta.Poate ca toate negocierile au fost ptr eliberarea lui Omar,dar acesta fiind sub ochii presei,sau prelungit pana s-a gasit o solutie,secreta evident,in care nea Omar o sa iasa de la mititica in cateva luni pana se linisteste treaba.Cat despre Munaf doar nu era prost sa vina in gura lupului,aici il astepatau baietii cu dosarul penal.O fi asa nu o fi?Ia mai dai in masa,ca prea ne batem capu cu ei,uite ca se face frumos afara,hai la balta ca-i mai sanatos. :lol:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 24 Mai 2005, 09:11

Mai adaugati pe lista coincidentelor ca ziaristii au fost "rapiti" in aceeasi zi (sau poate la o zi diferenta) cu vizita intempestiva a lui Basescu in Irak si Afganistan.

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 07 Iun 2005, 15:22

acuma, ca l-am ascultat si pe basescu aseara, in afara de atmosfera de film de spionaj ieftin indusa de acest domn, mi-a atras atentia ceva de genul

"...in acest moment Hayssam ar fi vrut sa ii vada morti, intrucit ar fi fost singurii care ar fi putut sa il dea de gol cu privire la inscenare..."

hopa, s-a pierdut in detalii naratoru'....
pai cum adica mai nene?
daca ziaristii il puteau da de gol, inseamna ca stiau, nu?
pina una alta i-a dat basescu de gol pa totzi.

ca la noi la Romanica: suntem ruptzi in *** da' tzinem capu' sus, ca sa nu se afle.

problema lui basescu acuma e ce ar zice o lume intreaga daca acuma ar afla ca totu' a fost o facatura si ca cel putin unu' (una) a consimtit la aceasta rapire?

pin' la urma tot se afla adevarul, domnilor, n-o sa dureze 50 de ani cum si-ar dori unii... rusinea insa, va fi putin mai mare astfel, cosmetizata de un presedinte.
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 07 Iun 2005, 15:59

cred ca sunt dus cu pluta da ori de cate ori in timpu la alea 55 de zile auzeam cuvantu ''rapitori'' ma gandeam la peshti.... :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 07 Iun 2005, 16:01

si ca sa pastrez nota cred ca arabetzii aia au facut o partida C&R cu ziaristii nostri
parerea mea....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

redkid
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de redkid » 07 Iun 2005, 16:39

Sorin scrie:si ca sa pastrez nota cred ca arabetzii aia au facut o partida C&R cu ziaristii nostri
parerea mea....

:lol: :lol: :lol:

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 09 Iun 2005, 13:18

piticu scrie:pin' la urma tot se afla adevarul, domnilor, n-o sa dureze 50 de ani cum si-ar dori unii... rusinea insa, va fi putin mai mare astfel, cosmetizata de un presedinte.
a vrut popularitate la ora de varf.
cu minciuni, dezinformari si cosmetizari de servicii secrete.

n-o sa fie irakgate cum zice cristoiu, la noi nu demisioneaza nimeni. niciodata. si plini de ****, tot mergem mai departe ranjind, orice-ar canta fanfara...
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

Scrie răspuns