Zeitgeist II

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

SF
veteran
veteran

Zeitgeist II

Mesaj de SF » 02 Feb 2008, 00:35

http://www.zeitgeistmovie.com/

M-am uitat la primele doua parti , nu am mai avut rabdare sa ma uit si la a treia .
In prima parte ...nu inteleg ce descopera , chestiile alea ti le spune cam orice popa care nu o ajuns popa pe baza de vitei , porci si tuici , atita ca nimeni nu intreaba . Bine , o uitat el putin ca virgula calendaru dinainte avea ceva luni in minus , plus ca nu stiu zau de unde scoate date asa exacte de la toti tipi aia care s-ar fi nascut pe 25 dec. , cind nu stim nici macar cind s-a nascut Jesus , ori si chestia asta ti-o spune orice popa ( exceptie aia de mai sus ).
Nici macar nu-l neaga pe Dumnezeu , face un pic de fun pe acolo ca sa rida audienta , da nimic mai mult .

Partea a doua ... Cred ca intodeauna cind se intimpla cite un shit din asta mare cineva minteste . Acuza direct pe americani ca si-au dat singuri cu avioanele in cladiri , ba explozii , ba nu stiu ce . Parca nu ar fi putut intra ceva arabi in cladire si sa puna explozibil . Nu vad nici o dovada aici , la faza cu explozibilu din interior .
Daca tot voiau , o puteau face fara atitea pierderi omenesti , la americani nu le trebuie multe ca sa iasa la razboi si dupa aia sa ceara bani pentru aparare . Cred ca o potriveste la fel cum au facut-o cei care au scris religia , in ochii lui , din prima parte , doar ca de data asta s-au inversat rolurile .

Cind am mai vazut ca incepe cu banci si persoane oculte care detin lumea , brusc am inceput sa-mi aduc aminte de gerula si conspiratiile ce le vedea la tot pasu , asa ca l-am inchis hahaha!!!

Fir Intins!!!

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 02 Feb 2008, 09:36

Poate nu ai fost destul de atent cand ai vizionat filmul.... :roll: Oricum ma bucur ca ai deschis topicul asta ca daca nu o faceam eu.... primul topic a fost inchis de Michael pe motiv ca intra lumea pe taram alunecos :roll: Acelasi motiv pentru care Statele Unite au invadat Irakul... Ma rog...am urmarit multe alte topicuri in care lumea se spurca ca la usa cortului intr-un limbaj mai mult sau mai putin elevat, dar care nu sunt sau nu au fost inchise pe motiv ca persoanele in cauza sunt distractive... :shock: Se pare ca s-a atins un subiect sensibil in discutiile dintre utilizatori, si anume religia...cum spunea cineva...topicul este deschis la cafenea, asa ca participa numai cine doreste....

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Feb 2008, 11:40

shootgun scrie:Poate nu ai fost destul de atent cand ai vizionat filmul....

Ii posibil , drept sa spun de prin minutu 15 il vedeam fortat ( curiozitate , am vazut cum se minunau unii pe aici ) .

Fir Intins!!!

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 02 Feb 2008, 11:44

Cand o sa ai dispozitie urmareste paretea a II-a atent si ai sa vezi ca argumentele aduse sunt chiar pertinente....

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Feb 2008, 12:31

Omu nu cauta sa prezinte stiri , ii enterteiment de-a lor , crezi ca poti tine audienta in loc cu chestii slabe , tre sa prezinti ceva socant , ca daca nu adio money , si is tipi specializati in chestii din astea .
Nu am zis ca nu or fi si minciuni pe acolo , insa ala aduna niste unghiuri si face un intreg din frinturi , parerea mea , ii posibil a amestece lucruri absolut reale cu lucruri cel putin neclare, sau cel putin isi da cu parerea .

Fir Intins!!!

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 03 Feb 2008, 15:53

Blasfemic!

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 03 Feb 2008, 17:58

Puiu.BZ scrie:Blasfemic!
Depinde din ce punct de vedere privesti lucrurile..... :roll:

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 03 Feb 2008, 18:06

nene sf, orice film din asta lansat pe internet nu genereaza venituri fabuloase. cu atat mai putin nu poate fi catalogat ca "entertainment".

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 03 Feb 2008, 21:01

prima parte... au luat franturi din crestinism si le-au dat ei o anumita interpretare, au facut ei diferite analogii cu horoscoape, zei, si alte cele. ar fi atat de multe de comentat, incat prefer sa nici nu incep, ca ar fi prea lung mesajul

partea a doua... am mai vazut un material care sugera aceeasi chestie, ca americanii ar fi produs grozavia. erau si acolo mai multe argumente, unul din ele fiind culoarea flacarilor in momentul exploziei, ca cica kerosenul are cu nush ce culoare, si flacarile alea aveau alta culoare datorita unui explozibil pe care l-au folosit.

partea a treia... n-am avut rabdare sa o urmaresc.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 03 Feb 2008, 21:09

Adi_, cred ca ai vazut treaba cu flacarile in Fahrenheit 9/11 al lui Michael Moore.
De vazut si Bowling for Columbine, acelasi Michael Moore

Scrie răspuns