Zeitgeist II

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Feb 2008, 21:43

M-ai facut curios Tavi... :roll: L-am gasit...Dupa ...povestim! :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 03 Feb 2008, 23:22

todi scrie:nene sf, orice film din asta lansat pe internet nu genereaza venituri fabuloase. cu atat mai putin nu poate fi catalogat ca "entertainment".

Todi , m-am uitat putin pe acolo pe pagina , ia zi , care carte vrei sa o cumperi hahaha!!! Nu am vorbit de sume fabuloase , oricum , lansarea ii mai greu , ca daca apuca sa se consolideze cine stie hahaha!!!
Un documental pentru mine ii enterteiment , o simpla emisie cu scopu de-a ma tine pe un anume program , sau nu aia incearca toti ?

Fir Intins!!!

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 04 Feb 2008, 09:38

Adi, ai ascultat cu atentie cati supravietuitori declara ca au auzit "gunshots" inainte de impact? alea sunt specifice dinamitarii pentru implozie, nu focuri de arma. Coloane de otel sectionate oblic, temperaturi, ramasite etc. :roll: Ce s'a intamplat cu a treia cladire?

Nu ti se pare ca pierderile au fost minime la wtc prin faptul ca avioanele au lovit sus, ca sa nu mai vorbim de pentagon unde aripa lovita era in reparatii :lol: ?

Pe plan militar, nu afirm, intreb: este posibil ca sistemul de aparare aerian al USA, cel mai avansat din lume si cu un quick time response fabulos, sa permita unor avioane sa loveasca pentagonul, fiind deja in alerta? Crezi ca miliardele de USD au fost investite in NORAD aiurea, iar sistemul este inutil?

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 04 Feb 2008, 10:44

Todi, am ascultat, si argumentele lor mi se par pertinente. Dar de ce ma intrebi pe mine, ca si cand eu n-as vrea sa cred? :)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 04 Feb 2008, 10:52

:) pai cu tine discut concret, SF'ul ma ia cu carti si entertainment ahahhah

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 04 Feb 2008, 10:54

a, ok :)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 04 Feb 2008, 11:40

todi scrie:Adi, ai ascultat cu atentie cati supravietuitori declara ca au auzit "gunshots" inainte de impact? alea sunt specifice dinamitarii pentru implozie, nu focuri de arma. Coloane de otel sectionate oblic, temperaturi, ramasite etc. :roll: Ce s'a intamplat cu a treia cladire?
Bine Todi , cica serios ,
Deci cum iti explici tu faptu ca o ramas coloanele alea filmate cu taietura aia , cind mult timp dupa inca aveau nu stiu cute grade de temperatura sub molozu ala , si ala topea tot ? De ce nu s-au topit si alea ?
Da , au fost si bombe , da de unde poti stii cine le-a pus ? Intrebarea ii cine o daramat a trei cladire , nu ce s-a intimplat cu ea ? Zice cumva cine , cu dovezi clare , nume , adrese , etc. ?

Stim cu totii ca ziaristii exagereaza , si stim si de ce , media exagereaza . Ori exagereaza ii frate cu minciuna . Io zic ca atita vreme cit sti ce vrei , produsu final , adica documentaru , cum sa arete , ii suficient sa cauti prin ziare si posturi TV ce te intereseaza si sa construiesti un intreg , plauzibil , dar diferit fata de versiunea oficiala .

Poate raspunzi la astea de mai jos

http://jordanmaxwell.com/articles/questions/index.html

Totusi , care vrei sa o iei , spune si mie hahaha!!!

http://www.sovereignearth.org/catalog/o ... e-c-2.html

Uite , Gerula peste vreo citiva ani are mari sanse sa-l intreaca pe tipu asta hahaha!!!

Fir Intins!!!

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 04 Feb 2008, 12:12

tocmai unde nu trebuie te'ai uitat, ai citit prima parte a postului si jap cu quote.

mie asta mi s'a parut de neinteles: cum NORAD'ul nu a detectat abaterea de la traiectorie a avioanelor sau daca a detectat'o de ce nu au intervenit cu jet fighters, cum au mai facut'o in alte cazuri?

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 04 Feb 2008, 12:31

todi scrie:tocmai unde nu trebuie te'ai uitat, ai citit prima parte a postului si jap cu quote.

mie asta mi s'a parut de neinteles: cum NORAD'ul nu a detectat abaterea de la traiectorie a avioanelor sau daca a detectat'o de ce nu au intervenit cu jet fighters, cum au mai facut'o in alte cazuri?
Pentru ca, mai mult ca sigur, au primit ordin sa nu o faca...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 04 Feb 2008, 13:09

todi scrie:

Cronometrele alea pe care le da tipu ala nu am cum sa le verific .Eu stiu ca asa apare in film , da vreau sa verific , am cum !? Versiunea oficiala , ca ar fi in antrenamente , aplicatii ,etc. ,, da , poate fi o miciuna , ca sa acopere o greseala . Cita lume nu minteste la munca ca sa-si acopere o greseala ! Si aici ii vorba de o greseala mare , ipotetic greseala , nu vad dovezi clare , ca sa fiu corect .
Io nu traiesc cu ideea ca lumea ii perfecta , si cred ca un sistem ii bun atita vreme cit oamenii care-l sustin is buni . Greseli se intimpla la tot pasu , avioane care se ciocnesc pe aeroport ( catastrofa din Tenerife 77 , unu dintre cele mai grave ) , trenuri care se ciocnesc frontal , vapoare , cladirei care cad , nave spatiale care explodeaza la lansare , oare nu-s toate astea greseli omenesti , fara nici cea mai mica intentie , si atunci , cu niste minciuni nu ajunge nimeni vinovat . Am gresit , nu am vrut , mintesc ca sa-mi scap pielea .
Am vazut evenimentele cind s-au intimplat , insa nu-mi amintesc cit timp o trecut pina ce si-au dat seama ca au de-a face cu un "serial" de atacuri . Cel putin un atac multiplu era o noutate , nu-mi amintesc de altele in trecut .
Is curios si eu cit timp o trecut , mai bine zis timpurile , dintre momentu in care s-a stiut de prima lovitura pina la sfirsit , ii posibil ca dupa primu avion sa se fi relaxat , in plan , gata ,o trecut , ca dupa aia hop , sa mai vina unu . Ii ca si cum ai pretinde politiei sa prinda un serial killer dupa prima crima hahaha!!!
Plus ca decizia de-a dobori un avion deasupra orasului , care zboara la joasa inaltime , nu-i tare moale . Daca il doboara , vine documentarismu si zice ca de ce nu o asteptat , poate ca se salvau vieti , daca nu-l doboara zic ca de nu au actuat . Ii ca si antrenori aia care baga in teren jucatori pentru ca cere publicu , ca sa nu vada gunoaie prin ziare a doua zi , scrise de niste tipi cae habar nu au cu ce se mninca tema , dar care scriu in directia galeriei care cumpara ziaru . In sinea lui , si din experienta , ar fi facut altceva , dar daca gresesti , decit sa risti , mai bine gresesti in voia multimi , asta vreti , asta va dau .

Sti , acuma ca sintem pe aici , ma gindesc ca si Pearl Harbour o fost tot o schema din asta , ca sa justifice bomba atomica , fonduri pentru arme nucleare ,etc. Cum o putut fi surpinsa flota americana asa usor de o hoarda de avioane japoneze , cine o tradat !? hahahaha!!!

Scuza deviatiile , insa io nu vad cu ochi buni tot felu de inteligenti care is dedectivi pentru opinia publica , si ofera tipu de informatie care se cere .

Fir Intins!!!

Scrie răspuns