todi scrie:
mie asta mi s'a parut de neinteles: cum NORAD'ul nu a detectat abaterea de la traiectorie a avioanelor sau daca a detectat'o de ce nu au intervenit cu jet fighters, cum au mai facut'o in alte cazuri?
Cronometrele alea pe care le da tipu ala nu am cum sa le verific .Eu stiu ca asa apare in film , da vreau sa verific , am cum !? Versiunea oficiala , ca ar fi in antrenamente , aplicatii ,etc. ,, da , poate fi o miciuna , ca sa acopere o greseala . Cita lume nu minteste la munca ca sa-si acopere o greseala ! Si aici ii vorba de o greseala mare , ipotetic greseala , nu vad dovezi clare , ca sa fiu corect .
Io nu traiesc cu ideea ca lumea ii perfecta , si cred ca un sistem ii bun atita vreme cit oamenii care-l sustin is buni . Greseli se intimpla la tot pasu , avioane care se ciocnesc pe aeroport ( catastrofa din Tenerife 77 , unu dintre cele mai grave ) , trenuri care se ciocnesc frontal , vapoare , cladirei care cad , nave spatiale care explodeaza la lansare , oare nu-s toate astea greseli omenesti , fara nici cea mai mica intentie , si atunci , cu niste minciuni nu ajunge nimeni vinovat . Am gresit , nu am vrut , mintesc ca sa-mi scap pielea .
Am vazut evenimentele cind s-au intimplat , insa nu-mi amintesc cit timp o trecut pina ce si-au dat seama ca au de-a face cu un "serial" de atacuri . Cel putin un atac multiplu era o noutate , nu-mi amintesc de altele in trecut .
Is curios si eu cit timp o trecut , mai bine zis timpurile , dintre momentu in care s-a stiut de prima lovitura pina la sfirsit , ii posibil ca dupa primu avion sa se fi relaxat , in plan , gata ,o trecut , ca dupa aia hop , sa mai vina unu . Ii ca si cum ai pretinde politiei sa prinda un serial killer dupa prima crima hahaha!!!
Plus ca decizia de-a dobori un avion deasupra orasului , care zboara la joasa inaltime , nu-i tare moale . Daca il doboara , vine documentarismu si zice ca de ce nu o asteptat , poate ca se salvau vieti , daca nu-l doboara zic ca de nu au actuat . Ii ca si antrenori aia care baga in teren jucatori pentru ca cere publicu , ca sa nu vada gunoaie prin ziare a doua zi , scrise de niste tipi cae habar nu au cu ce se mninca tema , dar care scriu in directia galeriei care cumpara ziaru . In sinea lui , si din experienta , ar fi facut altceva , dar daca gresesti , decit sa risti , mai bine gresesti in voia multimi , asta vreti , asta va dau .
Sti , acuma ca sintem pe aici , ma gindesc ca si Pearl Harbour o fost tot o schema din asta , ca sa justifice bomba atomica , fonduri pentru arme nucleare ,etc. Cum o putut fi surpinsa flota americana asa usor de o hoarda de avioane japoneze , cine o tradat !? hahahaha!!!
Scuza deviatiile , insa io nu vad cu ochi buni tot felu de inteligenti care is dedectivi pentru opinia publica , si ofera tipu de informatie care se cere .
Fir Intins!!!