You never walk alone !!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
You never walk alone !!!
http://www.youtube.com/watch?v=URRICSFLhiY
Pacat ca ProTv nu a lasat toata transmisia!!! E incredibil. Am mai vazut de cateva ori galeria lui Liverpool dar parca aseara a fost altceva. Tin cu Manchester, dar mi s-a ridicat parul pe mine cand i-am auzit! Daca aveti timp si rabdare, ascultati-i! Merita!!! Poate asa mai invata si suporterii nostri cate ceva!
Pacat ca ProTv nu a lasat toata transmisia!!! E incredibil. Am mai vazut de cateva ori galeria lui Liverpool dar parca aseara a fost altceva. Tin cu Manchester, dar mi s-a ridicat parul pe mine cand i-am auzit! Daca aveti timp si rabdare, ascultati-i! Merita!!! Poate asa mai invata si suporterii nostri cate ceva!
- faurstelianlucian
- utilizator constant
Extraordinara atmosfera si super lupta fotbalistica !
Si asta se intampla pentru ca la ei nu exista ca vreun patron , de ex Abramovici sa-i zica lu Rafa Benitez :,, Rafa , sa nu joci cu prea multa rautate ba baiatule ''
sau : , E mai bine pentru fotbalul englez ca Chelsea sa mearga in finala ''
.........
Si asta se intampla pentru ca la ei nu exista ca vreun patron , de ex Abramovici sa-i zica lu Rafa Benitez :,, Rafa , sa nu joci cu prea multa rautate ba baiatule ''
sau : , E mai bine pentru fotbalul englez ca Chelsea sa mearga in finala ''
.........
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
da , transparenta totala
e ultimul exemplu care-mi vine in minte .
ar mai fi de genu sa zica bosul lui Manchester : ,, ba da i-am batut pe toti .....aduceti-ne echipe ca nu mai avem cu cine juca ......
sau ca in urma egalului 2-2 cu Bolton ( parca aia erau ) Terry , Lampard , Makelele si cu Cech sunt banuiti ca nu si-au aparat corect sansele fiind suspect de obositi si iesiti din forma .Sefii lu Bolton neaga orice amestec .
mai zic ?
e ultimul exemplu care-mi vine in minte .
ar mai fi de genu sa zica bosul lui Manchester : ,, ba da i-am batut pe toti .....aduceti-ne echipe ca nu mai avem cu cine juca ......
sau ca in urma egalului 2-2 cu Bolton ( parca aia erau ) Terry , Lampard , Makelele si cu Cech sunt banuiti ca nu si-au aparat corect sansele fiind suspect de obositi si iesiti din forma .Sefii lu Bolton neaga orice amestec .
mai zic ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
sorry, mate.mini_mic scrie:asta nu e meciu de aseara. e de acum 2 ani. oricum stiam de suporterii lui liverpool. E cea mai galonata echipa din anglia deci public pe masura
.
FORTA MILAN !! SA RAMANA CAINII PE DINAFARA

va fi un meci tare de tot iar finala cu Liverpool even harder!

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- juventinu88
- utilizator constant