You never walk alone !!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Re: re

Mesaj de andrei-ovidiu » 03 Mai 2007, 21:43

ionutz_gr scrie:fan Milan....clar...nu misca nimeni in fata fundasilor milanezi...ronaldo a fost luat cu fulgi cu tot de nesta

si o vorba pentru dinamovisti:

"in padurea cu alune...aveau casa 2 catei...trece un stelist si spune...veti juca in turul 3"
:lol: :lol: :lol: excelent ionutze...fan Steaua(un sezon semi-ratat), fan Ac. Milan(alaturi de Real Madrid,este una din cele 2 mari puteri din lume), de fapt am crescut cu un cult pt. aceste 2 echipe...

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 03 Mai 2007, 21:49

Maldini daca joaca in finala...o sa fie a 7 a..mai ziceti ceva..
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

faurstelianlucian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de faurstelianlucian » 03 Mai 2007, 21:55

Apreciez onestitatea lui Leba!
Pt. finala... cei vargati se vor razbuna!
Pestii sunt sub apa!

jonah
veteran
veteran

Re: re

Mesaj de jonah » 03 Mai 2007, 22:14

andrei-ovidiu scrie:
ionutz_gr scrie:fan Milan....clar...nu misca nimeni in fata fundasilor milanezi...ronaldo a fost luat cu fulgi cu tot de nesta

si o vorba pentru dinamovisti:

"in padurea cu alune...aveau casa 2 catei...trece un stelist si spune...veti juca in turul 3"
:lol: :lol: :lol: excelent ionutze...fan Steaua(un sezon semi-ratat), fan Ac. Milan(alaturi de Real Madrid,este una din cele 2 mari puteri din lume), de fapt am crescut cu un cult pt. aceste 2 echipe...
de abia astept sa il vad pe Borcea -Shakira in preliminarii cu Liverpool(a) sau Milan.atunci dansuri! din cerebel normal :wink: :wink:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 04 Mai 2007, 07:19

fiti atenti: cica Fergusson a vorbit cu cei de la Liverpool si s-au inteles t. finala pt. scorul de 3-1 pt. britanici. :)
bate Liverpool.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 04 Mai 2007, 07:28

@ Ionutz.....buna aia cu Dinamo....mi-a placut!!
:twisted: :twisted:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Mai 2007, 01:16

[quote="leba"]fiti atenti: cica Fergusson [/quote]

Nu mai cobi cu Fergusson asta , cind ii vad fata aia imi vine sa schimb canalu . Siru lui peste !

Imi doresc sa cistige Liverpool , chit ca Milanu are carti mai bune .

Andrei Ovidiu , cauta-ti alte echipe ca astea nu merita , dealtfel is curios cum o sa-i mearga Milanului cind o sa-l bage in cusca pe Berlusconi , Madridu o cam scazut de cind nu mai vizita Aznar balconasu de pe Bernabeu , ori asta se intimpla dupa ce a avut el un "mic " esec pe plan politic . Era simpatic Fernando Hierro cind , dupa ce baga o talpa de zile mari si nu vedea decit un galben amarit , mai si arata cu degetu la arbitru , fapt pentru care un englez mai hitru l-a poreclit " Captain Finger " he!he!

Fir Intins!!!

Scrie răspuns