pai la o adancime de 2m, cam un crap jumate asa... baga totusi si catziva delfini.... sa fie acolo...Adytta scrie:helesteul va fi de 4/4 m....si cam cati crapi ziceti ca ar intra in el?
Vreau sa-mi fac balta... doresc sfaturi utile
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
danstiucaru
- veteran

4/4 e umpic cam mare
serios,renunta la partea unde pui cucuruzu si mareste lacu
sper ca sti de gluma,
eu am la socrumio o zona in fundu gradini ,inundabila,si acolo este umed si cand este seceta.doar ca socrumio daca i spui de pescuit ....nu pricepe o iota ,darmite sa ma lase sami fac io lac
da ce fain ar fi,eu miam facut socotelile,ar fi vreo 25-30 L si aprox 3-4m l
da io as baga numa stiuci frate...ca daca cazi in apa so patesti ca cu crocodili
asa scap si de vreo 2 prieteni care ma seaca
serios,renunta la partea unde pui cucuruzu si mareste lacu
sper ca sti de gluma,
eu am la socrumio o zona in fundu gradini ,inundabila,si acolo este umed si cand este seceta.doar ca socrumio daca i spui de pescuit ....nu pricepe o iota ,darmite sa ma lase sami fac io lac
da ce fain ar fi,eu miam facut socotelile,ar fi vreo 25-30 L si aprox 3-4m l
da io as baga numa stiuci frate...ca daca cazi in apa so patesti ca cu crocodili
asa scap si de vreo 2 prieteni care ma seaca
De ce nu-ti faci un acvariu?Adytta scrie:ar fi frumos...dar nu pot deoarece nu am foarte mult spatiu...si nu vreau sa suprapopulez , helesteul va fi de 4/4 m....si cam cati crapi ziceti ca ar intra in el?
Lasand gluma, pe langa crap si salonta poti baga cate un exemplar din ce ti-am scris mai sus. Nu-i nevoie sa fie perechi. Nu-i vei inmulti, dar arata mai bine cand ai un crap, o salonta, un galițian, un șui etc + vor fi dornici sa se imprieteneasca + se vor juca foarte frumos. Daca ai baga si un koi, helesteul tau 4x4 (permanent cu sau fara reductor) va fi si mai pastelat.
Bucuresti
Si chiar se vede frumos un koi in apa limpede. Am vazut la cineva cand si-a adus un koi intr-o caldare si l-a eliberat intr-un bazin betonat alimentat cu apa printr-o arteziana. SUPERB. Maine cand ajung acasa, caut un clip in care este o dresura de koi si-l postez.Indian Larry scrie:![]()
![]()
![]()
Hai ca un koi , doi , nu strica , pe bune .
Bucuresti