1.L-am intrebatdaca foloseste primer.Raspunsul ,a fost,...NU..nu foloseste primer.Este bine sa dai un primer,e adevarat,dar nu este o conditie esentiala.Beju foloseste ca si prim strat dupa propionat,vopseaua alba.
Woblerele lui Beju care sint la tine ,sint vopsite in felul acesta.Curios ai uitat sa spui ca li sa rupt barbeta..Beju e unul dintre cei mai corecti oameni care ii stiu,si a subliniat si amanuntul acesta,asa te-a tinut minte,pentru ca ti le-a reparat.
Nici nu vreau sa ma gindesc ce s-ar fi intimplat daca faceam eu,woblerul respectiv,asta vazind cit esti de ''corect''cind vobesti despre realizarile altora cu care vad ca te lauzi.
2.Da,Beju sterge woblerele cu acetona.Unele dintre woblerele re-vopsite pentru unii membrii w.s.b.

Mai sa fie..

Cum iti explici ca tin si sint ok??
Nu mie,ca eu sint lamurit de ''stiinta'',ta,explica asta cititorilor tai,da, alora care inca n-au trecut de minjitul woblerelor cu oja nevestii,ca la aia vad ca ai priza..
In consecinta,stiu ca arde buza la tine sa mi-o tragi,este foarte urit ca ''argumentele''sint extrem de subtirele,si la mine nu tin..Asa cum mi-am format o parere despre tine si caracterul tau,atunci cu mulineta cu corp de ''plastic''(care era toata ziua de aluminiu),nu mi-o pot schimba,oricit as vrea..
Vorbesti lucruri despre care nu stii,cu aplombul unuia care stie..
Beju poate confirma ce am spus mai sus ...
Lasa vrajeala cu''duminica'',si nu te mai obosi sa aduni''argumente''..am trecut de multisor de faza in care vopseam cu oja..sa tot fie vreo 15 anisori de atunci..
Duminica placuta...''profesionistule''