O fi asta modelu real , la o adica omu face bani !
Evident , pentru ca sant "un hijo de puta cabron de mierda "

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
nu e, omul a platit fishinguide-ulsemlecangheorghe scrie:SF-ule..sa ridiculizezi ghizi de pescuit sau pescarii de competitie ,nu-i tot o forma de narcisism??Doar intreb,nu da cu pietri..
Gigel , din atata narcisism ma citez pe mine insumi , nu stiu ce o sa crezi sau intalegi , ii treaba ta , dupa unii ar fi treuit sa scriu intelegi , da cum am lacune...SF scrie:In timp ce ...am mai prins un fishing guide cu un peste de-al meu pozat , asa m-am gandit sa rascolesc putin netu local , delicios , omu ofera excursii la snapper , si-n ultimii 2 ani , adica de cand lucreaza ca fishing guide maximu snapper o fost unu de 200 gr . atata vreme cat eu detin recordu pe Meditarrana de cativa ani , incepe sa fie distractiv,cu modelu asta in pescuit ce scrie pe la reviste si duce oameni la peste pe bani !
O fi asta modelu real , la o adica omu face bani !
Evident , pentru ca sant "un hijo de puta cabron de mierda ", o sa ma distrez la maxim cu piticu asta !
Nu am platit si nu o sa platesc inveci un ghid , pescuitu nu inseamna sa-ti faci poza cu un peste pe care l-ai prins pentru ca ti-au spus unde , cum , cu ce , etc.pikeman scrie:nu e, omul a platit fishinguide-ulsemlecangheorghe scrie:SF-ule..sa ridiculizezi ghizi de pescuit sau pescarii de competitie ,nu-i tot o forma de narcisism??Doar intreb,nu da cu pietri..![]()
Pescarii de competitie ....unii isi vad de treaba lor , altii vor sa formeze noi ordini pescaresti , o lume a lor unde ei zic ce sa cumperi , ca sa reduc tot si sa nu mai dam ocol , adica drept in fata , vezi tu , din punctu meu de vedere astia is demni de luat in spitz , si nu pentru ca io-s mai tare , ci pur si simplu ca nu ma atrage idee de fabrici si uzin
Karl May (n. 25 februarie 1842, d. 30 martie 1912) a fost, timp de decenii, unul dintre scriitorii germani cei mai productivi și mai citiți. Este cunoscut pentru romanele sale de aventuri având ca loc de desfășurare Orientul, teritoriul SUA și al Mexicului. Cu o imaginație bogată, Karl May nu a vizitat majoritatea locurilor pe care le descrie în istoriile sale.
Cărţile sale s-au vândut în peste 200 de milioane de exemplare. Unele voci îl consideră pe Karl May ca fiind părintele ecologiştilor din prezent, datorită viziunii sale critice faţă de civilizaţie şi a entuzismului său faţă de natură. Guvernul est-german a interzis comercializarea operelor sale până în anii '80, când a fost reabilitat, alături de Martin Luther.
[/quote]semlecangheorghe scrie:Chestia aia subliniata cu rosu este o exagere science fiction, pentru ca nu pescarii de competitie te'' baga cu fortza intr-o lume in care iti zic ei ce vrei sa cumperi..''..eventual intri ,daca te atrage..Pescarii de competitie ....unii isi vad de treaba lor , altii vor sa formeze noi ordini pescaresti , o lume a lor unde ei zic ce sa cumperi , ca sa reduc tot si sa nu mai dam ocol , adica drept in fata , vezi tu , din punctu meu de vedere astia is demni de luat in spitz , si nu pentru ca io-s mai tare , ci pur si simplu ca nu ma atrage idee de fabrici si uzin
Ai scris o gramada..nu te ambala prea tare..
oricum pe acesti pescari ii cam doare in spitz de pareri din astea SF..stii de ce?? Isi permit..
![]()
Cumva, pescarii astia de ii blamezi tu sunt ca si Hilarry Clinton..care a fost intrebata de catre un tanar in timpul unei campanii publice..'''cum de nu este atat de populara printre tineri??'' sau ceva de genul....evident cu scopul ca sa o atace..ei bine , ar fi util sa vezi cum ia raspuns..ceva de genul ''cainii latra ursul trece''...
.
Luati-l de pe mine ca-l omorsemlecangheorghe scrie:Ok, ''tinere''..fie cum zici tu![]()
Tu hamaie in continuare ca pe urs il doare-n spitz