Pescuit
https://en.wikipedia.org/wiki/Garage_rock
Odata ce banii au intrat in joc , today we enjoy ...Justin Bieber
Pe baza filozofiei modelelor reale , singurele care garanteaza banu industrial ...si traiesti ...like Justin , dracie , tocmai o dat coltu un pescar , Lemmy!
Pentru unii , in mod grotesc as zice , pescuitu tre sa fie un fel de fabrica de a face bani , unde aia adevarati pescari (care or fi aia , atata vreme cat pescuitu se masoara in satisfactie personala , nu altceva ) povestesc eventualilor cumparatori de scule cum ii cu pescuitu , aia is cumpara sculele si ei is trag procentu , vezi tu , modele in pescuit !
Ce poola mea simt eu dand info despre pescuit gratis , sa zicem ca primesc niste multumiri , mi se umfla selfesteemu , sa zicem ca ma intereseaza si banu , insa atunci ii mai mult banu decat selfesteemu , ca din ce vad unii fac ceva pe selfesteem si nu au probleme in a se poza cu pestii altora , sau ii o forma de narcisism ! Dracie , se complica treaba !
Nu mai stiu care englez , unu de prin ani 80 , posibil Gary Numan , o zis ceva de genu " La inceput aveam nevoie de faima ca si de aeru care-l respir , dupa aia ma interesau doar banii "
Undeva , cineva , ma iubeste ! El imi spune ce sa cumpar , cum sa-l folosesc , eventual si unde ! Un model real !
Pierzatorii is pestii , la o adica bani se pot face din multe parti , modele or fi si-n alte domenii , si atunci .....ca treaba asta sa fie sanatoasa , cum ar trebui sa fie ?
Fabrici si uzine ?