Valea copiilor...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Valea copiilor...
am fost....
desi se observa optimismul in ochii lor, ti se ridica parul maciuca cand ajungi si ii vezi ...
data viitoare sper sa fiu mai pregatit, din toate punctele de vedere.
desi se observa optimismul in ochii lor, ti se ridica parul maciuca cand ajungi si ii vezi ...
data viitoare sper sa fiu mai pregatit, din toate punctele de vedere.
Catedrala Sf. Spiridon Nou organizează în această săptămână o colectă pentru a-i ajuta pe cei peste 320 de copii de care are grijă Parintele Tanase de la Valea Plopului.
Puteţi dona la pangarul din curtea catedralei jucării, îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru copii, dar şi bani deoarece părintele trebuie să cumpere printre multe altele şi tablă. S-au găsit câteva case pentru adăpostul unor copii orfani nou veniţi însă acestea nu au acoperiş.
Rugămintea este ca jucariile să fie funcţionale, iar îmbrăcămintea şi încăltămintea să fie curate.
Ceea ce unora le prisoseşte în casă poate aduce altora o mare bucurie.
Pangarul este deschis zilnic intre orele 7:00 si 19:00.
Vă rog să daţi mai departe acest mesaj celor care credeţi că ar putea ajuta aceşti bieţi copilaşi orfani.
Exista si vreun cont pentru donatii in bani? sau deocamdata se doneaza doar la punctul de colectare!
Exista si un cont dar nu mai stiu daca este tot ala de anul trecut. Daca vrei sa donezi bani, cel mai bine suni direct la ei , fara asociatii intermediare.
Cei care vor sa doneze diverse sume de bani pentru copiii de la Valea Plopului, o pot face in contul de mai jos: prin transfer bancar sau prin depunerea de numerar la orice agentie BCR sau prin mandat postal de la orice oficiu postal din tara.
Contul si datele fiscale ale Asociatiei Pro-Vita pentru Nascuti si Nenascuti – Valea Plopului, judetul Prahova:
Cont IBAN in lei: RO42 RNCB 0211 0118 4390 0001
deschis la BCR - Valenii de Munte, Jud Prahova.
CUI: 7250977
Repet, nu stiu daca a ramas tot asta, trebuie sunat si intrebat.
Contul si datele fiscale ale Asociatiei Pro-Vita pentru Nascuti si Nenascuti – Valea Plopului, judetul Prahova:
Repet, nu stiu daca a ramas tot asta, trebuie sunat si intrebat.

Sun, sun! da' unde?
Daca-mi dai si informatia asta promit sa o folosesc! 

0244 280 695
0244/421 208
sau pe mobil 0723 597 433
respectiv 0746 014 605.
0244 421 316.

0244/421 208
sau pe mobil 0723 597 433
respectiv 0746 014 605.
0244 421 316.

Pentru cei interesati: a sunat si mi-au fost confirmate datele de cont.ranga scrie:Cei care vor sa doneze diverse sume de bani pentru copiii de la Valea Plopului, o pot face in contul de mai jos: prin transfer bancar sau prin depunerea de numerar la orice agentie BCR sau prin mandat postal de la orice oficiu postal din tara.
...
Asociatia am dedus ca e chiar a lor - cand i-am spus intentia mi-a cerut si un pomelnic... deci nu cred ca e o asociatie intermediara care sa doneze acolo ci e chiar infiintata de fetele bisericesti.ranga scrie:Exista si un cont dar nu mai stiu daca este tot ala de anul trecut. Daca vrei sa donezi bani, cel mai bine suni direct la ei , fara asociatii intermediare.
Ranga, felicitari pentru implicare!