Am stat si eu mult si m-am gandit daca un asemenea gest trebuie sau nu sa fie adus la cunostinta publica. Dar poate oprobiul public combinat cu ultima farama de self-respect ii va face pe cei doi colegi ai nostri sa nu recidiveze. Nu de alta, dar parca nu mi-as mai pierde inca o duminica plimbandu-i prin padurile din judetele vecine....
Auziti domnilor fapta:
- au pandit in fata blocului lui Adelin, duminica dimineata, pana la ora 6 cand a venit sa ma culeaga;
- ne-au urmarit cale de vreo 70 km, pana ne-am dat seama ca avem codita;
- dupa niste manevre de evitare, pe care le-am vazut prin filme, am reusit sa-i pierdem pe stradutele unui sat dintr-un judet invecinat. Am reaparut in spatele lor la vreo 500 m si atunci le-a venit ideea sclipitoare: simularea unei pene de cauciuc. Apeland la buna noastra credinta, bunul simt ... si ce mai vreti voi, ne-au rugat sa mergem impreuna, in "echipa", pentru a nu ramane fara roata la o adoua pana.
I-am insotit cativa kilometri, dar cand am realizat teapa i-am pierdut intr-o padure.
A fost o duminica frumoasa. Cu aventuri pe care doar pestii nu ti le pot oferi. Daca dorit si voi asemea aventuri, faceti publice rezultatele obtinute si mai bagati niste poze la galerie. Nu le tineti doar pentru voi !