ura pina la moarte

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

faurstelianlucian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de faurstelianlucian » 17 Aug 2006, 23:12

D-zeule, ..., nu stiu ce sa spun dar decat bombe, cred ca este mai indicat un tratament similar celor care procedeaza astfel.

Sunt inmarmurit la ceea ce am vazut! :cry: :cry: :cry:
Pestii sunt sub apa!

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 19 Aug 2006, 08:34

Socant...imi vine rau, nici nu stiu de ce m'am uitat la tot filmuletul...
ÃŽmi plac peştele...

kip
junior
junior

Mesaj de kip » 12 Oct 2006, 11:18

Daca astea se petrec acum acolo, e ca urmare a civilizatiei si a culturii de acolo. Nu condamn pe nimeni dar nici nu pot spune ca nu ma socat ce am vazut! Nu înþelegem, ºi de aceia condamnam sau nu suntem de acord cu ce se întampla. Exista o piata de desfacere cu blanuri si partea asiatica e ce mai generoasa. Exista o cerere care acopera toate cruditaþile si lucrurile monstruoase.Pentru ca acolo mai exista. Oriunde în lume unde a fost si mai este exiata acelasi tratament asupra uricarei forme de profit. fie ca este la bursa fie ca mergi la peste sau bei o bere. GANDIÞIVA ÎN ANSAMBLU! Lumea asta e lumea din care facem parte, si este asa cum fiecare din noi contribuie acum. Ce, nu era mai bun un carlig din bold cu sfoara cu o varguþa din alun? Dar am vazut ca se poate si mai bine.. atunci apare lupta pentru a acoperii cererea si nemulþumirea ca tot ce avem nu este suficient!

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 12 Oct 2006, 20:14

dupa parerea mea nici o cerere nu justifica un asemenea comportament. din ceea ce spui intzeleg ca ushor, ushor o sa ajungem sa spunem ca ala care omoara un om pt o suma derizorie are o justificare shi trebuie intzeles.

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 12 Oct 2006, 23:05

bravo kip. bine gindit si bine scris. piticum te salutantum. :wink:
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

kip
junior
junior

Mesaj de kip » 13 Oct 2006, 08:28

dupa parerea mea nici o cerere nu justifica un asemenea comportament. din ceea ce spui intzeleg ca ushor, ushor o sa ajungem sa spunem ca ala care omoara un om pt o suma derizorie are o justificare shi trebuie intzeles.

Noi nu suntem obisnuiti sa vedem astea aici. Nu am vazut nu am auzit si nici nu ni sa spus dar, gandestete cum e atunci cand un gest "comun" al unuia dintre noi a scandalizat pe cineva. Nu ma refer la noi ca indivizi, nici ca naþiune, ci la ritualuiri obiceiuri folclor: Cazul Dracula, conaþionalii si mebrii lor care ne fac o imagine, noi care pentru a supravietuii nevoilor noastre, slabiciunilor noastre, "vibratoare , telefoane si ecrane LCD ". Ne folosim de tertipuri împrumutate. Ucidem porcul de Craciun sau în sacrificam? Nu . ÎL Taiem de se aud de la kilometri þipetele lor. Spaniolii omoara sau îºi bat joc de tauri la coride. Nu îºi risca viata si îsi castiga triumful asupra bestiei asupra raului sunt cuceritori asupra eului din fiecare ºi domina înstinctul prin acelasi mod. Iar noi nu suntem decat niste spectatori care chiar din dispreþ sau din placere ne uitam, Corectez dar nu îmi retrag cuvintele: suntem martori si devenim martori pasivi sau activi. Ne place! Asta e natura umana asta suntem dar avem sansa sa ne corectam sa iubim sa urîm sa ucidem sa dam viata sa creem si sa înþelegem. Religia noastra e religia pe care practicam în afara pocainþei, în afara bisericii acasa pe strazi cu cei dragi cu un chistoc de þigara aruncat pe balta cu berea si peturile pe care le deversam în noi sau în locurile unde mergem . În forumul asta sau pe stadioane . De fiecare data cand scapam de reguli si conºtientul doarme. Cand nu raspundem!

Scrie răspuns