ura pina la moarte
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- mihaimircea
- veteran
Nici eu nu am putut sa ma uit mai mult de 5 secunde.
Si in Romania (de fapt in mai multe tari unde nu s-a adoptat o tehnica mai "civilizata") se cam practica asta, de exemplu de crescatorii de nutrii. Omoara animalul prin lovituri pentru a nu strica blana... de multe ori sarmanele animale doar lesina si le jupoaie de vii... mi-a povestit cineva cum a asistat la jupuirea unei nutrii si dupa ce a ramas fara blana aia s-a trezit din lesin si facea ca trenu.
PS: cum spuneam nu ma pot uita la astfel de filme si daca scopul maltratarii era altul scuze de offtopic
Mihai
Si in Romania (de fapt in mai multe tari unde nu s-a adoptat o tehnica mai "civilizata") se cam practica asta, de exemplu de crescatorii de nutrii. Omoara animalul prin lovituri pentru a nu strica blana... de multe ori sarmanele animale doar lesina si le jupoaie de vii... mi-a povestit cineva cum a asistat la jupuirea unei nutrii si dupa ce a ramas fara blana aia s-a trezit din lesin si facea ca trenu.
PS: cum spuneam nu ma pot uita la astfel de filme si daca scopul maltratarii era altul scuze de offtopic
Mihai
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
Se pastreaza mai bine parul pe piele daca sunt jupuiti de vii, asa ceva am citit undeva, daca nu ma insel chiar in topicul de anul trecut de care pomenea Adi.gippa scrie:depistati de cine trebuie le putrezesc oasele in puscarie. Daca tot ii vor blana nu intelg de ce nu-i omora mai intai si apoi sa-l jupoaie ?as vrea sa vad cum face un taietor taiat in acelasi stil
Cand este omorat, blana naparleste mai usor.
eu nu m-am mai uitat de data asta. mi-a ajuns anul trecut
oricum, cel mai ieftin e sa le trantesti cu capul de pamant, decat metoda propusa mai sus....
dar macar daca le-ar omora imediat dupa jupuire, nu sa le lasa sa se chinuie in halul ala...

oricum, cel mai ieftin e sa le trantesti cu capul de pamant, decat metoda propusa mai sus....

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Corect.. Chiar asa, oare de ce nu le omoara imediat dupa jupuire, macar? Oricum, vreo cateva minute se mai chinuie animalul pana moare... PacatAdi_ scrie: dar macar daca le-ar omora imediat dupa jupuire, nu sa le lasa sa se chinuie in halul ala...

Aici chiar s-ar putea face asa ceva.. E lipsa de suflet total.
-
- senior