Paranoicule!Adelin scrie:Ia uitati cum a arata clasamentul de fapt...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pai hai ca-ti raspund eu , pana vine clona mea . Pe forumul celalalt , vine fulguiatul , da cate una si fuge . Cine a zis ca ne-a jignit acolo ? Inca n-a facut-o .Dsignxxx scrie: Ce nu inteleg eu e ce draq cauta doi moderatori din alta parte sa-si duca lupta (care sincer nu pare a lor) pe campul asta de batalie? Daca au fost jigniti de gerula pe forumul lor nu inteleg de ce nu se bat la ei acasa?
Pai si reactia lumii nu-i la fel de ..... general valabila ?Dsignxxx scrie:Ca multe persoane au ceva cu Gerula e de inteles. Ca Gerula e scandalagiu, OTV-ist, handicapat etc se pare ca e general valabil.
Gerula te-o radiat pe motiv ca cauti scandal , sau asa ceva , formulari de-a luiAdi_ scrie: Pe mail incercam sa inteleg ce aveai tu cu mine de te tot bagai in seama fara ca eu sa am ceva cu tine.
Cu Adelin cum e? Cu el ce ai(avut)? El ti-a facut ceva?
De cand m-am intors ai vazut tu vreun mesaj , ceva , cum ai dedus ca am ceva cu Adelin !? Mai baga o fisaAdi_ scrie:
Cu Adelin cum e? Cu el ce ai(avut)?
Mah! Voi de fapt va iubiti si nu indrazniti sa vi-o marturisiti...SF scrie:De cand m-am intors ai vazut tu vreun mesaj , ceva , cum ai dedus ca am ceva cu Adelin !? Mai baga o fisaAdi_ scrie:
Cu Adelin cum e? Cu el ce ai(avut)?![]()
![]()
Si daca am avut niste contre , destul de comice dealtfel , io nu m-am pus sa dai mail cu faze gen �io nu am nimic cu nimeni � ! Chiar nu am vreme de desen![]()