TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 05 Oct 2010, 23:29

Adelin scrie:Ia uitati cum a arata clasamentul de fapt...
Paranoicule!
:lol: :lol: :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 05 Oct 2010, 23:31

Dsignxxx scrie: Ce nu inteleg eu e ce draq cauta doi moderatori din alta parte sa-si duca lupta (care sincer nu pare a lor) pe campul asta de batalie? Daca au fost jigniti de gerula pe forumul lor nu inteleg de ce nu se bat la ei acasa?
Pai hai ca-ti raspund eu , pana vine clona mea . Pe forumul celalalt , vine fulguiatul , da cate una si fuge . Cine a zis ca ne-a jignit acolo ? Inca n-a facut-o .
Si eu am picat in meciul asta fara sa vreau . Am fost curios cine este misteriosul Gerula si am pus o intrebare in acest topic . Dupa o afirmatie a lui Modigliani care nu era nici macar adresata persoanei in cauza , s-a ajuns la un topic dedicat , unde nebunul vorbeste ca de obicei , despre clone . Asta nu ar fi nasol , ca ma doare-n spate de parerea unui om bolnav , dar mai grav este faptul ca dobitocul ameninta la fiecare post .
Unde oare i-as putea raspunde , daca nu aici ? Cretinul de aici m-a cules . Ii fac eu topic special pe celalalt forum , unde sa ma tavalesc cu el ? N-am cum , crede-ma . Sa ma scuzi daca te-am plictisit , dar eu continui sa-i raspund aici . Daca esti ofensat , fa o reclamatie la "directiune" sa inchida topicul , eu ce sa zic...
Te salut !

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 05 Oct 2010, 23:34

semlecangheorghe scrie:...De ce seaman cu moderatorii??NU este aici subiect oricare inafara de pescuit?...
Nu o lua personal. Baietii faceau si ei haz de necaz... :)

Salutari, elias! :wink:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 05 Oct 2010, 23:53

Dsignxxx scrie:Ca multe persoane au ceva cu Gerula e de inteles. Ca Gerula e scandalagiu, OTV-ist, handicapat etc se pare ca e general valabil.
Pai si reactia lumii nu-i la fel de ..... general valabila ?

Amice , nu suntem moderatori ! Cel putin aici . Aici suntem utilizatori , useri . Si-atat . Si ne permitem luxul de a combate neghiobia . Ia vezi tu mai bine : El a deschis topic despre noi , sau invers ? Eu ce sa fac ? S-o las asa cum vrea retardul ? ..... Poate sa-mi faceti transplant de cap !

.............................................................

p.s. Modiglianus ..... ( ca asa-ti spui ) ..... esti ,, mancat " .

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Oct 2010, 23:58

Adi_ scrie: Pe mail incercam sa inteleg ce aveai tu cu mine de te tot bagai in seama fara ca eu sa am ceva cu tine.

Cu Adelin cum e? Cu el ce ai(avut)? El ti-a facut ceva?
Gerula te-o radiat pe motiv ca cauti scandal , sau asa ceva , formulari de-a lui :) Tu vi pe mail si zici ca tu nu incepi nmic cu nimeni , dupa care imi zice ca faci o exceptie in cazu lui , deci avea dreptate , vrei desene sau ce !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Oct 2010, 00:03

Adi_ scrie:
Cu Adelin cum e? Cu el ce ai(avut)?
De cand m-am intors ai vazut tu vreun mesaj , ceva , cum ai dedus ca am ceva cu Adelin !? Mai baga o fisa :lol: :lol:

Si daca am avut niste contre , destul de comice dealtfel , io nu m-am pus sa dai mail cu faze gen ”io nu am nimic cu nimeni ” ! Chiar nu am vreme de desen :lol: :lol:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 06 Oct 2010, 00:35

SF scrie:
Adi_ scrie:
Cu Adelin cum e? Cu el ce ai(avut)?
De cand m-am intors ai vazut tu vreun mesaj , ceva , cum ai dedus ca am ceva cu Adelin !? Mai baga o fisa :lol: :lol:

Si daca am avut niste contre , destul de comice dealtfel , io nu m-am pus sa dai mail cu faze gen �io nu am nimic cu nimeni � ! Chiar nu am vreme de desen :lol: :lol:
Mah! Voi de fapt va iubiti si nu indrazniti sa vi-o marturisiti... :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Oct 2010, 09:06

Nu, va spun io cum e: luati separat amandoi is baieti buni, dar impreuna sunt raul intruchipat! :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Oct 2010, 09:22

De ieri n-a mai publicat nimic la el pe forum :shock: :shock: Sint socat....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 06 Oct 2010, 09:27

Sper ca n-o murit....Doamne fereste! :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Închis