TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Ian 2011, 11:22

taicanoe scrie: si oricum tu ca pescar se pare ca nu existi :lol:
Galeria personala Indian Larry este goala sau nu a fost creata
Ai dreptate , n-ai galerie nu existi ! :lol: Io nici lansete n-am , dapoi poze cu pesti . :oops:

TaicaNoe scrie:In alta ordine de idei poti cumva sa dai o explicatie logica despre cum ai ajuns tu sa te razboiesti cu unul care nu mai exista pe acest forum demult ? Tu vorbesti de drosofila ?
Mai bine dute si bazaie pe pescarhoitarcacanar.ro

PS
nu uita
inspira-expira
Si care-i problema ta aici? Eu pot sa ma razboiesc cu cine vreau si cu cine am chef , e vreo problema? Ai ceva impotriva? La ce te bagi drosofila ? :lol:
Pescar Hoinar e un forum ca oricare altul . Ai ceva impotriva ca activez pe 2 forumuri ? Cel putin ala este un forum cu mult mai multi utilizatori decat partz.info , unde mai activezi TU si gerula . Chiar nu vezi penibilul din afirmatiile tale ? Pe bune.
Cel putin acolo se discuta despre pescuit , nu despre "cocoloase impanate cu ancore" si "bambine vs. clopotei vs. avertizori" . :lol:

Asadar , n-am inteles care-i problema ta si de ce te bagi unde nu-ti fierbe oala . :?: Ai chef de cearta si nu mai ai cu cine ?
Sincer , nu te cunosc , n-am avut de'a face cu tine si nici nu imi doresc acest lucru . Asa ca te rog pastreaza distanta , ok ?

PS: leviteaza pe deasupra si tine linia aeriana.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 28 Ian 2011, 12:01

A E R I A N.... I..... C U L A I E scrie:Se pare ca, mai nou, malurile cu betoane inclinate la peste 30 de grade, pline de gheata si zapada samd sunt impracticabile pentru toate categoriile de persoane, mai putin pescarii cu picioare rupte. Astia probabil leviteaza pe deasupra , zboara direct pana la copca .

Mai nene , tu PLEONASMATICULE , inainte sa scrii ceva , te gandesti sau scrii spontan ? Ca daca scrii spontan ..... nu faci decat sa te scufunzi deeper in the shit . Daca totusi gandesti inainte sa scrii ...... comuta de la creier spre alt organ . Creierul tau , presupunand ca de el te folosesti la complexul fenomen al gandirii si-al analizarii mediului inconjurator , se vede ca-i scurt circuitat . Stii , pe vremea lu' Piticu' ( alt Culaie celebru ! ) se ardeau lampile la televizoare . Cine stie , ti s-o fi ars vreo lampa !

Sau ..... suntem noi redusi , inculti si nu ne pricepem . Dracu' stie , poate ca tu vorbesti in termeni de specialitate care pe noi ne depasesc . Si .... e posibil ! Asta numi daca ai absolvit Facultatea de Aerianoutica . Termeni ca ,, Linie Aeriana " , ,, Levitare pe Deasupra " ..... cre' ca doar p-acolo se gasesc . In cazul asta iarta-ne ignoranta . Ai cuvantul in continuare .

( tu zii acolo ..... da-i-nainte ! Noi ne pisam pe noi de ras si sa vezi ce iarna scurta o sa avem . La vara , ca niciodata , o sa-mi fie dor de iarna ! O sa-mi aduc aminte cu placere de cat am ras in iarna asta ! )

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 28 Ian 2011, 12:02

Ai dreptate , n-ai galerie nu existi ! Io nici lansete n-am , dapoi poze cu pesti .
Pai atunci de ce nu te duci tu frumusel pe aprozarul.ro ? ce cauti pe un site despre rapitori ?
Eu pot sa ma razboiesc cu cine vreau si cu cine am chef , e vreo problema?
tu poti dar eu nu ? unde-i logica aici ?
Poti sa activezi pe cate forumuri iti doreste inimioara ... dar activeaza acolo unde ai ceva de spus - pe aici eventual citeste si invata si nu mai scormoni caka-tul vechi pentru ca pute ... sau poate iti face placere sa te tavalesti si atunci nu pot decat sa-ti spun "spor la treaba"
Nu-i problema ta unde-mi fierbe mie oala si nu te-am rugat sa-mi tii evidenta cu locurile unde postez.
Asa ca te rog pastreaza distanta , ok ?
O sa pastrez distanta si nu o sa ma apropii de pescarhoitarcacanar.ro.

Cu levitatul si linia aeriana esti total pe langa.

PS
Si pentru ca nu-ti doresc raul, te rog, nu uita
inspira-expira.
S'altare și bunăstare !

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Ian 2011, 12:15

taicanoe scrie: Pai atunci de ce nu te duci tu frumusel pe aprozarul.ro ? ce cauti pe un site despre rapitori ?
Te-am mai intrebat , dar vad ca pricepi mai greu... CARE ESTE PROBLEMA TA CE CAUT EU AICI ? :lol:
TaicaNoe scrie: tu poti dar eu nu ? unde-i logica aici ?
Eu iti raspunsesem la intrebare Taica:
TaicaNoe scrie: In alta ordine de idei poti cumva sa dai o explicatie logica despre cum ai ajuns tu sa te razboiesti cu unul care nu mai exista pe acest forum demult ?
Restul nu mai comentez , dai dovada de senilitate. :lol: Cearta-te cu altul , eu nu-mi permit cu oameni batrani .

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Ian 2011, 12:25

Culaie Laie scrie:Vad ca si taicanoe a inceput sa aprecieze la justa "valoare" galeria goala a clonei Indian Larry. Motivul pentru care galeria e goala e foarte simplu: in spatele personajului virtual Indian Larry se afla, de mai bine de un an, tot tiganul Chirtu Mihai Teodor

Pai mai hermafroditule , decat o galerie cu marlite si 2 bibani , mai bine deloc. Cu clenii am inteles , deci nu mai comentez. :lol:
Auzi la el , ii iei pestii altuia sa-ti face poze cu ei. :lol: :lol: :lol: :lol:

De vreo cateva zile tot te invit prin diverse locuri sa-ti demonstrez cine-s eu , sa nu mai bati campii cu clone . Tu chiar nu vezi ca esti idiot si iti dai singur peste rat(bot)? :lol:
Plm , imi aduc aminte cum te-au banat baietii pe stationar cu replica "dispari cu clonele tale cu tot" si ma bufneste rasul . La varsta ta inca te mai joci cu broscute si ratuste . :lol:
Fii barbata si hai sa ne vedem . Ce dracu ti-e frica asa ?

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Ian 2011, 12:32

LINIE AERIANA scrie:P.S. Poate ii atrage cineva atentia mitomanului ca expresia "leviteaza pe deasupra" era insotita de un hohot imens de ras , pe scurt arata asa "leviteaza pe deasupra

Dupa ce iti editezi postarea apari ca si cum asa ar fi de fapt ? :lol: :lol: :lol: Chiar nu-mi puteam imagina cat de jeg esti , dar acum realizez . :lol: :lol: :lol: N-are rost sa mai scriu ceva despre tine , toata lumea si-a format deja parerea .
Dupa ce te-ai facut de ras pe toate , dar absolut toate forumurile , inca incerci sa postezi in Fat frumos . :lol: :lol: :lol: Noroc ca te mai baga TaicaNoe si pe tine in seama , ca altfel chiar ca vorbeai singur pe forum .
Aaa, era sa uit de Fan . In realitate postati pe rand , nu ? :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Ian 2011, 13:50

Indian Larry scrie:

Dupa ce iti editezi postarea apari ca si cum asa ar fi de fapt ?
Asta-i omu , nu ai ce-i face :lol: :lol:

Noi nu ne ocupam cu screenshoturi , da nu-i prima data pe siteul clona , nu-i asa Nicolae ? :oops: :twisted:

Nu inteleg ce tot chemi lumea in ring , chiar nu vezi ca semeni mai degraba cu o meduza decat cu un om :lol: :lol:

Incep sa cred ca Nicu Cocolos la o adica poate sa devina periculos , adica sa faca ceva gen Columbine , pasiune pentru arme , pistoale , macete , gripuri ( cand el defapt nu merge la peste ) ejectat de peste tot din comunitati , s-ar putea ca intr-o zi omu sa iasa si sa traga in multime .

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 28 Ian 2011, 14:03

Indian Larry scrie: ... Te-am mai intrebat , dar vad ca pricepi mai greu... CARE ESTE PROBLEMA TA CE CAUT EU AICI ? :lol:

Problema mea e ca tu doar deranjezi si faci praf degeaba pe aici asa ca,
Drum Bun spre Burkina Faso

PS
si pe drum nu privi peisajul prea mult ca poate uita neuronul sa dea comanda
inspira-expira
S'altare și bunăstare !

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Ian 2011, 14:11

taicanoe scrie: Problema mea e ca tu doar deranjezi si faci praf degeaba pe aici asa ca,
Drum Bun spre Burkina Faso

PS
si pe drum nu privi peisajul prea mult ca poate uita neuronul sa dea comanda
inspira-expira

Asa e , cum zici tu . Haidi pa si sanatate !

PS: e adevarat ca de la o varsta , nu-ti mai poti stapani basinile? :roll: :lol: :lol: :lol:
(intrebare retorica-nu-mi raspunde) :respekt:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 28 Ian 2011, 14:23

Indian Larry scrie: ... PS: e adevarat ca de la o varsta , nu-ti mai poti stapani basinile? :roll: :lol: :lol: :lol:
(intrebare retorica-nu-mi raspunde) :respekt:
Tie ca om invizibil nu-ti pot interzice sa vii sa le mirosi :lol:

PS
inspira-expira
S'altare și bunăstare !

Închis