taicanoe scrie: si oricum tu ca pescar se pare ca nu existi![]()
Ai dreptate , n-ai galerie nu existi !Galeria personala Indian Larry este goala sau nu a fost creata

Si care-i problema ta aici? Eu pot sa ma razboiesc cu cine vreau si cu cine am chef , e vreo problema? Ai ceva impotriva? La ce te bagi drosofila ?TaicaNoe scrie:In alta ordine de idei poti cumva sa dai o explicatie logica despre cum ai ajuns tu sa te razboiesti cu unul care nu mai exista pe acest forum demult ? Tu vorbesti de drosofila ?
Mai bine dute si bazaie pe pescarhoitarcacanar.ro
PS
nu uita
inspira-expira

Pescar Hoinar e un forum ca oricare altul . Ai ceva impotriva ca activez pe 2 forumuri ? Cel putin ala este un forum cu mult mai multi utilizatori decat partz.info , unde mai activezi TU si gerula . Chiar nu vezi penibilul din afirmatiile tale ? Pe bune.
Cel putin acolo se discuta despre pescuit , nu despre "cocoloase impanate cu ancore" si "bambine vs. clopotei vs. avertizori" .

Asadar , n-am inteles care-i problema ta si de ce te bagi unde nu-ti fierbe oala .

Sincer , nu te cunosc , n-am avut de'a face cu tine si nici nu imi doresc acest lucru . Asa ca te rog pastreaza distanta , ok ?
PS: leviteaza pe deasupra si tine linia aeriana.