TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 28 Ian 2011, 07:08

modigliani scrie:. Iti dai seama ca mi-ai dat ,, apa calda " cu linia ta aeriana ??? :lol: :lol: :lol: Doamne fereste , ce povestiri urmeaza ...... ! :lol: :lol: :lol: Nici nu-ti poti imagina !

Linie ,, aeriana "
Oblete rapitor
Cocolos mare impanat cu magiun de coacaze ( sau ce dracu' scriai tu acolo ) .......

Timp sa am sa scriu ! :lol: :lol: :lol:
Bai Aerian Culaie , vezi ca ti-am scris aseara cate ceva . Incerc sa continui astazi . Daca nu pot azi ..... maine sigur termin .

Na , ca poate te faci ca n-ai vazut-o :
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=13130

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 28 Ian 2011, 08:13

GOOOOOOOOOOOOOOD MORNING VIEEEEEETNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 28 Ian 2011, 09:07

georgica scrie:GOOOOOOOOOOOOOOD MORNING VIEEEEEETNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
:cooler: :cooler: :cooler: :cooler: :cooler:

http://www.youtube.com/watch?v=lJN850qH ... re=related

si german version :

http://www.youtube.com/watch?v=eL6_w5bl ... re=related

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Ian 2011, 10:08

SF scrie: De bine de rau mai punea mana pe un solz , ca in 2010 o fost gherla totala dupa cum se vede , o batut recordurile din 2009 cand cel mai mare o fost cat palma , si ala luat la bomba , actiunea �cocolosul mare impanat cu ancore� :twisted: .... :lol: :lol:

:lol: :lol:
...aici tre' sa te contrazic, imi pare rau dar acel cocolos impanat cu ancore se cheama bomba pana la 3-4 ancore-n compozitie...Culaie nu foloseste mai putin de 10 niciodata, merge pe carte mare intotdeauna si montura se numeste la arici. :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Ian 2011, 10:15

modigliani scrie: Bai Aerian Culaie , vezi ca ti-am scris aseara cate ceva . Incerc sa continui astazi . Daca nu pot azi ..... maine sigur termin .
Cred ca ii acordam prea multa atentie . Mai da-l in ma'sa de nebun cu clonele lui . Imi tocesc nervii aiurea cu talambul si cred ca degeaba . Astept ziulica sa "puna mana" pe mine si pana atunci ma mai gandesc cum sa-i fac mustata .
Ori de cate ori plec la peste , il anunt dinainte , poate isi va face curaj, cine stie....

Gepizda iti spun de pe acum : daca vii dupa mine la peste , iti lasi juvelnicul si plasa acasa . :lol:
Si vezi ca eu nu iti dau pesti sa-i duci acasa sa le faci poze , da? :lol:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 28 Ian 2011, 10:26

Ce ziceam.....om batran ,n-ai ce face . Cand pleaca baba la piata , dai fuga la computer sa te distrezi si tu nitel ,asa-i ? :lol: Acu' pe bune , te simti musca? :roll:
Ai grija la exprimare ca eu n-am facut referiri la familie.
Car despre cu_rul calului nu ti se pare ca tu te-ai infipt cam adanc ?

PS
Nu forta neuronul ca poate uita sa dea comanda inspira-expira.
S'altare și bunăstare !

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Ian 2011, 10:37

taicanoe scrie:Ai grija la exprimare ca eu n-am facut referiri la familie.
Ok. Imi cer scuze , insa n-ai priceput nimic referitor la om batran/baba. :wink:

Despre cu.r ce sa zic , nu m-am infipt deloc chiar . In schimb observ ca dumneata te infigi din cand in cand fara motiv(ma fac ca nu-l cunosc). :wink: Neavand nicio legatura cu mine , continui sa bagi batul prin gard ori de cate ori ai ocazia . Bineinteles , din ce ai scris pe partz.info am dedus ca ai ceva cu forumul asta , in special cu "conducerea"(vrei citat?) .
De acolo si pana a rascoli in ca.ca.tul care nu-ti apartine , reiese ca iti place sa fii drosofila .

Om batran = om inteligent , om matur , etc. Cum iti spuneam , era un compliment pe care nu l-ai "citit" .

Cele bune Taica!

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Ian 2011, 10:41

taicanoe scrie: Nu forta neuronul ca poate uita sa dea comanda inspira-expira.

Intreaba un medic ce inseamna un os rupt si ce efort ai voie sa faci si la ce interval de timp dupa sudura . Atunci vei afla doua necunoscute printre care si numarul dumneata de neuroni .

PS: pe masura ce inaintezi in varsta , ar fi normal sa evoluezi , dar se pare ca sunt si exceptii . :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Ian 2011, 10:50

Clop de paie scrie:Se pare ca, mai nou, malurile cu betoane inclinate la peste 30 de grade, pline de gheata si zapada samd sunt impracticabile pentru toate categoriile de persoane, mai putin pescarii cu picioare rupte. Astia probabil leviteaza pe deasupra , zboara direct pana la copca .

A vazut careva miracole de-astea pe Lacul Morii?

Asadar , Marele Ziarist-Terminat a absolvit facultatea . :lol: Nu stiam pana acum ca se poate levita si pe dedesubt . :lol: Pe deasupra stiam , se leviteaza in Linie Aeriana .

gerula , gerula ......terminatul de la gandul . :lol:
PS: cum dracu ai castigat "Stiloul de Aur" cu modul asta de iexprimare? La fel cum ai terminat facultatea(ma rog , mai mult te-a terminat ea pe tine) ? :lol:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 28 Ian 2011, 11:10

Indian Larry scrie:
taicanoe scrie:Ai grija la exprimare ca eu n-am facut referiri la familie.
Ok. Imi cer scuze , insa n-ai priceput nimic referitor la om batran/baba. :wink:
Despre cu.r ce sa zic , nu m-am infipt deloc chiar . In schimb observ ca dumneata te infigi din cand in cand fara motiv(ma fac ca nu-l cunosc). :wink: Neavand nicio legatura cu mine , continui sa bagi batul prin gard ori de cate ori ai ocazia . Bineinteles , din ce ai scris pe partz.info am dedus ca ai ceva cu forumul asta , in special cu "conducerea"(vrei citat?) .
De acolo si pana a rascoli in ca.ca.tul care nu-ti apartine , reiese ca iti place sa fii drosofila .
Om batran = om inteligent , om matur , etc. Cum iti spuneam , era un compliment pe care nu l-ai "citit" .
Cele bune Taica!
Scuze acceptate, asa ca ne putem contra fara referiri la familie, orientare religioasa, nationalitate etc. si oricum tu ca pescar se pare ca nu existi :lol:
Galeria personala Indian Larry este goala sau nu a fost creata
Ce am cu forumul asta e treaba mea si e mult mai veche si bine stiuta si de moderatori si de admin. De ce crezi ca am semnatura pe care o am ? Poti sa dai ce citat vrei pentru ca nu retrag ce am scris si cand am avut ceva de spus i-am injurat pe fata, aici ... n-am facut telenovele de pe un forum pe altul.
In alta ordine de idei poti cumva sa dai o explicatie logica despre cum ai ajuns tu sa te razboiesti cu unul care nu mai exista pe acest forum demult ? Tu vorbesti de drosofila ?
Mai bine dute si bazaie pe pescarhoitarcacanar.ro

PS
nu uita
inspira-expira
S'altare și bunăstare !

Închis