Daca nu te-as sti cine esti, dupa ultimele postari as zice ca esti Regele Mihai.fan G E R U L A scrie:Nu va puneti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Mie imi zicea
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Si io chiar cred ca
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
![]()
![]()

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Daca nu te-as sti cine esti, dupa ultimele postari as zice ca esti Regele Mihai.fan G E R U L A scrie:Nu va puneti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Mie imi zicea
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Si io chiar cred ca
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
![]()
![]()
N-avem , domle , cum ! Nu vezi ca vorbeste in ziaricistica ? E mult peste noi acest nivel ! E de nivel galactic !Adelin scrie: ...scoate-ti naibi prunele alea din gura sa intelegem si noi ce vrei sa zici.
Vad ca mi-a luat-o SF inainte, asa ma roade invidia ca nu ai avut bani decat pt mizeria din Egipt, ca in noaptea asta o sa dorm pe dushumea in cu.ru gol invelit in patura din par de camila...asa, doar ca sa nu te simti tu singur si abandonat printre caprele ce salasluiesc in frumoasele cladiri din jurul piramidelor.Gerula scrie:Azi am ajuns in Egipt, crezi ca ma intereseaza ce scriu boschetarii aia? Lasa-i sa se zbata ca pestele pe uscat vreo doua saptamani, sa-si bage unghia in gat de invidie etc
SF scrie:Mai cercopitecule , Gerula tre sa faca dovada faptului ca ii prin Egipt mai intai , nu zic ca nu ar fi ,da dovezile is dovezi , ori sti ca el ii mare amator de dovezi , practic pe forumu lui daca nu apari cu poza in 24 ori banat pentru info false patesti![]()
![]()
Cazu 1 sa fie , ne da el atentie taman din Egipt noua aici in loc sa dea la pasiunea vietii lui de pescar , Bibanu de Nil![]()
![]()
Pai ma Gerula , dupa ce deschizi topic despre bibanu de Nil la tine pe forum , acuma ca esti la el acasa stai pe net cu noi![]()
![]()
Asa-i ca nu se potriveste !![]()