TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 30 Dec 2010, 22:59

semlecangheorghe scrie:

Of,of si vai, vai,ce onoare pe mine .In opinia terminatorului fac cit un alai de clone...Mai gerulikka io stiu ca tii la mine da nici chiar asa.. :oops: :oops: :oops:
Nah ,v-ati hotarit care sa fie primul?In gruparea Popescu -Niculae,sau Niculae- Popescu???....................Cum?...Mai aveti un :shock: aliat?? :shock: ....Brava,eee,din clipa asta v-ati ridicat la rangul de loja.Masonica.Loja P.-N.-V.....Ultimul sa nu se supere ,dar a venit mai la final..pe cind cintecele de sirena au fost date tare...Da las ca prinde si el ceva ,ceva,...ce a mai ramas de la primi doi :lol: :lol: :lol: :lol:

of...gigi! cit de bine ai punctat schema cu cei trei vrai de la rasarit. bravo! tocmai cind ma gindeam ca al treilea crede ca trece neobservat. :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 30 Dec 2010, 23:04

Fili , multi nu stiu cine esti , dar nu uita de treaba cu vinul in fata semineului. :wink: Sau daca ai chef , pune-le cateva intrebari la bajetii tare-n cioc. :wink: Multi pescuiesc numai aici , asta-i buba .
Hai , fii un adevarat razes !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Ian 2011, 18:15

gEULIKKKA ,scuze ca te-am ignorat asa de mult timp.adica taman de anu trecut...Ce mai faci mai baiatule??Cum merge treaba cu loja??Sper ca nu te-ai suparat ca l-am pus pe P.,inaintea ta.Ca dumnealui ii membru fondator la multe...chestii.
Stii ,ma gindeam zilelele astea ,cum au ajuns oamenii sa creada in zei.Cica unii,care nu puteau explica rational anumite fenomene naturale sau fizice ,au bagat divinitatea pe teava si au zis ca acolo ii mina zeilor...Stiu, te intrebi care-i legatura cu tine..Esti cumva ...zeu??Noooo,nici pe departe n-am vrut sa zic asta....Dar ai in comun un lucru cu oamenii aia.Tu, cind nu poti explica rational ,ca unii au propriile pareri,si propria personalitate,brusc ii ridici la rangul de clone.... :lol: :lol: :lol: Asta ma amuza teribil la tine..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Clone-axe-grupari-loje-conspiratii :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 01 Ian 2011, 19:42

In insiruirea asta mai urmeaza un cuvant ce tie ti-a scapat : INTERNARE ! :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 01 Ian 2011, 20:18

Indian Larry scrie:Fili , multi nu stiu cine esti , dar nu uita de treaba cu vinul in fata semineului. :wink: Sau daca ai chef , pune-le cateva intrebari la bajetii tare-n cioc. :wink: Multi pescuiesc numai aici , !
Indian , vorbesti tu cu tine , sau ii fratele tau Firfirica :lol: :lol:

Crezi ca unii pescuiesc numa aici ! O fac io contra tu si Firfirica pe poze , o poza pe iesire cu mecla si ziaru cu data in curs , mi-e de ajuns o poza cu batu-n mina si o garla in spate , cu conditia sa nu se repete aceasi garla si din cand in cand sa mai pui si un peste :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 01 Ian 2011, 21:48

SF scrie:
Indian Larry scrie:Fili , multi nu stiu cine esti , dar nu uita de treaba cu vinul in fata semineului. :wink: Sau daca ai chef , pune-le cateva intrebari la bajetii tare-n cioc. :wink: Multi pescuiesc numai aici , !
Indian , vorbesti tu cu tine , sau ii fratele tau Firfirica :lol: :lol:

Crezi ca unii pescuiesc numa aici ! O fac io contra tu si Firfirica pe poze , o poza pe iesire cu mecla si ziaru cu data in curs , mi-e de ajuns o poza cu batu-n mina si o garla in spate , cu conditia sa nu se repete aceasi garla si din cand in cand sa mai pui si un peste :lol: :lol:
Asta miroase a show....bine asta daca provocarea e acceptata si nu se castiga direct prin abandon... :roll:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 01 Ian 2011, 23:46

Mai baieti , pina va ganditi voi asa , poate il contactati pe Gerula , ala stie cum sta treaba :wink: :lol: :lol:
Ia zi Gerula , prin vocea lu Fan :lol: , cum imi dadeai tu mie telefoane si unde m-ai prins cel mai mult :lol: :lol:
M-o prins omu pe Somes la avat , la somn , la salau , pe Lapus , pe balti , pe baraje , la stiuca , la scobar , numa la copca m-o prins de vreo 4 ori :D :lol:

O sa citez din memorie , aproximativ cum se desfasurau astfel de convorbiri !

bzzzzzz, imi suna telefonu . Las toporu (faceam copca ). Vad numaru..
Io;- Alo, da!
El;-Salut, ce mai faci?
Io:-Fac o copca , is la peste un pic !
El:-Iarasi ba..
Io:-No stii , am iesit cu un amic..
El:-Vezi ca face Leba figuri pe forum!
Io:-Bine , si care-i baiu , io oricum is la peste !
El:-Bine , vorbim mai tarziu

...mai tarziu...suna telefonu...

Io:-Alo, da!
El:-Pai inca nu ai ajuns , ai prins ceva ...
Io:-Niste ghiborti (mai patesti si dinastea ) , mai stau un pic !
El:- Bine , ne vedem pe forum mai incolo . Pa !

....mai incolo....suna telefonu...

Io:-Alo,da!
El:-Pai ii noapte , unde stai , vezi ca face Pikeman figuri..
Io:-M-am oprit la un coniac cu niste amici !
El: -Bine , da ne vedem miine pe forum,da!
Io.-Miine merg la scobar !
El:-Iarasi ba.........

Mai Fan Gerula , daca vrei , poti sa ma suni , asa de remember :lol: :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 01 Ian 2011, 23:50

A da , am uitat , Indian si Philiphito , daca va bagati anuntati sa cumpar un abonament la ziar , nu vreau sa saracesc :lol: :cry: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Ian 2011, 08:50

SF scrie:Mai baieti , pina va ganditi voi asa , poate il contactati pe Gerula , ala stie cum sta treaba :wink: :lol: :lol:
Ia zi Gerula , prin vocea lu Fan :lol: , cum imi dadeai tu mie telefoane si unde m-ai prins cel mai mult :lol: :lol:
M-o prins omu pe Somes la avat , la somn , la salau , pe Lapus , pe balti , pe baraje , la stiuca , la scobar , numa la copca m-o prins de vreo 4 ori :D :lol:

O sa citez din memorie , aproximativ cum se desfasurau astfel de convorbiri !

bzzzzzz, imi suna telefonu . Las toporu (faceam copca ). Vad numaru..
Io;- Alo, da!
El;-Salut, ce mai faci?
Io:-Fac o copca , is la peste un pic !
El:-Iarasi ba..
Io:-No stii , am iesit cu un amic..
El:-Vezi ca face Leba figuri pe forum!
Io:-Bine , si care-i baiu , io oricum is la peste !
El:-Bine , vorbim mai tarziu

...mai tarziu...suna telefonu...

Io:-Alo, da!
El:-Pai inca nu ai ajuns , ai prins ceva ...
Io:-Niste ghiborti (mai patesti si dinastea ) , mai stau un pic !
El:- Bine , ne vedem pe forum mai incolo . Pa !

....mai incolo....suna telefonu...

Io:-Alo,da!
El:-Pai ii noapte , unde stai , vezi ca face Pikeman figuri..
Io:-M-am oprit la un coniac cu niste amici !
El: -Bine , da ne vedem miine pe forum,da!
Io.-Miine merg la scobar !
El:-Iarasi ba.........

Mai Fan Gerula , daca vrei , poti sa ma suni , asa de remember :lol: :lol: :lol:

Taree.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 02 Ian 2011, 17:34

SF scrie: Indian , vorbesti tu cu tine , sau ii fratele tau Firfirica :lol: :lol:

SF , imi pare rau ca ti-o spun , dar vad ca se ia. :lol: :lol: :lol: Mai stiu io pe unu'... :lol: :lol: :lol: Iar dupa cum ai observat , am lasat de ceva vreme meciurile , in special pe acest forum , dar mai intru asa sa mai rad cateodata. :roll:

Închis