TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Noi 2010, 07:35

'"Si cea mai tare faza in toata tarasenia e ca, dupa ce s-a facut singur de ras, ingrozitor, Adelina se lauda singura pe o intreaga pagina de forum

Biata de ea, nici macar nu intelege cat de tare a comis-o de data asta

Apropo, nu va faceti probleme, la showdownul de asta dupa-amiaza eram pe la Parlament, asa ca tot ce-o fi sters Adelina pe-acolo s-a pierdut, dar la asta de seara eram pe faza la calculator si am salvat tot . Cand o sa am maine putin timp va puteti delecta .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti
Site webPersonal album "

.Aflam un lucru absolut nou.Gerula a fost la ......Parlament.Va dati seama ce persoana importanta este.Ce mai ,n-au mai fost bune usile de acasa sa-ti bagi unghiile la ele,si te-ai dus la alea masive de lemn de la Parlament??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Pe cind un debut al Fan-ului,la tine pe forum??Sa stim sa luam sampanie.Hai ca pe asta nu-l poti oune la naftalina ca este prea important:face parte dintr-un club lrs.,stie dedesubturi,ce"lucruri grave" s-au mai intimplat..iti dai seama ca nu este ca si Alex,sau mai stiu eu ce clona..
Acuma ai doua variante:
1.Sa-i faci intrarea pe forum la tine.Asa ca ai grija la ata alba,desi ma indoiesc ca nu se va vedea .
2.Sa-l pui la naftalina,si sa nu mai apara(iti faci tu alte clone no problem).ceea ce din nou va fi foarte ,foarte batator la ochi.
Pfuu,da ai un talent in a-ti da singur suturi in oooo,cum n-am mai vazut la nimeni.

Si la final ,interesant cum ai tu screeen shoturile lui Fan.Tu nu-l cunosti ,da cum a postat,cum l-ai copiat.Ai zice ca v-ati inteles...sau ma rog ca sinteti una si aceeasi persoana.... :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Noi 2010, 08:19

Poate claponul are 2 capete, unul din ele este al Fan-ului. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Noi 2010, 09:11

Deci:
http://www.youtube.com/watch?v=vxQpAlH5GA4

Gerula si FanGerula episodu I :

Gerula -
"Hai Fanule , ti-am scris pe rapitoriii.info, ti-am dat subiecte de discutie, atunci cand nu aveai cum sa ii ataci pe aia din LRS, ca sa povestesti, cum a fost pe rapitori.ro"

FanGerula -
"In nemernicia mea, ca un caine turbat, am muscat mana care ma crescut si care ma hranit si am postat pe rapitori.ro, in timp ce ai mei sa stingeau de lipsa activitate pe rapitoriii.info"

Gerula -
"Opritiva, e Fanul meu, ii vom da acces pe rapitoriii.info, sa scrie !!! si scriind se va plictisi, alaturi de noi pe forum, asta sa ii fie pedeapsa!!"

:lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Noi 2010, 11:08

Te pui bre,cu "chiloti de piele"..????Vezi ca el umbla prin...Parlament,bei,prinParlament.... :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Noi 2010, 11:18

e oficial
Statistici

Total mesaje 17406 • Total subiecte 742 • Total images 165 • Total membri 168 • Cel mai nou membru fan G E R U L A
:lol: :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Noi 2010, 11:38

Gizas... 99,999(9)% din ce scria aici ii dadea dreptate lui G, cu citat, link, etc
Acolo ce va face? Va relua (cu citat si link) cele 7000 de mesaje ale lui G si va zice: asa e , ai dreptate? :lol:
Sunt curios.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Noi 2010, 11:46

Tavi scrie:Gizas... 99,999(9)% din ce scria aici ii dadea dreptate lui G, cu citat, link, etc
Acolo ce va face? Va relua (cu citat si link) cele 7000 de mesaje ale lui G si va zice: asa e , ai dreptate? :lol:
Sunt curios.
ce bre, ii loc in acelasi cotet la un singur om cu doua voci :lol: :lol: :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 19 Noi 2010, 11:47

De sub clopul jedem, ai intuit co-rect. :twisted:
Deci din nou iti arati caracterul :D abject, da?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Noi 2010, 11:49

168 de useri...vro 10 activi, 8 pasivi si 150 banati pentru postare de info false :lol:

Gerula, vezi ca pe siteul tau, chiar la intrare este O INFO FALSA, site-ul tau nu are 168 de useri, ia pune mana si stergei pe cei banati si pune cifra adevarata...18 :lol: :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Noi 2010, 11:50

Pai cum sa apuce toate mesajele , la ce ritm are Gerula :lol: :lol: , chit ca fanele o facut merite , aproape ca o intrecut originalu in unele faze :lol: :lol:

Din pacate pentru fan , caracteristic fratilor sai Allspark , Mihai Gheorghe , Iulius , etc. , ii trecerea in nefiinta la scurt timp dupa inregistrarea pe forum , probabil originalu sufera un atac de gelozie , nu poate sa fie clona mai populara ca originalu :lol: :lol:

Asa ca in scurt timp o vedem in fosa comuna cu fratiorii :lol: :lol:

Gerula , ai putea sa le dedici o sectiune din forum , martirii luptei intre tine si restu lumii , sa fie si ei impacati , eventual un exemplu de daruire si abnegatie , stii tu , pentru urmatori kamikaze :lol: :lol:

Închis