Biata de ea, nici macar nu intelege cat de tare a comis-o de data asta
Apropo, nu va faceti probleme, la showdownul de asta dupa-amiaza eram pe la Parlament, asa ca tot ce-o fi sters Adelina pe-acolo s-a pierdut, dar la asta de seara eram pe faza la calculator si am salvat tot . Cand o sa am maine putin timp va puteti delecta .
Gerula
Site Admin
Locaţie: Bucuresti
Site webPersonal album "
.Aflam un lucru absolut nou.Gerula a fost la ......Parlament.Va dati seama ce persoana importanta este.Ce mai ,n-au mai fost bune usile de acasa sa-ti bagi unghiile la ele,si te-ai dus la alea masive de lemn de la Parlament???

Pe cind un debut al Fan-ului,la tine pe forum??Sa stim sa luam sampanie.Hai ca pe asta nu-l poti oune la naftalina ca este prea important:face parte dintr-un club lrs.,stie dedesubturi,ce"lucruri grave" s-au mai intimplat..iti dai seama ca nu este ca si Alex,sau mai stiu eu ce clona..
Acuma ai doua variante:
1.Sa-i faci intrarea pe forum la tine.Asa ca ai grija la ata alba,desi ma indoiesc ca nu se va vedea .
2.Sa-l pui la naftalina,si sa nu mai apara(iti faci tu alte clone no problem).ceea ce din nou va fi foarte ,foarte batator la ochi.
Pfuu,da ai un talent in a-ti da singur suturi in oooo,cum n-am mai vazut la nimeni.
Si la final ,interesant cum ai tu screeen shoturile lui Fan.Tu nu-l cunosti ,da cum a postat,cum l-ai copiat.Ai zice ca v-ati inteles...sau ma rog ca sinteti una si aceeasi persoana....