TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran

Fan-ica ,da tu stii ca idolul tau s-a dus la concurs de biban cu un grip de ala cu coada lunga???De vre-un metru...Cred ca vroia sa-l foloseasca pe post de ciomag....
Da ai mai stiut ca lui GERULA ii plac chilotii de piele si transpiratia...Cind apar aceste doua elemente nu mai vede nimic in jur...
Hai zii repede, ca apare Adelin si iti stergeposturile...
Da ai mai stiut ca lui GERULA ii plac chilotii de piele si transpiratia...Cind apar aceste doua elemente nu mai vede nimic in jur...
Hai zii repede, ca apare Adelin si iti stergeposturile...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Scuze pt mizerie, am fost putin ocupat ...
Vad ca s-a logat Fan Mangalita pe clozet.info....ar fi culmea sa se trezeasca banat pt postare de info false.

Vad ca s-a logat Fan Mangalita pe clozet.info....ar fi culmea sa se trezeasca banat pt postare de info false.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran

Brae Fan-Gerula ,vezi ca te-a rugat "maestrul" sa nu mai postezi pe aici,ca-i "intinezi"reputatia...Mai poarta manusi?Pe o mina sau pe ambele??Vezi,pune si tu o vorba,doar ,doar,isi ia pastilutele...Ca altminteri ii baiat fain,doar ai vazut si la tirg,ce popular era asa cu multimea adunata in jurul lui,batindu-se sa ia autografe... 
.
.
- semlecangheorghe
- veteran

Gerula ,normal ca am postat unul dupa altul ,cam pe la aceeasi ora,atunci am venit de la pescuit amindoi......Si crezi ca am putut pescuii cum trebuie, ca ne tineam cu miinile splina,si nu mai puteam da ris .....nu trebuia sa zic decit:>>>"chiloti de piele"si eram pe jos....

.
.
- kuin tauti
- veteran

- semlecangheorghe
- veteran