TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Modigliani, fa-ti repede un blog ca ai talent, zau asa! 

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
Claponul face o obsesie pt mine
...io stiam ca e pe invers, dar deja e agresiv
...io is in Delta rupt de ploaie de frig si el viseaza clone si alte fantome ce exista doar in capul lui.
....are cineva rudotel sa-l serveasca poate ii mai trece.
Cum se face ca a uitat de clona fan GERULA.....sau poate ca daca nu il mai las sa puna link-uri cu OTV.info nu mai e interes sa scrie cu ea...

Cum se face ca a uitat de clona fan GERULA.....sau poate ca daca nu il mai las sa puna link-uri cu OTV.info nu mai e interes sa scrie cu ea...

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
Bine ai revenit printre noi,Robinson Crusoe.Gerula a disparut.Gurile rele zic ca se ocupa de imaginea lu Nea Fane,ca cica au o A.G.A. la federatia lu peste,si acu tre sa explice cum sta cu premiile alea de s-au aminat.Ca de dat se dau ,asa se zice.Si mai sint niscaiva alegeri pe acolo.Sa vedem mai iese Fane presedinte.Asa ca Gerula are treaba sa nu-l deranjam...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Inca nu am ajuns acasa, dar nu mai stau mult ca nu am facut mare treaba p-aici.Daca era androginul confuz prin zona ii recomandam un loc de fitofagi ca deh, e pestele lui de suflet, ca io mi-am rupt carca cu niste animale pe ML la jig. 
..nu am facut poze ca mi-e rusine, dar chiar merita sa imi murdaresc galeria cu niste torpile.

..nu am facut poze ca mi-e rusine, dar chiar merita sa imi murdaresc galeria cu niste torpile.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
Si apropo,dincolo s-a trezit si ala cu buletin de Sarmisegetusza,cind a auzit ca treci pe linga el...Acuma pozeaza in cinic,dupa ce a luat-o pe cocoasa ,cu FanGerula,cu banarile,cu nea Fane...mai scoate capu din nisip,si ciriie pierdut si stident, cit sa stim ca n-a murit..... 

.
.
- semlecangheorghe
- veteran
Mincal-ar tata de Geruloi,cum se strofoaca el sa ghiceasca cit e pestele in raport cu posesorul..Si cica de aia PAR unii pesti MICI ,in poza,pt ca cel care i-a capturat sint MARI la trup.EEEEeeee asta-i si cazl lui Gerula nu-i asa ?Pai daca strapii aia au undeva la 3kg,oare cit o fi Gerula de mare,in realitate?

Si mai inseamna ca Adelin este un biet pitic,judecind dupa poza aceea cu salaul de 11kg...

Si mai inseamna ca Adelin este un biet pitic,judecind dupa poza aceea cu salaul de 11kg...

.
.