TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 19 Oct 2010, 11:24

modigliani scrie:. Taci in Pastele Matii !
Incearca sa-ti dai jos cizmele cand vii de pe camp direct pe rapitori.ro .

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Oct 2010, 15:45

Bre Tristian,io daca m-as duce cu tine la pescuit,cine ar mai putea pescuii daca tot zici din astea de ma doare splia de ris cind le citesc? :lol: Dapai sa le aud ,live?? :lol: :lol: Iti dai sema ce ar iesi???

Hmm,sa fim seriosi...dincolo e liniste mare,mai putin o fumigena cu Basescu,si nu stiu ce cu Vintu.Asa sa mai uite lumea de balastru,de grip ?Auzi Tristian,si tu mergi cu gripu xxxl ,la bibani??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Oct 2010, 20:02

Tarabostes a capitulat.Nu mai are bombe.Azis ca a murit clona si cind colo a murit el :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 19 Oct 2010, 21:33

SF scrie:
modigliani scrie:. Taci in Pastele Matii !
Incearca sa-ti dai jos cizmele cand vii de pe camp direct pe rapitori.ro .
SF , prietene , absolut pertinenta interventie ! Da-mi , te rog , voie sa ma explic :

Nu vreau prin ce-am scris sa aduc o ofensa Rapitorilor sau cititorilor acestui forum . Nu , categoric nu !

Da , am injurat asa cum vedeti o clona lasha , o clona fitilista , un nemernic ce sub adapostul anonimatului conferit de monitor intervine in asa fel incat face sa-mi repugne , face sa reactionez cu cea mai mare sila fata de el .

Realizez acum , in urma interventiei tale , ca dincolo de ceea ce i-am adresat imbecilului am atentat ( sa zicem asa ) la imaginea generala a acestui forum . Pentru asta imi cer mii de scuze !!!

..........................

Fara sa fiu magulitor in ceea ce spun am un deosebit respect pentru acest forum . Este constituit din oameni de calitate , pescari ,, unu'-s-unu' " , plini de spirit si umor , samd . Nu vreau prin ce-am scris sa deranjez pe vreunul dintre voi . Insa repet , am vrut sa ,, concediez " definitiv pe autorul infectei postari la adresa mea .

Vorbind despre el si despre asemenea oameni care se ascund perfid in spatele unui ID , dati-mi voie sa am reactii de acest gen sau chiar mai rau .
Sunt o figura publica , nimic de ascuns la persoana care sunt , sunt usor de identificat , pretind elementarul : Reciproca ! Infantilisme de genul ala , ,, mirodenii " injectabile ca a lui fac sa reactionez in felul asta .

...........................

SF , ti-am perceput perfect mesajul . Dar cunosc si presedinti de state care , in functie de situatie , au incaltat cateodata cizme de cauciuc . Fara ca din asta sa jigneasca natiunea .

Mersi !

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 19 Oct 2010, 21:37

Dsignxxx scrie:Pictore, da' poti sa deschizi un topic in care sa ma injuri direct,
Amice , ti-am spus : esti un ,, zero " Chiar iti imaginezi ca am sa-mi consum timpul si energia combatand sau penibilizand pe nimeni ?

Te inseli taticule sau ai mult prea mari si indraznete pretentii la propria persoana . Pe bune , prefer sa duc gunoiu' decat sa pierd vremea cu tine .

Dsignxxx
senior
senior

Mesaj de Dsignxxx » 19 Oct 2010, 21:53

Poate ne luminezi si pe noi cu ce naiba esti "persoana publica", cu ce esti tu mai putin anonim decat clonele pe care le vezi peste tot?
Felicitarile mele pentru raspunsul catre SF. Ai mai dovedit o data calitatea de baza a cuplului vostru: pupincurismul!
Sezi mumos, Bubico!

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 19 Oct 2010, 21:57

modigliani scrie:
Amice , ti-am spus : esti un ,, zero " Chiar iti imaginezi ca am sa-mi consum timpul si energia combatand sau penibilizand pe nimeni ?

.
De cate ori ai nevoie sa scriu asta ca s-o poti intelege ? Spune fara jena si promit ca-mi fac timp sa ti-o repet pana o asimilezi .

Dsignxxx
senior
senior

Mesaj de Dsignxxx » 19 Oct 2010, 22:03

:D :D :D :D :D :D :D
O rugaminte: fie iti pui cizmele inapoi, fie te speli pe picioare...

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 19 Oct 2010, 22:16

modigliani scrie:De cate ori ai nevoie sa scriu asta ca s-o poti intelege ? Spune fara jena si promit ca-mi fac timp sa ti-o repet pana o asimilezi .
Dsignxxx scrie:O rugaminte: fie iti pui cizmele inapoi, fie te speli pe picioare...
........ Mai evident de-atat ce sa fie ???? Ce zic eu si ce raspunzi tu ????? Oricat m-as stradui n-ai cum sa intelegi , si cu asta basta ! Mi-e clar ! Spune-mi , te rog , poti sa intelegi , sau pierd timpul d-aiurea ?

........

Amice ( scuza-ma SF ! ) , cizmele de cauciuc in fata ta si-a unora ca Gerula si Royal sunt ..... tinuta de gala , nene !

Si da , ma spal pe picioare cat de repede . ...... Doar am calcat in voi ! Pute !

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 19 Oct 2010, 22:25

Dsignxxx scrie:Felicitarile mele pentru raspunsul catre SF. Ai mai dovedit o data calitatea de baza a cuplului vostru: pupincurismul!
Sezi mumos, Bubico!
Mai ,, Cretacic analfabet limitat " . Astea-s scuze !!! Asa se numesc ele , si-s folosite intre oameni . Si-s exprimate cat am putut de civilizat pentru ca realmente simt ca am gresit fata de comunitatea Rapitorilor . Tu-l numesti ,, pupincurism " , eu zic iarasi ca esti limitat . Dar , ca sa ne fie mai usor , de aici incolo vorbim pe intelesul tau cu cuvintele tale , si de cate ori consider ca gresesti fata de mine nu-ti solicit scuze ci am sa-ti spun : ,,Pupa-ma-n c.u.r. " . Tu vei stii ca ma refer la scuze , eu ma fac ca uit de ce scriu acum aici , si .....,,distractie placuta" ! Sa fii sanatos !

p.s. Cu Bubico ce mai ai ? Vrei sa-i ,, ceri scuze " si lui ? Cu ce i-ai gresit ???

Închis