Topic de polemica

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 14 Ian 2010, 22:14

n-am intrat p-aci de ceva vreme.
cumplit!
da'..., intre noi fie vorba, era nevoie de un refresh, right?
:)

p.s. domnu Tavi, pot sa dau io nejte poze pe mailu ala?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Ian 2010, 22:32

Da leba
deci ai 4 de ore sa trimiti pe mailul ala o poza cu tine cu un caras in mana stanga, o mulineta de fly in mana dreapta si in spate sa ai monitorul pe un site gay friendly :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 14 Ian 2010, 22:39

Daca e cu carasu'n mana nu mai e nevoie de site'u gay pe FUNDal, se subintelege.
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 14 Ian 2010, 22:40

deci domnu tavi sunteti prea generos.
pe saitu optimus tortillas tre' sa fiu logat au ba? adica...altfel spus, n-ai sa-mi da si mie un user si o parola, ca deh.. saracia :)
carasu si mulineta le am, nu-i bai.

mijto aia a lui pikepride cu primata optima, cred ca va ramane in istorie... :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Ian 2010, 22:42

da, stiu mi s-a mai spus
vrei user si parola pentru sait? ti le dau cu placere pe ale mele: sunt gata banate, deci nu tre sa te mai chinui sa incalci regulamentul. :lol:
Musca 13

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 14 Ian 2010, 23:45

Si io astept de vreo 3 zile detalii tehnice despre capturile omului , insa canci !

Intre timp Adonisu Gerula o devenit si pescar marin , caracatita aia cit un paianjen cica o prins-o la 15 m adincime in freediving , aveti grija daca mergeti in Grecia , apa la 50 de m de mal are 15 m :shock: ! In zone de plaja :lol:

Io mai vorbesc cu el pe mail ....

Cica mureau babele , ( nu toate , alea over 70 :lol: ) cind iesea cu monstru , krakenu in furca si apa siroind pe corpu lui de statuie greaca clasica !
Intre noi fie vorba , krakenu ii cit un paianjen si corpu lui ....daca il vedea Praxiteles si-ar fi facut sepuku cucucucu cu dalta :lol: :lol:
Din ce am vazut in poza seamana la corp cu un arbore de piine , boababu :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Ian 2010, 00:33

Pacat ca din cauza caracterului antisocial nu poate ramane mai mult printre noi.Ar fi un coleg fain, are simtul umorului si ii umbla mintea, ca nu se lipesc pestii de el, asta e, dar pasine exista.Mie sincer imi pare rau ca a trecut iar la izolator, nu cred ca se lua cineva de el daca ar fi fost ficior fain...noi ne faceam ca nu stim cine e iar viata mergea mai departe.
Ceea ce am observat ca il doare cel mai tare e adevarul spus in fatza, iar pe acei catziva oameni de caracter care i-au spus ce gandesc fara ocolisuri i-a banat.
Pacat ca sederea lui meteorica aici s-a incheiat atat de urat...meritam totusi o fotografie de final. :cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 16 Ian 2010, 02:01

Oare ce o mai face schizoidalul de gerulex? Tacerea lui e suspecta, cred ca pregateste ceva acest cyber-huligan halieutic. :lol: isi screme mintea sa ne faca o surpriza.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 19 Ian 2010, 09:40

Mi-a parvenit vestea ca gerulosaurus s-a specializat si el in asa numitele "atacuri energetice" marca Geoana-Mihaela dragostea mea - Hrebenciuc si acum isi cauta job pe langa vreun politician mai slab de fire. :lol: Oricum el e un vampir energetic, asa ca daca poate castiga si un ban din treaba asta e perfect pt el, ce daca e o forma de trai parazit pe spinarea altora? Optimus energeticus succiator vampiricus....Si ca sa fie totul roz a inceput "serviciul" acum 2 saptamani cand a intrat in solda lui Stroe la alegerile de deputat din sectorul 1. Stroe, un fel de "stapanul inelelor" pentru Gerula l-a platit sa il suga de energie pe junele dezechilibrat emotional Honorius. Ei si s-a pus Gerula pe suupt sistematic, si a supt si a supt de l-au durut falcile si ficatul. Si iata ca pana la urma a fost bine, ca l-a vlaguit total pe Honorius mai ales ca ala a uitat sa se imbrace joi in violet ca sa "prinda" flacara de aceeasi culoare. Pe cand Jerula, complet asezonat la tzoale violet-mov, statea intr-o masina conspirationala parcata langa studioul TV in care se afla beizadeaua de la Rosal, printul gunoierilor, si facea pas e magnetice, sedinte woodoo, infigea ace in efigia de ceara a lui Honorius si se zice ca a sacrificat si vreo 30 de rame si 100 viermusi, 10 coropisnite si 20 de lipitori - a decapitat cu un cutit de ritual aceste faptuuri si le-a ingurgitat creierii. Bun, in momentul in care Jerula a ucis aceste fapturi nevinovate si a bagat acele date de Stroe in efigia lui Honoricius, asta a inceput sa se ingalbeneasca, sa transpire, sa se balbaie. Intr-un cuvant, am aflat din sursele mele ca actiunea lui Niculae a fost decisiva si a dus la victoria totala a lui Nea Stroe. Oricat mi-ar fi de "simpatic" alde Niculae-tatae cu barba lui de pitic al paduurii tre sa recunosc ca macar ne a scapat de Prigo si moca pe deasupra! Ii urez sa recidiveze...poate reuseste sa il suga si pe CTP ca sa scape redactia Gandul de tiran. :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Ian 2010, 18:23

Fario esti dus :lol: :lol:
Musca 13

Închis