orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adelin
- Moderator

iulius scrie: Ianuarie 13th, 2010, 1:09 am
I-am zis k ii pun poza ku situ si ku mulineta in mana dak rekunoaste k ii un poponar, si m-o banat instant.
Puiu, nu te-a banat nimeni, am zis ca pana maine ai timp sa aratzi ca esti o persoana onesta, nu te mai plange ca esti banat ca nu e asa, dar nefiind cazul sa mai banam pe nimeni de mult a trebuit sa verificam daca se mai deschide trapa, daca nu o ramas intzepenita, deci astept dovada:
... in fazta monitorului deschis pe rapitori . ro(sau .info) cu o scula de peste in mana dreapta si cu un bocanc in mana stanga(fie si fara bocanc, na!) ....si sa nu uitzi cel mai important detaliu: sa fie aceesi figura.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
Fario_nebunu
- veteran

Adelin scrie:
Puiu, nu te-a banat nimeni, am zis ca pana maine ai timp sa aratzi ca esti o persoana onesta, nu te mai plange ca esti banat ca nu e asa, dar nefiind cazul sa mai banam pe nimeni de mult a trebuit sa verificam daca se mai deschide trapa, daca nu o ramas intzepenita, deci astept dovada:
Imi aduc aminte cu duiosie cum am fost si eu banat - e drept ca am comis-o atunci...

- pe atunci functiona trapa aia ca unsa, m-a ejectat ca pe pilotii de pe avioanele de vanatoare F22. Noroc ca am avut parashuta!

-
Fario_nebunu
- veteran

E incredibil ce face gerula pe situl ala al lui de damblagii. Il incurajeaza pe princhindelul de Iulius sa se rafuiasca cu Adelin, ba chiar ii sugereaza sa recurga la violente cand revine in tzara. Acum fie Iulius si gerula sunt unul si acelasi ipochimen caz in care s-ar dovedi personalitatea schizodidala a lui Niculae, fie sunt 2 diferiti dar cu ff multe afinitati. Hmm, daca e asa nu e prea vune: cand va sucomba "regele" Gerulosaurus va avea urmas la tron. Unul compatibil 99%. Banuiesc ca si-l va asocia la "tron" (adica veceu) inca de azi.

-
SF
- veteran

Iulius , vezi ma ca te mazilesc astia si nu ma prind cum ai luat pestii aia , la ce jig , assist , bat , mulinel , fir , nod da banuiesc ca o le spui la Gerula , ii foarte interesat de pescuit marin , chit ca odata pe tarm da la bomba cu piine
Ai de grija sa nu sari din lac in put , are o poza pe acolo la bustu gol , numa cu niste iegari

, stii , din aia strinsi pe picior , cu un trident in mina , tot ud

-
Adelin
- Moderator

SF scrie:Iulius , vezi ma ca te mazilesc astia si nu ma prind cum ai luat pestii aia , la ce jig , assist , bat , mulinel , fir , nod da banuiesc ca o le spui la Gerula , ii foarte interesat de pescuit marin , chit ca odata pe tarm da la bomba cu piine
Io cred ca nu o sa afli asta niciodata, e secretul cu care a plecat Iulius la el pe planeta .info...
Oricum un lucru e bun pt ".info" mai are un "membru nou"...cel putin in acte ca adevarul il stiu si cei ce inca nu au descoperit internetul.
Io ii propun, pt ca si asa stiu ca sta si citeste toata ziua paici, sa schimbe denumirea care si asa e linsa 1 la 1 de la noi in: www.gay-clone.com...sau cred ca poate sa ramana .info ca sa nu se con_fund_e cu alt site de "specialitate".

WSB CLUB
-
Tavi
- veteran

no, gata distractia?
l-ati banat au ba?
eu l-as fi banat direct pentru injuraturile alea, in primul rand ca sunt prea banale, adica daca tot injuri, fa-o cu stil
ce mi se pare mie interesant:
limbajul asta de mirc, adica abundenta de k in loc de c, nu prea se impaca cu cratimele si virgulele puse gospodareste dupa rigorile gramaticii.
Adica nu esti in stare sa scrii cu c dar esti atent pana la pedanterie sa nu gresesti o cratima, presari virgulele din poignee, lejer, exact unde trebe ca unul care scrie frecvent....
io din kate stiu baietzii ajdia de mirk/mess nu se obosesk sa bage kratime de virgule ce sa mai zik dapai sa le mai bage si frekvent si bine nuiasa

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
SF
- veteran

Gerulachio , nu te ascunde dupa deget cu poza , daca bine imi amintesc o zis si Jedi ca ii trimitere la Brokebak M. , asa ca nu o mai baga pe asta ca mi se pare mie
Drumurile tale in Grecia devin batatoare la ochii , am citit pe undeva ca grecii au inventat homesexualitatea in anticitate , acuma poza cu iegarii si tridentu in mina chiar aduce a statuie din aia greaca in putza goala , daca te rezemai de o coloana din aia ionica poate te confundau babele locale cind vin de la slujba ,cu vreun Adonis proaspat iesit din apa marii , sau vreu Poseidon , mai stii
Atita ca Praxiteles nu te-ar fi tinut de model , nu se mai vad muschii

, incepi sa ai forma de amfora

-
Adelin
- Moderator

Tavi scrie:no, gata distractia?
l-ati banat au ba?
eu l-as fi banat direct pentru injuraturile alea, in primul rand ca sunt prea banale, adica daca tot injuri, fa-o cu stil

Nu e banat, mai are cateva ore sa arate ca e nevinovat si ca nu e clona, dar se pare ca e imposibil sa faci o poza in fatza calculatorului cu o scula de pescuit in mana...ce sa faci daca ala din strainezia nu s-a gandit si la asta, astfel incat
inginerul in copy/paste Neculae sa o poate da jos repede si sa faca dovada neinovatziei.
Dar sa nu va pierdeti speranta, in episoadele anterioare in care a jucat acelasi personaj, in ultima clipa
matca apare si salveaza onoarea clonei...binenteles facand uz de fals grosolan.

WSB CLUB
-
Tavi
- veteran

Aha. O curiozitate tehnica sa-i zicem. Pe vremea mea

un moderator nu putea bana el direct, nu avea drepturi, putea doar sa-i propuna adminului care apasa el cu manuta lui pe butoane. S-a schimbat ceva?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
Adelin
- Moderator

Nu, a ramas la fel, deci nu am eu butonul de BAN, nici nu as vrea...iti dai seama sa mai am grija de inca un buton in plus!

WSB CLUB