Topic de polemica

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
iulius
junior
junior

Mesaj de iulius » 12 Ian 2010, 00:21

http://yfrog.com/4jkutatasocruj

Poponauta mika ii si proasta in gramezi, k altfel de mult facea pasu ndarat. Ia zi tu adelinutza, ku guritza ta rujata, ii furata poza asta?

Avea dreptate Jerula knd zicea k forumu asta ii la mana unui poponaut. Pana aku trebuoia de zece ori sa vina adminu si sa-i deie peste bot pretenului transexualilor din Budapest.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 12 Ian 2010, 00:33

Iulius , la ce ai luat ala mai mare , ce naluca , bat , mulineta , baga si tu neste detalii :)

iulius
junior
junior

Mesaj de iulius » 12 Ian 2010, 00:43

Las ma, nu vezi k ma trimite poponauta de pe forum, park ii forumul lui. Poate plec si le bag la Jerula, nu? K ase m-o sfatuit Adelinutza.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Ian 2010, 00:44

iulius scrie:http://yfrog.com/4jkutatasocruj

Avea dreptate Jerula knd zicea k forumu asta ii la mana unui poponaut. Pana aku trebuoia de zece ori sa vina adminu si sa-i deie peste bot pretenului transexualilor din Budapest.
Mai Gerula, tu ai ajuns acum sa vorbesti despre tine la persoana a treia, ca Cesar? Vezi ca o cam iei pe aratura, asta e primul pas spre sindromul schizoidal de personalitati multiple... :lol: E bine macar ca iti dai dreptate: era trist sa te certi tu cu tine... :x

iulius
junior
junior

Mesaj de iulius » 12 Ian 2010, 00:48

Ce ziceam io? Is ajeri poponautzii p-acilea, dai intr-unu tzipa tatzi.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 12 Ian 2010, 07:28

acu citeva zile ma trezesc asa hodoronc tronc ca ma iarta celula... :lol:

auzi la el ce mesaj imi trimite pe mail... :lol:

" Ma, tu esti ala care l-a nenorocit pe alois? :lol: Ca daca da, jur ca uit tot, incepem o viata noua, cum se zice . :lol: "

:lol: :lol: :lol: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Ian 2010, 10:23

kuintautti scrie:acu citeva zile ma trezesc asa hodoronc tronc ca ma iarta celula... :lol:

auzi la el ce mesaj imi trimite pe mail... :lol:

" Ma, tu esti ala care l-a nenorocit pe alois? :lol: Ca daca da, jur ca uit tot, incepem o viata noua, cum se zice . :lol: "

:lol: :lol: :lol: :lol:
Saracu Gerulexu' e disperat ca nu mai are frecventa nici pe blogul personal nicj pe siteul de pescuit. Cred ca si pe mine m-ar "ierta" daca as pune o vorba buna ptr el, nu? Sau e in toane de impacare, cine stie...parca nu e el, se spune in popor "parca a intrat in anul mortii". :lol: Dar ca sa vezi ce modele are in viata acest baiat ganditor (nu degaba a lucrat la Gandul) uite cine e mentorul lui: Cristian Tudor Popescu, cel mai cel si mai cel jurnalist din toate timpurile. Care de curand se batea cu caramida in piept: " Am fost considerat in ultimii 7, 8, 10 ani, prin toate sondajele pe care le-ati vazut - e un fapt, nu e nici megalomanie, nici nu mi-am pierdut mintile vreodata - am fost considerat cel mai bun jurnalist din Romania. Sistematic, an de an. Ia, ganditi-va, ce s-ar fi intamplat daca eu nu existam? Prezenta mea in jurnalismul romanesc a fost o intamplare pura. Ganditi-va cine ar fi fost cei mai buni jurnalisti, considerati ca repere, atentie, si ca repere morale si profesionale pentru breasla, de-a lungul timpului, in acesti ani". Deci ce se intampla daca nu exista CTP-ul? Vai, ma infior, ma ia cu tremurici, ma cutremur. Lumea nu mai era cum o stim. Viata era stearpa, cenusie. Nu? Insa poate ca un dram de noroc tot exista - nu ar mai fi fost Gerulosaurus Rex jurnalist. Poate se facea bodyguard ca tot e mare in fizic, rotund ca o bila. Era si el mai fericit acum... :lol:

c.catalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de c.catalin » 12 Ian 2010, 10:39

@fario
am citit pana pe la pag 110 topicul cu cearta cu gerula ... foarte instructiv pt studiul speciei umane !!!
de curiozitate care e blogul lui ???
pt continuarea studiului ...

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Ian 2010, 11:12

Cum, inca nu stii ? Nu ai auzit de "Adrian Niculae, jurnalist-terminator
Lovesc unde doare mai tare", cel mai tare blog de dezvaluiri si atitudine, tinut de insusi transformerul Optimus Prime ?

http://optimvs.wordpress.com/

Imagine
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 12 Ian 2010, 13:42

eu cred ca acolo tzestoasele fac legea :lol: :lol:

Închis