Toata lumea stie/ Gigi puscarie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Toata lumea stie/ Gigi puscarie
Ce parere aveti de sejurul de 29 de zile pe care machidonul o sa il faca dupa gratii? Mie mi se pare ca nu e un abuz, din contra, justitia arata ca nu se lasa influentata de politic prea rau. Au fost atatea presiuni ca sa fie eliberat dar cele 2 judecatoare si judecatorul din complet nu au cedat!
Cel mai bucuros de situatie e Lacatus. O sa poata sa antreneze Steaua fara presiune, scapa de jignirile si glumele proaste ale baciului!
Cel mai bucuros de situatie e Lacatus. O sa poata sa antreneze Steaua fara presiune, scapa de jignirile si glumele proaste ale baciului!
-
- veteran
- pescardeclean
- utilizator constant
Nu ma pricep, la fotbal si nici nu il simpatizez pe Gigi, dar ca si idee daca astia 3, 4 i-au furat masina si el i-a prins, a facut rau ca nu i-a batut asa incat sa nu le mai arda de furat.
Daca mergea la politie ce crezi ca faceau aia? (mie mi-au furat masina acum vre-o 4 ani, si la doua zile au venit sa faca poze la locul de unde a fost furata)
Cat despre mentinerea lui in arest, dati-mi voie sa cred ca daca toata treaba nu era mediatizata, ar fi fost liber de mult. cred ca este o actiune de imagine a politiei si justitiei romanesti care dupa zeci de ani cu coruptia nu prea are ce arata.
Daca mergea la politie ce crezi ca faceau aia? (mie mi-au furat masina acum vre-o 4 ani, si la doua zile au venit sa faca poze la locul de unde a fost furata)
Cat despre mentinerea lui in arest, dati-mi voie sa cred ca daca toata treaba nu era mediatizata, ar fi fost liber de mult. cred ca este o actiune de imagine a politiei si justitiei romanesti care dupa zeci de ani cu coruptia nu prea are ce arata.
Suntem o natie de....nici nu stiu cum sa mai zic. Nu s-o gasit sa-l judece astia pentru afaceri cu terenuri smenarii economice si toate alea si acu hop 50 de mascati...de parca era urmarit prin interpol...pentru ce? pentru ceva ce nici nu exista....e un proces fara fond ...Gigi nu o depus plangere ca i-ar fi furat masina si aia nu-s atat de prosti incat sa recunoasca asta...in concluzie proces fara fond. Si apoi daca ar fi fost sechestrati a doua zi trebuiau sa fie la politie cu examene medicale...alea alea. Mi-e mila de voi cei care credeti ca JUSTITIA e viteaza nu e influentata politic...ha ha ha. Numai politic actioneaza justitia...daca nu-l deranja pe Popoviciu nu ajungea Jiji aici. Cum a tras CARACATITA de un tentacul cum au inceput sa se miste toate...terenuri...Popoviciu....fratele lu Basescu....alte terenuri.....fata lu Basescu...si a zis nea Marineru....Ba ia legati-l voi pe Jiji cu mascati , interpol, bunici, tatici toate alea...sa stea prostii cu ochiu pe OTV-u si TV-u.....pana le mai trece de asta cu afacerile noastre ca oricum le pasa mai mult de Jiji...si apoi da bine si la UE ca mai anchetam niste MARI CORUPTI. A fost singura chestie pe care a facut-o Jiji singur fara sa mai fie implicati si alti MAHARI...de aia e anchetat... ca in alte treburi e mai complicat. Daca era sa fie justitia corecta nu era loc la puscarie acu....Patriciu, Tariceanu, Copos, Becali.....si multi multi altii De ce a fost anchetat Jiji pentru asta si pentru premiera unor jucatori amarati? Hai sa fim seriosi. MI-e mila de voi cei care sunteti subiectivi....si nu puteti vedea adevarata fata a lucrurilor. Fire intinse va doresc....ca logic si corect nu e decat 1% in tara asta.
As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...
si tu evident te incadrezi in acel 1%Bodnar scrie:MI-e mila de voi cei care sunteti subiectivi....si nu puteti vedea adevarata fata a lucrurilor ... ca logic si corect nu e decat 1% in tara asta.

ce noroc avem noi ca mai vine cate unu d-asta la suta, sa ne deschida ochii, si sa ne scoata din ignoranta...
clarvazatorule, indura-te si ne lumineaza mai departe ... arata-ne adevarata fata a lucrurilor !

deci, cum ii ?...

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
Miky nu am zis ca sunt in cei 1% (nicidecum ) dar am zis si eu asa ca poate or mai fi si oameni corecti. Daca eram asa clarvazator nu mai crestea pontu la Loto asa mare
mi-e ciuda pe cei care zic: Asa justitia e corecta i-si face treaba...l-o arestat pe Jiji...cand de fapt ei or fi dinamovisti, rapidisti sau alte alea.. si vad lucrurile subiectiv.

As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...
-
- veteran
Este exact invers. Procurorii sunt dinamovisti, iar judecatorul rapidist. Asa ii trebuie daca nu a platit taxa de protectie. Becali a crezut ca e mai tare decat militienii. Trebuia sa-i dea de gandit cand Popoviciu a fugit in america in '89 si s-a intors in '90 cetatean american ca nu oricine primeste in america cetatenie in mai putin de un an.dan bobei scrie:Asa am auzit si eu ca procurorii sunt rapidisti, iar judecatorul dinamovist.Bodnar scrie:...cand de fapt ei or fi dinamovisti, rapidisti sau alte alea.. si vad lucrurile subiectiv.

"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"