Toata lumea stie/ Gigi puscarie

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 17 Apr 2009, 16:02

Cea mai hilara chestie din toata treaba mi s-a parut tricoul pe care il purtau "camerunezii" de Ferentari, pe care scria intr-o inegalabila engleza:
Imagine

BESTIAL!

Sarbatori Fericite `nea Gigi! [daca se mai poate]

smiley199
junior
junior

Mesaj de smiley199 » 17 Apr 2009, 17:37

Si iata ca gigi e chiar FREE. Un lucru de asteptat dupa parerea mea.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 17 Apr 2009, 23:09

smiley199 scrie:Si iata ca gigi e chiar FREE. Un lucru de asteptat dupa parerea mea.
As fi vrut sa spun acum "Iata in fine ca banii lui Gigi si-au facut efectul asupra judecatorilor sau a apasat butoanele care trebuiau apasate"...dar prefer sa ma abtin ca vine Pastele si nu are rost sa ne enervam si sa ne inveninam! Asta e, bine ca e liber si isi petrece si el sarbatorile cu cei dragi. Iar vina e a presei ca ea se imbulzeste sa ni-l arate in toate ipostazele, sa-i fi vazut pe corbii aia de ziaristi cum se inghesuiau in fata vilei din Pipera...te ia cu greata , zau asa!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 17 Apr 2009, 23:12

TopGear scrie:Cea mai hilara chestie din toata treaba mi s-a parut tricoul pe care il purtau "camerunezii" de Ferentari, pe care scria intr-o inegalabila engleza:
Imagine

BESTIAL!

Sarbatori Fericite `nea Gigi! [daca se mai poate]
Stiai ca "free Gigi" e un slogan prin care dealerii de droguri solicita sa se dea "liber" la vanzarea de droguri? Gigi in argou = marijuana. I-au pacalit pe "pacalicii" care strigau in fatza tribunalului si le-au dat aceste tricouri iar ei nu au stiut de sensul de argou. Stiu chestia asta de la un interlop. Omul rade mereu cand se gandeste ce strigau aceo copilandri cu pielea ciocolatie.... :lol:

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 22 Apr 2009, 00:03

Deci traim in România.. si restul e istorie!

Scrie răspuns