Unitatea respectiva ( in cazul de fata ZOO,prin veterinarul sau) trebuia sa aiba in dotare tranchilizant suficient pentru a preveni orice incident si a interveni oricand in caz de nevoie... respectiv alte unelte pentru a "dezarma" orice animal periculos, fara a ucide... acum nu stau sa caut legile respective, dar este strict reglementat ... ca nu s-a tinut cont de asa ceva, este un alt neajuns al sistemului...geppetto scrie:Unele animale sunt mai sociabile decat altele. Trist ca s-a intamplat ce s-a intamplat. Ne place noua sa criticam dar cine stie care erau detaliile. Poate ca n-aveau scule pentru tranchilizat la indemana... zic si io.
TIGRUL SCAPAT DE LA ZOO DIN SIBIU
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
vorbim acum degeaba....
tigrul e mort in baie , probabil ca cineva a fost trigger happy
na..acu nu stii ce sa zici, nu aveam oameni care sa aiba sange in pompita sa stea cu pusca cu tranchilizant in fata unuia din asta ....
poate un inconstient sau doi ar fi buni la casa omului.... sau macar un dependent de adrenalina
tigrul e mort in baie , probabil ca cineva a fost trigger happy

na..acu nu stii ce sa zici, nu aveam oameni care sa aiba sange in pompita sa stea cu pusca cu tranchilizant in fata unuia din asta ....

poate un inconstient sau doi ar fi buni la casa omului.... sau macar un dependent de adrenalina

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Din cate am inteles de la TV, tigroaica a fost tranchilizata insa veterinarul, in dobitocia lui, nu a asteptat sa-si faca efectul si s-a apropiat de salbaticiune. Aceasta, nervoasa fiind de la tranchilizare + haituiala la care a fost supusa + stresul provocat de libertate, l-a atacat pe veterinar, iar vanatorul a actionat in consecinta. Din cele scrise de mine mai sus am tras concluzia ca singurul vinovat privitor la tragica finalizare este doar veterinarul. Poate adevarul a fost altul, iar presa, a povestit "pe surse". Indiferent de adevar, este pacat de acea splendoare.
Bucuresti
- philiphito
- utilizator constant
Nici eu nu-i condamn!!se stie ca toate zoo-urile din tara deabia supravietuiesc!!de unde pretentii la tranchilizante??voi uitati ca sunt spitale unde greu gasesti antiviperin de exemplu,,si vipere mai sunt pe ici pe colo!! Eu n-as da cu piatra!!!daca scapa un paun sau o caprita ceva nu cred c-o impuscau!!!Zoo-urile probabil or sa aibe tranchilizante si cate un nea Tanase cu mintea libera CAPABIL SA UTILIZEZE ARMA,,atunci cand toti taranii fermierii si batranii nostri vor avea electrosoc ca sa ameteasca porcul inainte sa-l taie!!ZIC SI EO!!