TIGRUL SCAPAT DE LA ZOO DIN SIBIU

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 16 Dec 2011, 11:01

geppetto scrie:Unele animale sunt mai sociabile decat altele. Trist ca s-a intamplat ce s-a intamplat. Ne place noua sa criticam dar cine stie care erau detaliile. Poate ca n-aveau scule pentru tranchilizat la indemana... zic si io.
Unitatea respectiva ( in cazul de fata ZOO,prin veterinarul sau) trebuia sa aiba in dotare tranchilizant suficient pentru a preveni orice incident si a interveni oricand in caz de nevoie... respectiv alte unelte pentru a "dezarma" orice animal periculos, fara a ucide... acum nu stau sa caut legile respective, dar este strict reglementat ... ca nu s-a tinut cont de asa ceva, este un alt neajuns al sistemului...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 16 Dec 2011, 11:07

vorbim acum degeaba....
tigrul e mort in baie , probabil ca cineva a fost trigger happy :D
na..acu nu stii ce sa zici, nu aveam oameni care sa aiba sange in pompita sa stea cu pusca cu tranchilizant in fata unuia din asta .... :lol:

poate un inconstient sau doi ar fi buni la casa omului.... sau macar un dependent de adrenalina :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 16 Dec 2011, 11:11

Din cate am inteles de la TV, tigroaica a fost tranchilizata insa veterinarul, in dobitocia lui, nu a asteptat sa-si faca efectul si s-a apropiat de salbaticiune. Aceasta, nervoasa fiind de la tranchilizare + haituiala la care a fost supusa + stresul provocat de libertate, l-a atacat pe veterinar, iar vanatorul a actionat in consecinta. Din cele scrise de mine mai sus am tras concluzia ca singurul vinovat privitor la tragica finalizare este doar veterinarul. Poate adevarul a fost altul, iar presa, a povestit "pe surse". Indiferent de adevar, este pacat de acea splendoare.
Bucuresti

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 16 Dec 2011, 11:49

Oricum, suna mai pozitiv stirea ca "Animalul a fost impuscat" decat "Neglijenta personalului de la Zoo din Sibiu i-a costat pe cativa cetateni din zona viata."

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 16 Dec 2011, 15:58

Nici eu nu-i condamn!!se stie ca toate zoo-urile din tara deabia supravietuiesc!!de unde pretentii la tranchilizante??voi uitati ca sunt spitale unde greu gasesti antiviperin de exemplu,,si vipere mai sunt pe ici pe colo!! Eu n-as da cu piatra!!!daca scapa un paun sau o caprita ceva nu cred c-o impuscau!!!Zoo-urile probabil or sa aibe tranchilizante si cate un nea Tanase cu mintea libera CAPABIL SA UTILIZEZE ARMA,,atunci cand toti taranii fermierii si batranii nostri vor avea electrosoc ca sa ameteasca porcul inainte sa-l taie!!ZIC SI EO!!

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 16 Dec 2011, 16:09

daca era caprita mergea impuscata :)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Dec 2011, 17:13

Da de un yak cu paru luuung ce zici? Dar de un strutz? :twisted:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 16 Dec 2011, 17:20

Tavi scrie:Da de un yak cu paru luuung ce zici? Dar de un strutz? :twisted:
.. pacat ca nu a fugit si un zimbru.. ca asta e bun de revelion la salata de beuf :(
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Dec 2011, 17:30

Io ma gandeam doar la o tunsoare.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Dec 2011, 17:33

Tavi scrie:Io ma gandeam doar la o tunsoare.
da' ce cicat, du-te la zoo si cerseste niste pene :P doara mai cad de pe animalele astea, musai sa pusti tu ceva? :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns