mda, se leaga , relatia intre greutatea ta si a lui Empty ii ca si a getodacului cu Adelin

Si mai gagauta , ai masurat tu vreodata cele 0,2 grade diferenta sub apa ca sa fii sigura ca aceasta diferenta exista pe unde zici tu ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
semlecangheorghe scrie:Mah Daline io zic sa-ti vezi de treaba ta,poate ajungi iarasi sa cauti protectia Politiei..Nu din partea mea,doamne fereste,ca io nu-s violent,dar la cum iti umbla guritza aia aurita ,precis iar te 'imprietenesti' cu careva de pe aici..
Pe la noi i se zice,nut-ti baga nasu'unde nu-ti fierbe oala..
semlecangheorghe scrie: Termoclina este acel strat de apa ,cu care era sa faci tu cunostinta asta vara.Tu sau Avid-ul tau..![]()
![]()
![]()
La alegerea ta..
![]()
![]()
cociuba.dalin scrie: Mah Gigi, io unu zik sa mergi la pescuit, deoarece m-ai sunat si mi-ai zis niste aberatii de ma doare mintea, asta scurta cum o am io,
-de unde dreaq ai dedus tu ca am io nu stiu ce clone
- ce rahat ii treaba aia cu vobler vopsit ca io unu nu m-am prins
- faza cu politzia inca nu am intzeles-o
- Ma men cu termoclina nu stiu de unde ai dedus tu ca io fac aluzie la tine Men? sincer acuma Gigi,
- M-ai sunat azi si m-ai intrebat daca ma manca in po.....a, adica Ma Men,
Ba ti-am raspuns coerent si civilizat..Tavi scrie:Revin cu solicitarea de a se sterge sau macar inchide acest topic fara sens.
Gigi, daca mai ai ceva de spus pe acest subiect la nivel de idei, fara procese de intentie si presupuneri, te rog s-o faci pe acelasi topic unde s-a discutat initial si in aceasi maniera in care s-a discutat atunci, adica civilizat:
http://www.rapitori.ro/forum/termoclina ... termoclina
Daca nu reusesti sa discuti civilizat, coerent si la subiect nu-ti mai raspund.
'cociuba.dalin scrie:semlecangheorghe scrie: Termoclina este acel strat de apa ,cu care era sa faci tu cunostinta asta vara.Tu sau Avid-ul tau..![]()
![]()
![]()
La alegerea ta..
![]()
![]()
Mah ce-i drept Gigi o fost mare somnu ala de asta vara, nu ala a lui Alin, ala prins de mine, data viitoare o sa am si termomentru sa localizez termoclina, promit![]()
![]()