orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
jonah
- veteran

edi_curiosul scrie:nu zic ca ma nu ma laud dar hai sa ne laudam cu totzii asa cum ne laudam ca eliberam pestanii prinshi, sau nu e tot aia?
ia lauda-te tu cite beri ai baut in tabara asta

am sa apreciez sinceritatea ta.iar daca esti cumva antialcool zi-ne cite beri au baut voluntarele

no ofense da?
-
edi_curiosul
- veteran

-
jonah scrie:
ia lauda-te tu cite beri ai baut in tabara asta

am sa apreciez sinceritatea ta.iar daca esti cumva antialcool zi-ne cite beri au baut voluntarele

no ofense da?
ba normal ca am baut ca-s om si io dar cat sa bei ca a doua zi trebuia sa fi gunoier la 45 de grade... cam 3beri pe seara...
-
edi_curiosul
- veteran

-
wilddanube scrie:Daca nu o s-o ajutam DELTA va muri !
Primul Ministru a cerut sa fie interzis pescuitul industrial incepand cu 2008 si la 2 saptamani de la aparitia televizata s-au eliberat de 2 ori mai multe permise de pescuit industrial.
Importante canale, garle, garlite sunt colmatate. N-am vazut o draga, o " suflatoare" pe Sfantu`.
Malul( noroiul) a cimentat plauri obturand cai importante de circulatie a apei.
Barajul Portile de Fier n-o sa-l darame nimeni
Balta Ialomitei, Balta Brailei, Nord Vestul Deltei n-o sa le mai inunde nimeni.
Macar ce depinde numai de noi sa facem!
Sa strangem gunoiul si sa nu ne balacarim !
da ma, nu zic ca nu e bine, e usor sa dai lege, dar cum ramane cu oamenii deltei? delta inseamna si oamenii de acolo...
sti cum zice omul deltei?
"noi suntem primii care vedem soarele si ultimii care vedem adevarul"
http://www.adevarul.ro/articole/volunta ... lta/320450
-
horia flucus
- veteran

In legatura cu mizeria din Delta noastra de suflet am si eu ceva de spus pentru ca merg acolo de 5-6 ori pe an.In general pescarii de rapitor nu prea fac mizerie ptr ca ei stau in barca sau arunca de pe mal dar nu stau pe loc.Am vazut anul acesta pe Dunarea veche (Crisan) un grup de crapisti din Prahova care dupa 7-8 zile de pescuit au strans 3 saci menajeri de mizerie pe care i-au asezat la baza unui plop iar barcagiul pe care l-au inchiriat i-a incarcat si i-a dus de acolo.Deci se poate nu?Totul e sa vrei in ziua plecarii sa-ti faci curat unde ai stat ca sa gasesti la fel si data viitoare.Puterea exemplului functioneaza f. bine si in zona intre Lebada si canalul care duce in Bogdaproste anul asta a fost mult mai curat.
-
SorinM13
- senior

horia flucus scrie:In general pescarii de rapitor nu prea fac mizerie ptr ca ei stau in barca sau arunca de pe mal dar nu stau pe loc.
ai perfecta dreptate. Eu plec dimineata cu barca pe ghioluri si ma intorc seara. Deseurile menajere le arunc in tomberonul gazdei la intoarcere.
Sunt printre pescari si oameni dar si animale. Si printre cei care dau la rapitor si printre cei care pescuiesc la stationar. Am vazut pescari campati cu corturile care au lasat DEZASTRU dupa ei si am vazut si pescari care la plecare si-au facut maturi din stuf si au lasat locul impecabil, inclusiv chistoacele de tigari si le-au strans