taberele de ecologizare din delta dunarii si gunoiul

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Iul 2007, 16:49

Ionut the carp scrie:ptr off topic'uri dintr'astea exista cafenea unde puteti discuta, asa ca va rog sa puneti punct discutiei :)
hai domnu moderator, chiar e on topic ce se intampla in Delta , doar is noutati, io nu stiam de exemplu ca se fac tabere de ecologizare, ca as profita si io sa ma duc la un pescuit mocca :twisted: si apoi pun pariu pe cat vrei ca exista oameni pe site care fac mizerie in delta :roll: .... si cateodata ala care se aprinde primu , e vinovat :lol: :lol: :lol: glumesc :wink:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 21 Iul 2007, 19:42

[quote="edi_curiosul"]
sa fim seriosi, cati pescari vin cu peturile din delta la tulcea? io nu am vzt pe nimeni, si nu e vb ca le arunca in delta, tot ce curge la vale ajunge in delta deci adio curatzenie, am strans intr-o saptamana 200 de saci de mizerii dar mai multe detalii putetzi citi in suplimentul verde de Adevarul de martzea asta 24.07.2007
deci daia am zis ca aruncati mizeriile... sa nu ma contrazici ca vd foarte bine pe forum cum posteaza userii in prohibitie peshtanii chiar si la balti cu taxa zic ei... si acu vrei sa cred ca se tine cont de ce se lasa in urma...
un singur cuvant am: NESIMTITI

In primul rand pentru moderatori: nu-l baneaza nimeni p-asta?

Bai curiosule, zici ca nu m-ai vazut carandu-mi gunoiul. Da' m-ai vazut lasandu-l acolo sau aruncandu-l in apa? Si atunci cum iti permiti sa ma faci nesimtit, si pe ceilalti 3000 de forumisti la fel?

200 saci intr-o saptamana? Fix pix! E clar ca ati cam stat la beri si gratare. La ultima actiune am adunat 100 de saci in 2 ore si s-au terminat sacii. Si nu erau mici, ci cei mai mari. Am umplut bine de tot un camion. Asa ca 200 saci intr-o saptamana nu poate impresiona.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 21 Iul 2007, 19:53

pot bana? imi cer scuze mihai poate trebuia sa tai de la inceput :? mai departe dan hotaraste ce face...nu noi :oops:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 21 Iul 2007, 20:31

Felicitari celor ce fac curat in urma lor sau a altora, dar asta nu inseamna ca sunt buricul pamantului si pot arunca cu noroi in toi ceilalti. Cand scrii ceva sau cand faci generalizari trebuie sa-ti asumi cele scrise si sa gandesti inainte de a scrie!

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 21 Iul 2007, 21:27

'' Voci ridicate '' , jicniri, discutii , discutii..........interesant , dar pentru cine oare :?: :?: :?: :?:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Iul 2007, 21:34

dan popa scrie:'' Voci ridicate '' , jicniri, discutii , discutii..........interesant , dar pentru cine oare :?: :?: :?: :?:
e clar ca si din cei de pe aci lasa mizerie, nu trebea generalizat, asta e.... oricum poa mai vad din ei si se simt :wink: desi e un topic de alt site...mai specializat in pestii pasnici, ca is sigur ca e mai mult de discutat acolo

alexc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexc » 22 Iul 2007, 11:40

Apropo imi amintesc ca acum vreo 2 ani a venit matusa mea din Italia cu unchiul meu (un italian cu care ea s-a casatorit) si i-am luat la o partida de pescuit nu foarte departe, pe malul Dunarii. Omu' cand a vazut cate gunoaie sunt pe malul Dunarii a inceput sa stranga peturi, hartii etc. Cu cat strangea mai multe cu atat se enerva si se agita mai tare si injura si "la noi nu exista asa ceva, va fanculo..."etc. Si m-a luat si pe mine si inca un prieten cu care eram si hai la strans gunoaie. Si pana seara am uitat si de pescuit si de toate si am facut o ditamai gramada de gunoaie. N-am avut ce sa facem cu ele si le-am dat foc, ca acasa nu puteam sa le luam. De atunci cand mergeam cu el la pescuit sau la padure, oriunde in natura stiam ca o prima data trebuia sa curatam zona si abia dupa aceea ne vedeam de treaba. Dar oare chiar in Rmania e asa de rau fata de tarile cu adevarat Europene?

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 22 Iul 2007, 12:00

fly-er scrie:Apropo imi amintesc ca acum vreo 2 ani a venit matusa mea din Italia cu unchiul meu (un italian cu care ea s-a casatorit) si i-am luat la o partida de pescuit nu foarte departe, pe malul Dunarii. Omu' cand a vazut cate gunoaie sunt pe malul Dunarii a inceput sa stranga peturi, hartii etc. Cu cat strangea mai multe cu atat se enerva si se agita mai tare si injura si "la noi nu exista asa ceva, va fanculo..."etc. Si m-a luat si pe mine si inca un prieten cu care eram si hai la strans gunoaie. Si pana seara am uitat si de pescuit si de toate si am facut o ditamai gramada de gunoaie. N-am avut ce sa facem cu ele si le-am dat foc, ca acasa nu puteam sa le luam. De atunci cand mergeam cu el la pescuit sau la padure, oriunde in natura stiam ca o prima data trebuia sa curatam zona si abia dupa aceea ne vedeam de treaba. Dar oare chiar in Rmania e asa de rau fata de tarile cu adevarat Europene?

din pacate da, frate.
chestiune de mentalitate. de ce sa stranga gunoiul dupa el cand poate sa plece linistit de la premiza ca vine altul si strange? :evil: padurile sunt pline de urmele "civilizatiei", nu-i asa?
singurul lucru bun in toata chestia asta e ca simt ca noul val (nu noi neparat) ci cei din urma noastra incep sa gandeasca altfel. spre exemplu m-a impresionat un student care pescuind pe malul prutului isi aduna inclusiv chistoacele de la tigari intr-un pachet gol. :!: admirabil, as zice. viitorul suna bine dar din pacate e destul de departe.

P.S. ca idee: incercind sa ecologizam un lac de langa Iasi ni s-au trantit usile in nas pt. ca am fi dezvaluit de fapt ce mizerie uriasa e pe acel lac. si nu cadreaza, e rezerva de apa a Iasului. :evil:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 22 Iul 2007, 13:09

[quote="fly-er"]Apropo imi amintesc ca acum vreo 2 ani a venit matusa mea din Italia cu unchiul meu (un italian cu care ea s-a casatorit) si i-am luat la o partida de pescuit nu foarte departe, pe malul Dunarii. Omu' cand a vazut cate gunoaie sunt pe malul Dunarii a inceput sa stranga peturi, hartii etc. Cu cat strangea mai multe cu atat se enerva si se agita mai tare si injura si "la noi nu exista asa ceva, va fanculo..."etc. Si m-a luat si pe mine si inca un prieten cu care eram si hai la strans gunoaie. Si pana seara am uitat si de pescuit si de toate si am facut o ditamai gramada de gunoaie. N-am avut ce sa facem cu ele si le-am dat foc, ca acasa nu puteam sa le luam. De atunci cand mergeam cu el la pescuit sau la padure, oriunde in natura stiam ca o prima data trebuia sa curatam zona si abia dupa aceea ne vedeam de treaba. Dar oare chiar in Rmania e asa de rau fata de tarile cu adevarat Europene?[/quote]

Tipic italian he!he! Am cam vazut Europa , si te asigur ca nu-i tocmai cum va imaginati unii , au si ei mizeria lor , mai ales Italia si Spania . Ii drept ca nu se ridica la nivelu nostru he!he!
Am vorbit anu trecut cu un francez , omu are o barca si calatoreste prin lume , imi zicea ca-i mai mare mizerie acuma decit acum 10 ani . Parerea lui , ca s-au inmultit , cea ce el numea " new rich " , sau , ca sa fac eu o traducere " parveniti " , care nu ezita sa arunce mizeria peste bord , indiferent ca-s nemti , italieni , rusi sau francezi .

Edi , da-ti doua castane in bostan , nu se vorbeste asa cu un forum , poti sa o faci cu cineva in parte , probabil te crezi o rasa superioara , si oricum , 200 de saci ii putin , vorba lui Mihai .

Fir Intins!!!

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 22 Iul 2007, 21:25

pikeman scrie:
dan popa scrie:'' Voci ridicate '' , jicniri, discutii , discutii..........interesant , dar pentru cine oare :?: :?: :?: :?:
e clar ca si din cei de pe aci lasa mizerie, nu trebea generalizat, asta e.... oricum poa mai vad din ei si se simt :wink: desi e un topic de alt site...mai specializat in pestii pasnici, ca is sigur ca e mai mult de discutat acolo

Pikeman.........cred ca nu ai inteles ce am vrut eu sa spun mai sus.....dar asta e....la unele fraze mai trebuie cugetat....
Vocile ridicate si jicnirile nu-si au rostul in aceste discutii........asta am vrut sa spun!!!!
Dupa inundatiile de acum cativa ani am strans peturi de construiam un vapor nu cativa saci......si chestia asta am facut-o fara sa spun sau sa tip sau sa jicnesc pe cineva........
Fii sigur ca cineva care se duce la peste de 2 sau 3 ori pe saptamana (de ex. eu) uneori in aceleasi locuri, nu lasa mizerie....ca la un moment dat nu mai are loc de ele :wink: :wink: :wink:
In rest felicitari celor care pastreaza mediul inconjurator curat.

Scrie răspuns