[quote="fly-er"]Apropo imi amintesc ca acum vreo 2 ani a venit matusa mea din Italia cu unchiul meu (un italian cu care ea s-a casatorit) si i-am luat la o partida de pescuit nu foarte departe, pe malul Dunarii. Omu' cand a vazut cate gunoaie sunt pe malul Dunarii a inceput sa stranga peturi, hartii etc. Cu cat strangea mai multe cu atat se enerva si se agita mai tare si injura si "la noi nu exista asa ceva, va fanculo..."etc. Si m-a luat si pe mine si inca un prieten cu care eram si hai la strans gunoaie. Si pana seara am uitat si de pescuit si de toate si am facut o ditamai gramada de gunoaie. N-am avut ce sa facem cu ele si le-am dat foc, ca acasa nu puteam sa le luam. De atunci cand mergeam cu el la pescuit sau la padure, oriunde in natura stiam ca o prima data trebuia sa curatam zona si abia dupa aceea ne vedeam de treaba. Dar oare chiar in Rmania e asa de rau fata de tarile cu adevarat Europene?[/quote]
Tipic italian he!he! Am cam vazut Europa , si te asigur ca nu-i tocmai cum va imaginati unii , au si ei mizeria lor , mai ales Italia si Spania . Ii drept ca nu se ridica la nivelu nostru he!he!
Am vorbit anu trecut cu un francez , omu are o barca si calatoreste prin lume , imi zicea ca-i mai mare mizerie acuma decit acum 10 ani . Parerea lui , ca s-au inmultit , cea ce el numea " new rich " , sau , ca sa fac eu o traducere " parveniti " , care nu ezita sa arunce mizeria peste bord , indiferent ca-s nemti , italieni , rusi sau francezi .
Edi , da-ti doua castane in bostan , nu se vorbeste asa cu un forum , poti sa o faci cu cineva in parte , probabil te crezi o rasa superioara , si oricum , 200 de saci ii putin , vorba lui Mihai .
Fir Intins!!!