Ps:Si eu sunt mandru ca sunt roman
"Sunt mandru ca sunt roman!" - Lucian Bute
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
"Sunt mandru ca sunt roman!" - Lucian Bute
Esti mare fratioare! Multumesc pentru o seara minunata. Felicitari!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Mda, mega meci, a fost asa rapida lovitura incat n-am apucat decat sa vad pe mendy cum s-a dus blana
Iar mare necaz , so gatat in repriza 4, cand eram si eu pregatit sa vad cafteala...oricum am zis inainte de meci ca io da pana in a 6a
Bravo Bute!
Iar mare necaz , so gatat in repriza 4, cand eram si eu pregatit sa vad cafteala...oricum am zis inainte de meci ca io da pana in a 6a
Bravo Bute!
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
- storm fish
- veteran

Lucian Bute este un simplu roman nascut intr-o familie saraca care a inteles(sau a fost sfatuit asa) ca daca nu vrea sa dea cu sapa toata viata(adica sa moara de foame) trebuie sa plece la mama draku in canada,o tara care respecta talentul inascut si nu promoveaza la rang inalt cumatria si nepotismul.Acesta este romanul Lucian Bute.Felicitari pt cuvintele spuse despre tara care are numai legatura cu locul nasterii.Restul e istorie.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
merci fain de lamuriri ... acum am intrat si eu pe net sa caut din curiozitate si am vazut cine e si am ramas impresionat ... initial credeam ca e vreun alt "street fighter"BygDaddy scrie:Lucian Bute este un simplu roman nascut intr-o familie saraca care a inteles(sau a fost sfatuit asa) ca daca nu vrea sa dea cu sapa toata viata(adica sa moara de foame) trebuie sa plece la mama draku in canada,o tara care respecta talentul inascut si nu promoveaza la rang inalt cumatria si nepotismul.Acesta este romanul Lucian Bute.Felicitari pt cuvintele spuse despre tara care are numai legatura cu locul nasterii.Restul e istorie.
nu imi ramane decat sa repet ceea ce am scris si in mesajul precedent ... felicitarile mele ... e clar ca nu e la indemana oricui performanta reusita ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...