"Sunt mandru ca sunt roman!" - Lucian Bute

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 10 Iul 2011, 21:51

BygDaddy scrie:Lucian Bute este un simplu roman nascut intr-o familie saraca care a inteles(sau a fost sfatuit asa) ca daca nu vrea sa dea cu sapa toata viata(adica sa moara de foame) trebuie sa plece la mama draku in canada,o tara care respecta talentul inascut si nu promoveaza la rang inalt cumatria si nepotismul.Acesta este romanul Lucian Bute.Felicitari pt cuvintele spuse despre tara care are numai legatura cu locul nasterii.Restul e istorie.
Eun tip care munceste mult si care,dupa ce in 1990 a pierdut un meci,aranjat in favoarea lui Dorel Simion, a plecat scirbit si a avut noroc sa fie promovat de Interbox Canada,ca si Doroftei, Diaconu, probabil si altii. Are manageri buni,care il mentin la virf cu meciuri nu prea tari,dar bine promovate,astfel incit sa iasa in primul rind banutii.Acum se pare ca se pune in discutie un meci pentru unificarea a doua centuri,asta va fi un test adevarat.Mafia e mafie peste tot,acum ne bucuram ca macar e romin cel ce este protejat.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 10 Iul 2011, 22:03

Felicitari lui Bute pt ceea ce face (pana la urma rezultatele conteaza) si rusinica lu' doroftei pt declaratiile rautacioase. Sau sa fie invidia in spatele strambelor pe care le baga?

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 10 Iul 2011, 22:08

Nu cred,Doroftei ne lasa sa vedem putin din culisele boxului,asa cum am vazut in fotbal marile invirteli cu sume de milioane de dolari si euro.De exemplu Gica Popescu nu ramine un mare fotbalist,chiar daca nu a declarat sumele reale tranzactionate pentru fotbalisti?

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 11 Iul 2011, 09:52

Un sincer BRAVO pentru Bute
Sper sa-l vedem tot atat de bun si la un meci de unificare a centurilor.
S'altare și bunăstare !

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 11 Iul 2011, 15:00

Bietu Doroftei, e cam invidios, asa putin....e vina lui Bute ca el Doroftei nu mai boxeaza decat poate acasa cu nevasta si soacra? :lol: Chiar badie Leonarde, da tare soacra la plex? Sau da si mai jos, ooooooooo, a naibii fiinta! :lol: Bravo lui Bute, super, desi pare incredibil cat de usor a cazut francezul....vorba vine francez, pai si eu sunt mai francez decat ala, baiat bun, abia coborat din baobab, inca are degetul opozabil la picior ca bunicii lui din specia Bonobus.....noroc ca nu l-a incolacit cu coada pe Bute ca il facea, in puii mei! :lol:

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 12 Iul 2011, 13:45

Pai cica nu Bute l-a batut pe francez, l-a batut Udrea, baga-ia-s pu.a-n gat si ei si la chioru' !

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 13 Iul 2011, 11:05

Mos Martin scrie:Pai cica nu Bute l-a batut pe francez, l-a batut Udrea, baga-ia-s pu.a-n gat si ei si la chioru' !
"cica[/i]" :lol: :lol: :lol:
Imi plac la nebunie cuvintele astea tipic romanesti :lol:
Super tare ...semcherie beton...in gat asa,asa...bengos mesaj. :lol:
Se F*** si topicu asta :lol:
bravo,bravo :wink:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Mos Martin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mos Martin » 13 Iul 2011, 11:50

Acu' , fiecare intelege ce vrea. E ca la nunta, nu poti multumi pe toata lumea. :wink:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 06 Noi 2011, 13:14

...and the winner is :.... Buuuuttheeeeee :!: :!: :!:
:respekt:

http://www.youtube.com/watch?v=92cwKCU8Z5c

P.S....poate gasiti voi ceva mai putin "retro"
:lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 06 Noi 2011, 15:15

din pacate tot pe "retro" merg si eu radule,

http://www.youtube.com/watch?v=zBUJztI8 ... re=related

am totusi un offf,
s-a batut cu unul de varsta mea ce naiba, maine , poimaine, promotorii il vor pune sa se bata cu Casius Clay sau Roky Balboa ca deh, da bine si aduce bani :? :(

Scrie răspuns