anem scrie:si iata cum unii vor sa treaca facultatea cu ghiocei si linguseli ...
e mult mai simplu ... la facultate se invata in sesiune, si aia doar la sfarsitul anului 2 si sfarsitul anului 4 dupa care mai tragi cateva saptamani (luni) in primavara anului 5 pentru lucrarea de licenta si ai scapat ...
niciodata nu am inteles oamenii care mergeau la cursuri doar pentru a face prezenta (sau sa stearga tabla - da am avut si dintr-aia in an

) la fel cum nu am inteles linguselile, florile la profesoare sau mai stiu eu ce minuni. din pacate nu am reusit sa trec facultatea fara a nu imi plati 3 examene pentru ca profii erau prea nesimtiti si voiau neaparat sa isi cumpere masina dar in rest chiar nu vad rostul ...
fruntea sus si daca zici o prostie insista cu ea oricum

... macar vad profii ca stii sa iti sustii punctul de vedere

... asta glumeam evident.
ps : cum a trecut prima sesiune? cred ca s-a cam incheiat ... nu?
Florile pentru secretare sint bune,din multe motive:
cind ai nevoie de o adeverinta nu te rogi prea mult de ele,poti intra la ele si cind nu au program,
cind vin amenzile RATB le vor stopa la sursa,adica le rup fara sa le trimita mai departe,alea date pe carnetul de student
nu mai trimit acasa instiintari cu numarul de absente,restante,etc,un obicei prost al anumitor facultati,cu toate ca puiul mamei are 30 de ani,dar chiar si la 19 ani tot nu se face
mai retineau si bursa sa nu se faca retur,atunci nu era pe card,cum presupun ca e acum
alte multe motive care iti vor face viata mai usoara,putin,nu mult,dar se cunoaste.