Studentie...

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

anem
veteran
veteran

Re: Studentie...

Mesaj de anem » 28 Feb 2012, 17:26

si iata cum unii vor sa treaca facultatea cu ghiocei si linguseli ... :lol1:

e mult mai simplu ... la facultate se invata in sesiune, si aia doar la sfarsitul anului 2 si sfarsitul anului 4 dupa care mai tragi cateva saptamani (luni) in primavara anului 5 pentru lucrarea de licenta si ai scapat ...

niciodata nu am inteles oamenii care mergeau la cursuri doar pentru a face prezenta (sau sa stearga tabla - da am avut si dintr-aia in an :lol: ) la fel cum nu am inteles linguselile, florile la profesoare sau mai stiu eu ce minuni. din pacate nu am reusit sa trec facultatea fara a nu imi plati 3 examene pentru ca profii erau prea nesimtiti si voiau neaparat sa isi cumpere masina dar in rest chiar nu vad rostul ...

fruntea sus si daca zici o prostie insista cu ea oricum :lol: ... macar vad profii ca stii sa iti sustii punctul de vedere :lol: ... asta glumeam evident.

ps : cum a trecut prima sesiune? cred ca s-a cam incheiat ... nu?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 28 Feb 2012, 20:09

anem scrie:si iata cum unii vor sa treaca facultatea cu ghiocei si linguseli ... :lol1:

e mult mai simplu ... la facultate se invata in sesiune, si aia doar la sfarsitul anului 2 si sfarsitul anului 4 dupa care mai tragi cateva saptamani (luni) in primavara anului 5 pentru lucrarea de licenta si ai scapat ...

niciodata nu am inteles oamenii care mergeau la cursuri doar pentru a face prezenta (sau sa stearga tabla - da am avut si dintr-aia in an :lol: ) la fel cum nu am inteles linguselile, florile la profesoare sau mai stiu eu ce minuni. din pacate nu am reusit sa trec facultatea fara a nu imi plati 3 examene pentru ca profii erau prea nesimtiti si voiau neaparat sa isi cumpere masina dar in rest chiar nu vad rostul ...

fruntea sus si daca zici o prostie insista cu ea oricum :lol: ... macar vad profii ca stii sa iti sustii punctul de vedere :lol: ... asta glumeam evident.

ps : cum a trecut prima sesiune? cred ca s-a cam incheiat ... nu?
Florile pentru secretare sint bune,din multe motive:
cind ai nevoie de o adeverinta nu te rogi prea mult de ele,poti intra la ele si cind nu au program,
cind vin amenzile RATB le vor stopa la sursa,adica le rup fara sa le trimita mai departe,alea date pe carnetul de student
nu mai trimit acasa instiintari cu numarul de absente,restante,etc,un obicei prost al anumitor facultati,cu toate ca puiul mamei are 30 de ani,dar chiar si la 19 ani tot nu se face
mai retineau si bursa sa nu se faca retur,atunci nu era pe card,cum presupun ca e acum
alte multe motive care iti vor face viata mai usoara,putin,nu mult,dar se cunoaste.

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 01 Mar 2012, 22:56

Salut!

@Anem. Examenele (4 pe primul semestru): Promovate, dar schimb stafeta, am constatat ca.. pentru a putea sa tii minte, de durata, nu e de ajuns sa "citesti", ramai cu impresia ca stii. De altfel... doar sa inveti ca sa treci, se poate.. dar chiar merita ? Nu mi se pare, desigur, inca lucrez la acest aspect- gandirea.

Da, poti sa te dai "bine" pt. profesori.. dar.. la ce bun ? Cui ii pasa ?

Secretare ? Da, poate.. dar tre' sa stii sa tragi de sfori, lucru ce nu-l cunosc. Oricum...

Pe aici.. merg pe jos, doar cand tre' sa ridic un pachet de a gara/autogara folosesc mijloacele publice de transport, restul timpului..

spor si numai bine! Fir intins!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?

MRobert
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MRobert » 24 Iul 2012, 21:06

am intrat si yo la politehnica la energetica...si nu stiu daca sa aleg stiinte aplicate sau inginerie energetica..a facut careva una din facultatile astea sau cunoasteti oameni care au terminat...nu stiu nimic de ele..initial am dat telecomunicatii am luat 8.50 mate si info dar m-au scos altii cu 7.50 si 8 si care au dat biologie si au luat mai mult..deci ce credeti ca am vazut multi ingineri p'aici :elkgrin:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 24 Iul 2012, 21:48

haha brava robert !

Hai Poly :P
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

MRobert
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MRobert » 24 Iul 2012, 21:53

MuskMd scrie:haha brava robert !

Hai Poly :P
saru'mana :respekt:

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 25 Iul 2012, 22:35

Ce va pasa acum, cand aveti peste tot copiatoare, cursuri online, referate.ro si alte alea.
In '85, cand am terminat eu daca nu te puneai bine cu vreo fata sa mai puna inca un indigo sub cele 3 cu care scria in mod normal, erai pierdut. Imi amintesc ce bucurie a fost cand am pus mana de la mana toata semigrupa, sa cumparam de la greci un pix care putea fi sters apoi foarte usor de pe condica de prezenta. Din fericire, lipsa altor distractii ne obliga sa ne distram impreuna cu grupa, astfel chefurile la cabane erau la ordinea zilei, iar la terase auzeai frecvent: Inca 28 de beri!
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 26 Iul 2012, 16:09

Adrian SB scrie:Ce va pasa acum, cand aveti peste tot copiatoare, cursuri online, referate.ro si alte alea.
In '85, cand am terminat eu daca nu te puneai bine cu vreo fata sa mai puna inca un indigo sub cele 3 cu care scria in mod normal, erai pierdut. Imi amintesc ce bucurie a fost cand am pus mana de la mana toata semigrupa, sa cumparam de la greci un pix care putea fi sters apoi foarte usor de pe condica de prezenta. Din fericire, lipsa altor distractii ne obliga sa ne distram impreuna cu grupa, astfel chefurile la cabane erau la ordinea zilei, iar la terase auzeai frecvent: Inca 28 de beri!
:lol: :lol: :lol:

Adevarate chefurile alea! Cu adevarat studentesti!Cine avea bani platea berea...Dupa 90 lucrurile s-au stricat grav :evil: Se vorbea doar de marci ,de mii de marci ,afaceri ,etc. Apoi cineva iti cerea bani imprumut sa plateasca caminul ...Tocmai ce terminase marcile alea :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 26 Iul 2012, 21:57

A avut si comunismul cateva lucruri bune. Invatamantul, de exemplu.
Nu sunt nostalgic, doar dupa tineretea de atunci imi pare rau.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

MRobert
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MRobert » 26 Iul 2012, 23:49

n-am prins comunismul dar iti dau dreptate.oricum tara e plina de ipocriti,toti se plang ba de invatamant ba de nu stiu eu ce dar nimeni nu face nimic.ia uite aici un mare post tv ce stire da http://stirileprotv.ro/stiri/actualitat ... terul.html . si daca nu ma insel astia fac ca toti dracii ca se duce tara de rapa.eu unu nu vad ce-au facut astia sa apara la tv si sincer sa fiu,poate sunt incuiat, tigan citit n-am vazut.poate si inainte,ca si acum,erau copii saraci care nu aveau parte de educatie aleasa dar aveau ambitie,azi vad asa exemple si se intreaba la ce buna scoala.

Scrie răspuns