Sfat, alegere.... masina de spalat...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Sfat, alegere.... masina de spalat...
Salut...
Ma confrunt cu o problema, si eu si taica-miu, acum 2 ani am luat o masina de spalat, 11 milioane incarcare pe sus 1000 rotatii, 5kg, marca DaewooDe, in 2 ani mi s-a stricat, rulmentul, ceva la cuva aiurea de tot... acuma spal cu o rahata de masina pe care vreau sa o schimb.. nu i buna.. Va cer sfatul, ce masina sa iau? Spal cam 1 pe zi.... si vreau o masina care sa ma tina mai mult timp, am avut una ce ne-a tinut 8 ani, si spala bine.... Ce marca imi recomandati ? ma incadrez in maxim 13 milioane , se gasesc masini de spalat bune care sa tina ceva ani la pretul asta ?
Taica-miu spune sa luam Second-hand aduse de dincolo, dar pe mine nu ma incanta... Ce ziceti ? ma ajutati sa ma hotarasc....
Second, sau Nou ?
Eu m-am gandit la un Bosch (nume cunoscut) de 7 kg si 1200 rotatii, ar scadea si rata spalarii din pricina spatiului mai mare al cuvei, dar depaseste bugetul, ar merita o investitie din aceasta ?
Va rog cei care va pricepeti, sau vreti sa-mi dati un sfat prietenesc, orice informatie,propunere e bine-venita.
Am cautat pe net forum-uri, si cele mai multe sunt vechi de ceva ani, 2002,2006....
Ms fain. Edy.
Ma confrunt cu o problema, si eu si taica-miu, acum 2 ani am luat o masina de spalat, 11 milioane incarcare pe sus 1000 rotatii, 5kg, marca DaewooDe, in 2 ani mi s-a stricat, rulmentul, ceva la cuva aiurea de tot... acuma spal cu o rahata de masina pe care vreau sa o schimb.. nu i buna.. Va cer sfatul, ce masina sa iau? Spal cam 1 pe zi.... si vreau o masina care sa ma tina mai mult timp, am avut una ce ne-a tinut 8 ani, si spala bine.... Ce marca imi recomandati ? ma incadrez in maxim 13 milioane , se gasesc masini de spalat bune care sa tina ceva ani la pretul asta ?
Taica-miu spune sa luam Second-hand aduse de dincolo, dar pe mine nu ma incanta... Ce ziceti ? ma ajutati sa ma hotarasc....
Second, sau Nou ?
Eu m-am gandit la un Bosch (nume cunoscut) de 7 kg si 1200 rotatii, ar scadea si rata spalarii din pricina spatiului mai mare al cuvei, dar depaseste bugetul, ar merita o investitie din aceasta ?
Va rog cei care va pricepeti, sau vreti sa-mi dati un sfat prietenesc, orice informatie,propunere e bine-venita.
Am cautat pe net forum-uri, si cele mai multe sunt vechi de ceva ani, 2002,2006....
Ms fain. Edy.
depinde daca vrei tot cu incarcare pe sus sau nu, sunt practice dpdv al spatiului dar din ce am constatat se cam strica repede. 1 spalare pe zi e destul de intens pentru casa. Singura masina de spalat pe care o am e un Whirpool batranel (8 ani) care ruleaza bine si acum. Urmeaza sa mai cumpar si eu o masina si ma gandeam la una pe electromagneti (d'aia cu noise-reduction) insa ma confrunt cu aceeasi problema ca si tine, nu stiu cat e de fiabila
Insa Whirpool recomand, cel putin la masini de spalat

Insa Whirpool recomand, cel putin la masini de spalat
poi aci edi cam asa e...
o masina buna te tine 7-9-10 ani...deci reviewurile vor fi vechi
personal ma uit incantat la un indesit pe care ai mei parinti il folosesc de 15 -17 ani ( primele modele automate) si au schimbat nuj ce curea la ea...
personal am un ariston care vad ca face fata cu brio si la valul de toale de spalat de la al doilea kinder
sfatul meu e sa tragi o tura pe la serviceurile specializate in asa ceva si sa vezi ce probleme sunt
o masina buna te tine 7-9-10 ani...deci reviewurile vor fi vechi

personal ma uit incantat la un indesit pe care ai mei parinti il folosesc de 15 -17 ani ( primele modele automate) si au schimbat nuj ce curea la ea...
personal am un ariston care vad ca face fata cu brio si la valul de toale de spalat de la al doilea kinder

sfatul meu e sa tragi o tura pe la serviceurile specializate in asa ceva si sa vezi ce probleme sunt

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Re: Sfat, alegere.... masina de spalat...
Iti recomand LG Direct Drive(fara curea).edy.tm scrie:Salut...
Second, sau Nou ?
Ms fain. Edy.

Re: Sfat, alegere.... masina de spalat...
te-ai gandit bine dar vezi ca Bosch sunt made in China. Este un singur model produs pa Jermania, la ~17milioane, fara afisaj, simpla. Aia este singura facuta la mama ei, restul la galbejiti.edy.tm scrie:Eu m-am gandit la un Bosch (nume cunoscut) de 7 kg si 1200 rotatii
Indesitul iar este o masina buna(la frigidere sa te feresti cat poti).