Sfat, alegere.... masina de spalat...
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- haprian ionel
- veteran 
Si eu am avut o Candy care sa stricat de vreo patru ori in cei doi ani de garantie si inca de doua ori dupa.. Am mai tot intrebat in stanga si in dreapta care ar fi mai bune si peste tot mi sa raspuns ca cele cu garantia cea mai lunga sunt bune ca macar sti ca o vreme ai pace.
Eu recomand masinile Gorenje care au 5 ani de garantie.. are un prieten una de o gramada de timp si nu are nici o treaba cu ea.
Cel putin eu dinasta o sa-mi cumpar cand ma scap de Candy.

Eu recomand masinile Gorenje care au 5 ani de garantie.. are un prieten una de o gramada de timp si nu are nici o treaba cu ea.
Am avut cuptor micro Candy(primit cadou, ca eu sincer nu prea ma uit la nume din astea)...dupa nici doi ani nu il mai amhaprian ionel scrie:Si eu am avut o Candy care sa stricat de vreo patru ori in cei doi ani de garantie si inca de doua ori dupa.. Am mai tot intrebat in stanga si in dreapta care ar fi mai bune si peste tot mi sa raspuns ca cele cu garantia cea mai lunga sunt bune ca macar sti ca o vreme ai pace.
 ...Deci Candy e un no-no.
...Deci Candy e un no-no.edy...poti sa iei in considerare dintre cele enumerate...care au mers si merg de la 10 ani in sus....Si inca ceva...uita de second-uri...acolo e pe bulan.
cam tot ceea ce vine din Italia sunt produse in fabricile fostului grup Merloni Elettrodomestici rebranduit in 2005 Indesit Company si asta este valabil pt orice produs electrocasnic, fie ca este masina de spalat fie ca este frigider sau aspirator.
ele sunt produse de acelasi grup dar sunt branduite diferit si la calitati diferite, de aici si diferenta de bani dintre ele dar si invenstitia in publicitate pt a crea un brand.
asa mai pot sa recomand TEKA, unul din cei mai mari producatori la nivel mondial, firma germana cu reprezentare si fabrici pe toate continetele, dar este vorba de o alta categorie de pret dar si o alta calitate.
sustin in continuare ca cel mai bine te orientezi catre SAMSUNG, un raport pret calitate foarte bun.
Gorenje - o firma slovaca cu produse bune la un pret decent
p.s. Samsung nu produce in europa
pss tot nu inteleg cum naiba reusiti sa spalati cate 5kg de rufe in fiecare zi ?!! in ritmul asta o famile normala isi spala garderoba in fiecare luna

ele sunt produse de acelasi grup dar sunt branduite diferit si la calitati diferite, de aici si diferenta de bani dintre ele dar si invenstitia in publicitate pt a crea un brand.
asa mai pot sa recomand TEKA, unul din cei mai mari producatori la nivel mondial, firma germana cu reprezentare si fabrici pe toate continetele, dar este vorba de o alta categorie de pret dar si o alta calitate.
sustin in continuare ca cel mai bine te orientezi catre SAMSUNG, un raport pret calitate foarte bun.
Gorenje - o firma slovaca cu produse bune la un pret decent
p.s. Samsung nu produce in europa

pss tot nu inteleg cum naiba reusiti sa spalati cate 5kg de rufe in fiecare zi ?!! in ritmul asta o famile normala isi spala garderoba in fiecare luna

- 
				cociuba.dalin
- utilizator constant 
De la unu din bransa va zic:
1 Gorenje da best of da best
2 Electrolux da best
3 Samsung-Lg bune
4 Arctic raport calitate-pretz bun
-restul sunt niste stifturi care tzin sau nu pe perioada garantziei
ar mai fi Miele darrrr costa, cu ele ajungi la pensie
Clasamentul meu este un feedback de la clienti la care li se bulesc masinile pe perioada garantziei si nu numai.

2 Electrolux da best
3 Samsung-Lg bune

Clasamentul meu este un feedback de la clienti la care li se bulesc masinile pe perioada garantziei si nu numai.
Aici depinde ce vande cel din bransacociuba.dalin scrie:De la unu din bransa va zic:
2 Electrolux da best
3 Samsung-Lg bune
 )
)Lasand gluma la o parte,mi s-au parut calitative masinile de spalat Indesit,mult peste Daewoo sau Arctic.Silentioase cat de cat nu o ia la fuga prin baie,cum fac alte marci,indiferent daca le pui la boloboc sau nu:))
Dar in gama lor de pret.Mi se pare total eronat sa comparam o masina de spalat de o valoare sa zicem 800-900 cu una de 1500-1600.
Masinile Gorenje am auzit de pe la altii ca ar fi bune,dar pretul lor incepe la importator de la 1000 lei in sus,deci posibil prin magazine sa ajunga si cu un adaos de 10-15%.
Din gama celor de mijloc cred ca Indesitul ar fi bunicica.
Spor la alegere!
Fir intins!
						Pfff, nu cred ca aveti idee cat m-ati ajutat, Ms fain de tot , dupa parerile voastre mi-am facut un top : Gorenje-Samsung ,Ariston.
Second-urile i le-am scos din cap lu' taica-miu si o sa ramana una din astea 3, sau poate naiba stie alceva dar bun.... Sper
  si o sa ramana una din astea 3, sau poate naiba stie alceva dar bun.... Sper  

Zuckala- exact din aceea a fost ultima cumparata, cand am demontat-o putin sa vad ce naiba a avut, partea cu ax care tine-a cuva era din Spealter (ciudat, spealter intr-un loc in care banuiesc trebuie sa fie un material tare si cat de cat elastic)-Sau sunt facute exact ca sa se strice repede...
Ms fain baieti.
Ceau

Second-urile i le-am scos din cap lu' taica-miu
 Zuckala- exact din aceea a fost ultima cumparata, cand am demontat-o putin sa vad ce naiba a avut, partea cu ax care tine-a cuva era din Spealter (ciudat, spealter intr-un loc in care banuiesc trebuie sa fie un material tare si cat de cat elastic)-Sau sunt facute exact ca sa se strice repede...
Ms fain baieti.
Ceau

- 
				Ionut the carp
- veteran