Se pot intimpla si nenorociri la pescuit

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 06 Ian 2008, 13:02

Da , da ...si asta o poate confirma o doamna,care era gravida la vremea respectiva... :lol:

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 06 Ian 2008, 13:32

Din pacate din cauza ca sunt f. blande si obisnuite cu oamenii vezi destule moarte pe marginea autostrazii, si ca o chestie amuzanta atunci cand m-am apropiat mai mult sa o fotografiez a batut de vreo 2-3 ori din picior ca sa ma indepartez fara ca ea sau puiul sa incerce sa fuga.

Numai bine...

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 07 Ian 2008, 20:51

terrybill scrie:aaaa, in coaie! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mai aproape??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hai mai, fi si tu mai cu perdea, testicule :lol: :lol: :lol: :lol:

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 08 Ian 2008, 16:01

@ old_radu
old_radu scrie:...la noi ,de multe ori,trebuie sa dai 20 $ pentru 12 ore si "avantajul"este ca nu iti da nici barca ,nici asigurare ,nici ecuson si nici balta nu prea are peste :lol: :P :lol:
...auzi acolo..."9 $ pentru doua zile"...of of , mai mai :!: :!: :!: :lol:
Nu-mi place sa recunosc,dar totusi recunosc :D ...cata dreptate ai.Asa ii la noi...toate is scumpe si proaste

miaitza_peskriciu
junior
junior

Mesaj de miaitza_peskriciu » 08 Ian 2008, 20:59

In urma ecologizarii intensive<promovata de AVP< in anul 2207 un pescar sportiv a incercat sa pescuiaca pe o apa publica......era o zi obisnuita de pescuit in care mii de pescari sportivi se aflau pe apa publica .... :lol:
Pescarul nostru din viitor a incercat sa faca altceva in timpul lui liber dar pasiunea pescuitului era asa de mare incat nu a putut rezista tentatiei de a arunca cu naluca din plastic in apa curata ca aghiasma si plina de specii de pesti pe care lumea din 2007 le considera specii pe cale de disparitie....
Pescarul nostru amator,din viitor, nu a reusit sa se fereasca de una dintre zecile de naluci care-i vajaiau deasupra capului.
A patit-o pana la urma,din cauza aglomeratiei de pescari amatori ce se aflau pe apa publica.....s-a intors in timp pentru a milita impotriva ecologizarii.....asa ca a postat pe rapitori.ro o poza cu el..... :lol:
Dau pace la amici si Kpace la paKlici

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 09 Ian 2008, 08:28

absolut oribil ... si nu-mi dau seama daca au mai putut salva ochiul ... nici nu vreau sa ma gandesc .....

la mine a fost floare la ureche, nu am simtit mare lucru, iar la urgenta au scos-o cu anestezie, deci iarasi fara cine stie ce ce dureri .... baiatul ala e chinuit rau saracul .....

:cry: :cry: :cry:

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 09 Ian 2008, 14:26

e unul din motivele pentru care la pescuit, intotdeauan port ochelari de soare. De preferat cu lentile de plastic. aste nu se sparg (sa produca cioburi), doar se zgarie.

In fine! pana acum doar am avut ocazia sa ii extrag lui Ovidiu 14 o ancora a unui poper din umar, loc unde a plantat-o, printr-un concurs compex de imprejurari, Gyorg.
tre sa recunosc ca mi-a facut o oarecare placere! reusita ma refer.... :twisted:
near the beer

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 09 Ian 2008, 14:44

costica_fishing scrie:e unul din motivele pentru care la pescuit, intotdeauan port ochelari de soare. De preferat cu lentile de plastic. aste nu se sparg (sa produca cioburi), doar se zgarie.
In unele situatii nici ochelari nu-ti servesc . Am fost la deep jigging si tipu cu care eram nu-si dadea seama cind era prea aproape de suprafata , el inca lucra jigu , asa ca tot la a doua recuperare sarea un jig in barca , propulsat de miscarea specifica plus echipament . Faptu ca nu s-a lasat cu pagube ii un miracol , un jig de 150 gr armat cu un assist nr. 5/0 care zboara prin zona nu-i tocmai prietenos . In cazu asta tre casca , eventual antiglont , si gratii dese pe treburile mai fine din barca hahaha!!!

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 09 Ian 2008, 15:39

Amu la pescuit mai is si riscuri no :lol: ...ce sa faci?

AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 09 Ian 2008, 20:29

Am patit-o si eu cu un Mustad de 0.4, cioc de papagal. A trebuit sa sap in piele ca sa-l pot scoate, nu a curs decat un pic de sange, mi-a strapuns, a intrat tot spinul, pielea aratatorului stang in exterior.

Dar sa va povestesc doua chestii strict autentice, tragi-comice:

1.In urma cu vreo 15 ani pescuiam din barca la Cernica cu un amic, sa-i zicem Gica- un pescar meserias, daca veni vorba... Fratele astuia se afla cu inca unul in alta barca, destul de aproape de noi. Ei, si-l apuca pe asta pântecăreia, face intr-o punga, o leaga la gura bine si o arunca-n... stuf. Imediat s-a auzit un racnet!!! Va inchipuiti ce nenorocire i s-a intamplat aluia din stuf... mai bine-i intra un ac in deget...

2.Peste vreo 5 ani de la intamplarea de mai sus eram la Valea Argovei, la copca. Tot asa, il apuca pe unul, se duce sa-si faca treaba si vine inapoi... ce sa vezi, amaratul facuse in gluga...

Scrie răspuns