Se pot intimpla si nenorociri la pescuit

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 05 Ian 2008, 17:02

N-a fost din lanseu....Am scos stiuca din apa cu gripul, si o tineam intre picioare (stateam asezat in barca). Pana sa apuc sa scot ancora din gura stiucii, aceasta a inceput sa se zbata si sa se rasuceasca in grip...instinctiv am strans-o intre picioare, iar cealalta ancora a voblerului care era afara din gura s-a infipt la locul cu pricina...noroc ca nu a fost prea grav... :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Ian 2008, 17:08

:cry:
Legat de poze ... sunt socante!Oribile! Sigur ca este o galerie personala ...dar , ma rog , nu stiu daca este locul lor acolo fara avertisment! Urmaresc cu placere pozele care apar in galeriile membrilor, uneori secondat de persoane mai sensibile...Astea au fost prea de tot! De obicei lucrurile socante se anunta...Este parerea mea si este foarte posibil sa fie gresita asa ca ...scuze!

Nu scriu aceste lucruri neaparat pentru ca sunt "domnisoara" :lol: Dar mai sunt femei care se uita, copii...Eventual sa fie sectiunea de protectia muncii...undeva...departe...Sigur ca se intampla accidente. Si eu am fost nevoit sa-mi scot o ancora de vobler ( ajunsa acolo cu totul si cu totul intamplator cum spunea autorul :twisted: ) din mana , utilizand, pe viu ,un briceag dezinfectat la flacara brichetei! Urata experienta si traumatizanta! Dar sa mai pun si poze ...public... :cry:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 05 Ian 2008, 17:14

Corectez:faine poze!

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 05 Ian 2008, 18:46

La pescuit se mai intampla si asemenea accidente.....e foarte grav asa ceva, dar pozele au totusi un rol : acela de a fi mai prudenti cand mergem la o partida de peste......niciodata nu se stie , daca nu esti atent poti rani pe cineva sau te poti rani singur..... :roll: :roll:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 05 Ian 2008, 23:06

recomand tuturor pescarilor ochelari-de soare,de vedere sau chiar de protectie.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

gene3004
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gene3004 » 05 Ian 2008, 23:57

naspa poze..... pana cum am fost nevoit s-mi scot singur 2 ancore din deget: prima data eram amortit de frig si nu am simtit nimic( absolut nimic) a doua oara insa.... urat moment.. nu mai vreau

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 06 Ian 2008, 08:18

Anul trecut am pescuit pe un lac de acumulare imens din Pennsylvania si la cabana de pe malul apei unde trebuia sa platesc cei 9 $ pentru doua zile am primit doua prospecte despre pesti ,barci si perioade de pescuit si un ecuson care trebuia neaparat prins in piept unde erau trecute datele mele de la adresa din Bucuresti la innaltime si culoarea ochilor . A trebuit sa dau mai multe date pe care nu le mai enumar aici si la mirarea mea ca merg la pescuit si nu intru in vreo baza militara mi s-a raspuns ca in pretul astor doua zile de pescuit intra si o asigurare in caz de accident pe malul lacului , nu am mai intrat in amanunte pana unde si cum e cu asigurarea asta dar am ramas surprins de o asemenea chestie .

Numai bine...

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 06 Ian 2008, 12:11

..."9 $ pentru doua zile"... :?: ..."amarati"americanii astia...la noi ,de multe ori,trebuie sa dai 20 $ pentru 12 ore si "avantajul"este ca nu iti da nici barca ,nici asigurare ,nici ecuson si nici balta nu prea are peste :lol: :P :lol:
...auzi acolo..."9 $ pentru doua zile"...of of , mai mai :!: :!: :!: :lol:

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 06 Ian 2008, 12:33

Nu barca nu iti dadeau in astia 9$ , se inchiria dar nu stiu cat costa ,nu am intrebat ,chestia misto cu ecusonu e ca atunci cind a venit controlul s-a uitat de la distanta si vazind ca le aveam nu ne-a mai deranjat , singurul moment cand m-am oprit din pescuit a fost atunci cand o caprioara cu puiul a trecut la nici 6-7 m de mine si am facut cateva poze.

Numai bine...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Ian 2008, 12:56

o caprioara cu puiul a trecut la nici 6-7 m de mine si am facut cateva poze.
Scuze pentru off topic, dar nu ma pot abtine! :lol:

Slab pupu!Foarte slab! Unii , pe la noi, europenii( :P ) au urmarit caprioara , au prins-o ,i-au taiat gatul si , firesc, au mancat-o!
Slab de tot pupu! :wink: Poze!Hmmmm!Gratareeeee!!! :lol:
Foamea in gat! Burti cu cizme!Fain!

Inca odata scuze.

Scrie răspuns