Salvati STEAUA !!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 25 Sep 2009, 11:43

MihaiV scrie:eu as semna o petitie sa ramana becali ca sa se duca steaua de rapa si sa urce echipa mea in clasament! :lol:
mihai, tu nu esti muscar?

cit despre partea cu echipa ta favorita...unuii au inteles gresit si cred ca e vorba de dinamo, eu cred ca...cfr sau u cluj? care ar fi? :wink:
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 25 Sep 2009, 11:59

sebi/7 scrie:fario, nu ma supar, evident; numai ca topicul deschis de mine era o rugaminte, nu unul de discutii libere ...
pe forum sunt numai topicuri de discutii libere, ca asa-s regulile forumului! daca doresti sa faci o invitatie la care sa nu se poata comenta, atunci ai optiunea "anunturi".
deci nu cred ca e cazul de inchis topicul, mai ales ca n-a sarit nimeni calul.
mihai, tu nu esti muscar?
sunt si muscar. da' care-i ideea? si care-i legatura? (recunosc ca nu m-am prins)
cit despre partea cu echipa ta favorita...unuii au inteles gresit si cred ca e vorba de dinamo, eu cred ca...cfr sau u cluj? care ar fi?
nici una din cele de mai sus. ai mei sunt mai modesti, ca-s mai iuti la vorba! :lol: dar ce sa fac? ma tot gandesc cum sa fac sa tin si eu cu unii dintr-acestia ce joaca prin cupe grele, dar inima nu si nu, tot la iubirea alb-albastra ramane, fie ce-o fi! :lol:

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 25 Sep 2009, 12:16

stai sa le iau pe rind:
1-problema era sa nu ajungem la discutii gen "arena"; ai dreptate, nu s-a sarit calu'...mai ales ca ne-am mutat (cu fario cu tot in circa...sau invers); eu doream sa deschid un topic pentru cei care vor sa semneze petitia...daca nu se poate numai asa, am preferat sa-l inchid...ma rog, sa cer acest lucru
2- nici o legatura, am o stima pentru muscari, mai ales ca nu ma pricep la stilul asta...si iti stiam pseudonimul de pe undeva... :wink:
3- am crezut ca anul trecut vor intra si ai tai in cupe...poate ca meritau...anu asta au inceput nasol...poate se scot in cupa! bafta!
P.S.- ...dai un zaibar??? 8) :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 25 Sep 2009, 12:53

sebi/7 scrie: P.S.- ...dai un zaibar??? 8) :lol:
Vorbesti de lucruri sfinte! De cand s-a dus taica-meu nu i-am mai vazut culoarea! :cry:

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 25 Sep 2009, 12:57

de ce, nu se mai ...fabrica? sau nu ai drum acolo?
...vorbeste cu prichindelu' sa-ti trimita el...sau cu dinescu....ca asta are vinu' lui... :wink: :D

Scrie răspuns