...e chiar asa de greu de inteles ca banii "vorbeste"

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Hahaha, genial man! Si eu sunt dinamovist si VREAU sa ramana Ciobanu pe felie la Stoaia ca sa ii duca la fundul clasamentului!!! Intr-un fel mi-e mila de suporterii rosi-albastrii, unii sunt de treaba, mi-e mila si de jucatori desi iau lefuri grase multi fara sa joace mai nimic (ati vazut acel interviu al lui Ivanovici cu jucatorul stelist anonim care se plangea ca e terorizat, ca si toti colegii lui, de patron. Sunt 90% sigur ca e un interviu real). Dar asta e competitia. Profiti sa raul altuia ca sa urci tu! Cred ca la Steaua s-a instaurat un cerc vicios al terorii: patronul e furios pe jucatori, ii ameninta, ei de frica joaca prost, el iar ameninta si le reduce din prime, ei joaca si mai prost, Stokitza e depasit complet de situatie (nu va rezista mai mult de 3 luni pe banca, as pune pariu).MihaiV scrie:eu as semna o petitie sa ramana becali ca sa se duca steaua de rapa si sa urce echipa mea in clasament!
Sebi, nu e frumos ca dupa ce ai lansat un topic acum sa vrei sa il inchizi doar fiindca apar si opinii contrare alor tale! De aia e forum, ca sa discutam, sa polemizam. Sau tu vrei doar consens?sebi/7 scrie:...unde dai si unde crapa...pt cei cu miau-miau...ne vedem in Sampion Lig...vreodata!
Dane, te rog inchide topicul ca vad ca deviaza!
multumesc!