Sa fim mandri ca suntem romani
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Sa fim mandri ca suntem romani
Haideti sa uitam macar pentru o singura zi lucrurile care ne-au suparat in aceasta tara(nu mai spun care ar putea fi ca is prea multe
)si sa ne mandrim ca suntem romani,ca stramosii nostri au fost oameni drepti si ca avem o tara minunata.Eu unul cu asta ma madresc...Voi cu ce...? 
corect. n-avem motive sa ne fie rusine pentru cativa cretini care fac idiotenii pe dincolo si pentru faptul ca avem un guvern de toata jena. albaiulian fiind si maine fiind 1 Decembrie, zi care numai la Alba Iulia o poti simti cum se cuvine, pot sa spun fara jena, ca sunt mandru ca sunt roman. La Multi Ani Romani, ori unde v-ati afla !
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
Acum aproape 90 ani ardelenii mereau fara frica la Alba Iulia cu steagul rosu,galben albastru..regatenii reusisera sa treaca Carpatii iar "marile puteri" au decis...
Asta mi s-au povestit de catre bunicul ardelean al sotiei si de catre cel regatean al meu...ca tatii lor au facut tara din nou mare...si ca apoi,fiii tatilor ,luptasera cu mandrie...
Sunt mandru ca sunt roman...
Nu am de ce sa imi cer scuze fata de alte popoare...pt ca neamul hindus nu e si neamul meu....
Asta mi s-au povestit de catre bunicul ardelean al sotiei si de catre cel regatean al meu...ca tatii lor au facut tara din nou mare...si ca apoi,fiii tatilor ,luptasera cu mandrie...
Sunt mandru ca sunt roman...
Nu am de ce sa imi cer scuze fata de alte popoare...pt ca neamul hindus nu e si neamul meu....
- kuin tauti
- veteran